.kadın-erkek ilişkisi sizce ne kadar doğru ??

Sürekli seni seviyorum demek bence o kelimenin anlamına aykırı.
Her dk başı seni seviyorum demese,sen anlamıyomusun seni sevdiğini.
İlişkini böyle ufak şeylerle niye zedeliyosun,başka bir derdiniz yoksa bence bunları dile getirip sevgilini sıkmamalısın.
Kimisi fazla ilgi gösterir ilgiye boğar,kimisi daha az ilgi gösterir.
Ama inan bana seni sevip sevmediğini ilgiyle anlayamazsın.
Çok ilgi gösterilen ilişkilerde de büyük sorunlar oluyor bazen(aldatma gibi)
Seni sevdiğinden eminsen bunları dert etmiceksin.
Yok ben böyle bir adammla yapamam diyosan o zaman da çözüm belli.
Boş yere aklını bunlarla meşgul etme.!

bence sevgilinin dediği dogru canim cok konusmak iii olmuyo ilerde konusulacak birşey kalmiyo cnku bizimde oyleydi surekli konusmak isterdik ama eşim konusmayalim ilerde konusack paylaşck birşey bulamyiz derdi kabul etmedim tabiki saçma geldi ama şimdi düşünüyorum dogru soylemiş herseyimizi biliyoruz neyi sevdiğimizi neyi sevmediğimizi olmuyo heyecan kalmiyo acaba eşim nei sever diyemiyosun tabi bu benim fikrim herkezin fikri bakis acisi farklıdır

bence mesafeli ol demek ki sevgilin mesafeli biri ve onu korumak istiyor ,sürekli seni araması saatlerce senle konuşması seni sevdiğini göstermez .benim bir arkadaşım saatlerce telefonla konuştuğu erkek arkadaşından ayrıldı .bütün gün konuşuyorlardı zaten bütün gün konuşan adamdan hayır gelmez işi gücü yoktur yani .dedğim gibi evli bile olsan gizemli bir hava yaratman gerekir ki ilişkin uzun ömürlü olsun .her dakika arama armasını bekleme .her buluşalım dedğinde gitme bunlar klasik şeyler ama etkili .herkes gibi olma farkın olsun .sevgilinin gözünde farklı biri ol .

haklısınız ama huy yapısı benim ki ..
ne bileyim onunla paylaşayım , onunla mutlu olayım...
o ise daha farklı 2 kez konuşuyorsak 1 kez konuşalım ..
ya öyle de sevgli olduğumuzu hissetmiyorum..
ilgi manyağı bilirym gerçekten

Son düzenleme:

yaşın küçük galiba ondandır yaşın ilerleyince beni daha iyi anlarsın ilişkin için endişenmene gerek yok canım bence herşey normal .sevgilinin seni sevmediğini düşünmüyorum ben dedğim gibi bütün gün telle konuşan arkadaşım sevgilisinden ayrılmıştı saatlerce telde konuşmak seviyor ölüyor anlamına gelmiyor ben böyle düşünüyorum .

Valla bu ikinizin farklı ilişki anlayışınız olduğunun göstergesi tatlım.Sen ilgi severken karşıdaki mesafe taraftarıysa ne kadar mutlu olunabilir bilmiyorum.Çünkü bende senin gibiyimdir ve asla senin sevgilin gibi biriyle mutlu olamazdım eminim bundan.Çünkü beklentilerin karşılanmaması çokta sağlıklı bir durum değil bana göre.Sana daha uyan biriyle birlikte olsan çok daha mutlu olursun bunu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum..

Ben aşırı sevgi manyağıyımdır.Sürekli ilgilenilmek sevildiğimi hissetmek isterim.Ve bunu bugüne kadarki ilişkim dışında hiç yaşayamadım..Onun içinde hiçbi ilişkim uzun sürmedi..Sevgilim her koşulda ilgilenir benle nazımı çeker sevdiğini gözlerine bakınca anlarım ben..Bende hissettirirm aynı şekilde ona..

Ben 25 yaşındayım oda 29.Ben onun mamuşlarını(gözlerini)öperim.Mıncırarak sıkıstırarak severim bebek gibi oda benim yanağımı ısırır popomdan mıncık falan alır.Birbirimize bebekçe lakaplar takarız ben onun,deniz aslanı,kurpişiyimdir o benim karamel ördüşüm.Birçok kişiye göre çocukça gelebilir ama biz böyleyiz,böyle mutluyuz.Eğer karşımda o olmasaydı ben evliliği düşünemezdim.Çünkü bu çok önemli bence.İlgiyi seven birini ilgisiz bırakmak yanlış..

Şuan çok önemsemende bence bu sorun tatlım.Şundan eminmki senin gibi ilşki yaşama düşüncesi olan biriyle çok daha mutlu olursun..

canım saatlerce konuşalım demiyorum zaten..cyaşımda 21 ne bileym .. daha çok duygusalm

canım ne güzel ne tatlı yazmışsın
ciddi anlamda bir sorun teşkil eder mi bu durum tatlım..
ya Allah için çok iyi çocuk .. ama benm için önemli olan ilgi.. çünkü birbirine süprizler ypmadıkça sevildiğini hissetmedikçe herşey monoton olur..

Ben çok garip buldum davranışlarını,insan sevdiğini beraberken bile özler.
4yıllık ilişkim var ve sana baktıkça sevdiğimi söyleyesim geliyor sürekli der.Eskidikçe bitmez bir ilişki,büyür.
Görmeye tahammülü yok demek,sana çok konuşuyorsun demesi çok tuhaf.Özlemek için mesafe ne demek.Aranızda olması gereken son şey mesafe;SEVGİLİSİNİZ siz.
Canım sen kaç yaşındasın?

tatlım 20 21 yaşlrımız.. seviyor .. gerçekten seviyor ...ama ya ne bileyim ben sevildiğimi hissetmek istiyorum... ben aşkı doyasıya romantik duygusal bir şekilde yaşamak istiyorum..
fakat romantikliğin r si yok ... diyorum ki böyle bir adamla evlenince ne olur.. ee bu sefer sorumluluklarımız kat kat büyüyeckk... yani şimdi cicim aylarında bile duygusal romantk olmayan adam ilerde çocuğumuz olduğunda evlilik sıkıntıları vs. demek ki biz aynı evde bile iki yabancı olacağız

Evlenince ne olacak diyorsun,acaba oda ilişkiye senin gibi ciddi mi bakıyor?
Seviyor olabilir ama böyle planlar yapmak için daha çok gençmiş.
Sen 20 yaşında bir kız olarak evlenebilirsin belki ama 21 yaşında bir erkek kolay kolay böyle şeyler düşünmez aslında.
Sen gayet ciddi ve masum masum seviyorsun o belli,ama dikkatli ol canım.Seni sevmesi seninle evlenmeyi düşündüğü anlamına gelmez,hatta bunu söylemesi bile o anlama gelmez.
O yaşlarımı düşünüyorumda,kanmaya ne kadar hazır oluyoruz.Her karşımıza çıkanı bizim gibi iyi niyetli sanıyoruz,hayalimizdeki aşkı yaşıcaz sanıyoruz.
Ben çok kuşkucu yaklaşıyorum bu yaştaki ilişkilere canım,okuyor musun sen?
Büyüğün olarak söylüyorum canım umarım kızmıyorsundur,ben küçük kuzenlerim içinde endişelenirim hep böyle:)
Sana davranışları gerçekten garip,en hareketli yaşlardasınız cıvıl cıvıl yaşamalısınız.Özlemek için inan mesafeye gerek yok,seni 24 saat görse bıkmayan bir sevgilin olmalı:)
Akşama kadar beraber gezip eve gidince özlemeli,konuşmak istemeli.Fabrika çıkışı değiliz elbet herkes aynı olacak diye bişeyde yok ama normali böyle bu işin :)

yok ne demek neden kızayım ki Allah razı olsun her bir yazdığınız kelimeye için..
sonuçta buraya konu açıyorsak eleştrilere de açığız
önceden çıktığı yok abla .. ailesini de bilirim.. o yüzden duygusal açıdan 0 .. zaten bir nevi evin babası gibi çoğu şeye de koşturuyor..
yani öyle romantk şeyleri pek bilmez .. ben herşeyi dolu dolu yaşamak isteyen bir insanım .. küçük şeyler öyle hoşuma gider ki
bu sefer duygularımı yaşayamıyorum.. çok seviyorumm canımı istese veririm.. aynı şekilde o da ..
ama kendi de diyor .. sevgimi göstermekten acizim biliyorum.. diyor .. ((((((

Son düzenleme:

Canım benim karşındaki insanın iyi olması onla çok mutlu bir ilişki sürdüreceğin anlamına gelmez.Belliki farklısınız siz.Beklentileriniz farklı,aşkı yaşayız tarzınız farklı,bunu gösterme biçiminiz farklı.Etrafında istediğin gibi bir ilşki yaşayanları gördüğünde hep bi ukte olucak içinde.Hep keşke diceksin belkide.Sana ayrıl demiyorum ama ben bundan mutlu değilim,böyle böyle olsun istiyorum de belirt ona bişeyleri.İçine atma yada eksik kalmasın bişiler içinde..Çünkü olurda birgün evlenirseniz fazla yıpranırsın.Ayrıca ben erkeklerin evlenince değişeceğine inanmayanlardanım.Farklılık olabilir belki ama romantik olmayan birinin birden dünyanın en romantik insanı olabileceğinede inanmıyorum asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…