.kadın-erkek ilişkisi sizce ne kadar doğru ??

dimi tatlım ya sence öyle mi gerçektenn canım

gecen nişanlım geldi biraz agır abidir böyle annemlerin yanına el felan tutmaz yanına bile oturttmaz ama ben onunla çok ugrasırım anneme diyoki

anne senin bu kızın nie böyle sırnaşık diyo

annemde ne bilim oglum diyo

bende diyorum ki mart ayı yaklaşıyo anlasana diyorum

ama bilirimki hoşuna gider bu tarz seyler

seviyorum iyi birisi ama ne bileyim bana diyor ki seni seviyorum sürekli söyleyince anlamını yitiriyor..
ya düşünce anlayışı bu ben daha napimm

cnm sen ilk yazmıssın bencede iki kelime konusulldukça anlam kazanıyor...

biz her telde söylerizzz

samimiyetin temeli bence

tarzı budur...
karakteri budur...
ama bu kadının karakterine aykırı....
canım ne yapsak seninkine normal erkek olsa

Benim eşimde öyleydi 1 sene ist-bursa ayrı şehirlerde kaldık 3 saatlik yol tam 7 ay görüşmediğimiz olmuştu:) aynılarını oda söylerdi:)şimdi gözlerime inanamıyorum hatta maşallah diyorum...ben erkeklerin evlendikten sonra değiştiklerine inanıyorum ve umuyorum ki hepsi olumlu yönde değişir:)

ne güzel... ama benim ki değişmez.. ya Allahm seviyoruz birbirimizi şu saçma sapan sebebe bakar mısın .. ?

ben anlamıyorumm napcağımı hiç bilemiyorum

odunsa odun gidebilir. değişmeyebilir, öyle kabul edecekseniz evlenin

canım senin sevgilin tıpkı benim gibi, sen de benim sevgilim gibisin.

ben de ilişkimde sürekli haberleşmeyi, mesajlaşmayı yaptığım herşeyden her anımdan bahsetmeyi sevmem.

biraz nefes almak isterim, çünkü sürekli hesap verir gibi birşeyleri söylemek beni boğar.

ayrıca konuşmak için birşeyler biriktirmek isterim, her an sürekli görürüşürken daha sonra birbirimize anlatacak neyimiz kalır ki?

özlemem konusuna katılıyorum, insan arada sevgilimin sesini özledim demek ister. ama sürekli haberliysen, ondan haber alıyorsan belli bir süre sonra özlem birikmiyor. birikemiyor...

aynısı benim başımda. 2 yıl olduu ama değişen bir şey yok. boşa çabalamak bizimkisi...

Üzüntüyle ya da sevinçle biri adım attığı zaman karşısındakine o kaçmıyorsa işte o gerçek sevgidir.

Öyle bir hal aldı ki, biri uzak dursa karşıdaki uzaklaşıyor,uzaklaşınca yakalamaya çalışıyor deyim yerindeyse.

9 senedir her gün en az 5 kere seni seviyorum deriz birbirimize, ama vıcık vıcık mesajlaşma ya da aşk böcüğü gibi gezme durumu yok artık, onun da bi hayatı biz düzeni var benim de, haftanın 3 günü arkadaşlarıyla spora gidiyo, bazen erkek erkeğe takılıyolar o zamanlarda elimde telefon beni arasa diye beklemiyorum ya da ikide bi çaldırıp mesaj atıp nane olmak istemiyorum, ben kızsal muhabbetlerde olduğumda da o nane olmaz, ama genel olarak birlikte vakit geçirmeyi tüm bu faaliyetlerden daha çok seviyoruz, seninki çabuk bıkmış gibi geldi

bence bu biraz tarz meselesi.
herkesin sevgisi, sevgisini gösterme tarzı farklı.
bazısı sevgisini söylemeyi sever
bazısı hediye alarak sevgi gösterir
bazısı dokunarak sever
bazısı hiçbirşey söylemez karşı tarafın onu sevdiğini bilmesini ister.
seninle sevgilinin sevgi gösterme sevgini ifade etme yöntemleriniz farklı.

kesinlikle katılıyorum bende bir kadın olarak açıkçası sürekli much much durumlarından rahatsız olurum . nişanlım hayatımın merkezidir tabiki. ama dünyam sadece onun etrafından dönmez. herkesin sevgisini gösterme tarzı farklıdır. o da demek ki öyle. sana tavsiyem sen tavrını değiştir. emin ol bu yaptığın onun ilgisini çekicektir. ne oldu bu kadına diyecektir. belki o zaman seni sürekli arar . şahsen ben biraz öyleyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…