Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani evet, çok uç bi konu. Bu konu hakkında vay efendim ne alaka öle şey mi olur gibisinden düşünmeye, yargılamaya çekinirim ben. Bi tarafım hooop noluyo neyi sorguluyosun der yani. O yuzden saygı duyup ortama göre ayak uydurmayı tercih ediyorum.Aslinda az once yorum yaptim birisi yazmis esimin arkadasi okey masasinda bana espri yapti .surekli bana bakiyo hosuma gidiyo ama esimide seviryorum diye... Istee tamda burda basliyo hersey bu bayanin yasadigi gibi yasasak dinimizce sakincasi oldugunu düşünmüyorum fetvada vermiyorum amma velakin ne buraya bu gibi konular acilir ne de goz zinasina girilir, ilkin dusuncede yobazca gelen fakat olmasi gerekeninde boyle olmasi gerekdigini yazmadan edemicem![]()
Sukredim gel bakalim konusalim ozmanBöyle bir ailede büyümediğim için gidip bir şükredeyim geliyorum..
Sizin dininizde böyle olabilir.. Ailemle aynı ortamda oturdum diye zina yapıyorsam hiç dert etmem.Sukredim gel bakalim konusalim ozman
Olmasi gerekn bu , diye düşünüyorum zina altilma neden oluyo nasil meydana geliyo acaba .?
Bu dusuncelrim icin birde ben sukur namazi kilip gelim bari![]()
Ewet. Hakliniz ayni beni tarif ettinizEşimin ailesi karışık oturur ben haremlik selamlık bir aile ortamında buyudum... Bana göre doğru olan bu... Evime gelen misafirde ayrı oturur saygıda kusur etmem ikramlarimi hazırlarım eşim erkeklere ben bayanlara hizmet ederim... Bizde problem olmuyo... Böyle yaşıyoruz diye yalniz da değiliz gayet kalabalık bir çevremiz var çok şükür...
Evet..kendini eve kapatıp burnunun ucunu bile kapıdan çıkarmayan kadınlar için söylediğiniz mantıklı ama zaten dışarı çıkıyorsa ve içinde bir haltlar karıştırmak varsa sokakta da goz goze gelip sizin o göz zinasi dediğiniz şeyi yapabilir değilmi?mantık. .Aslinda az once yorum yaptim birisi yazmis esimin arkadasi okey masasinda bana espri yapti .surekli bana bakiyo hosuma gidiyo ama esimide seviryorum diye... Istee tamda burda basliyo hersey bu bayanin yasadigi gibi yasasak dinimizce sakincasi oldugunu düşünmüyorum fetvada vermiyorum amma velakin ne buraya bu gibi konular acilir ne de goz zinasina girilir, ilkin dusuncede yobazca gelen fakat olmasi gerekeninde boyle olmasi gerekdigini yazmadan edemicem![]()
Az önce esimle biraz tartistik,daha dogrusu fikir farkliligi var.kendi ailesinin es dost konu komsu pek yok,gidip gelmeler yok.onlara kimse gelmez.sebep az cok su, herkes birarada oturuyor diye. Dinimizce yanlis. Bende insana bagli dedim, kadin kahkahlar atarak konussa cilveli cilveli yuruyusu falan abuk subuksa adamin hosuna gidecegi sekilde o baska dedim. Insan olan kendini bilir dedim. Mesela iki dunurler pek gorusulmuyor, ne sevincini paylasabiliyorsun ne uzuntunu ne derdini. Nasil olcak bu insan biraraya gelmesse. Ben ilk aileye gelin geldigimde saskindim bu konudan dolayi ztn. Bir seferinde evimizin pancurunu bir amca degisirmeye gelmisti taniyoruz. Evimdede kv kp var, zil caldi kv hmn yatak odasina gitti bende arkasindan gittim kapiyi kapadi bekledik amca gidene kdr. Noluyor dedim kendi kendime. Boyle yasancaksa ölene kdr yanlizsin demek. Sizler ne dusunuyorsunuz? Var mi benzer seyler yasayan