Kadin gibi hissetmiyorum artik..

peki cinsellik dısında size karsı davranısları nasıl, yani sarılıp öpüp iltifat eder mi? cunku kendimi kadın gibi hissetmiyorum hizmetci bakıcı gibi hissediyorum diyince bir garip olmus. sonucta kadın gibi hissetmek icin sadece cinsel iliski gerekmez. duygusal acıdan nasıl, size karsı olan sevgisi sizi tatmin ediyor mu? yoksa o da mı sakat, eger öyleyse haklısınız tabii.

Kadın zaten 2 yıldır bunları yapıyor. Bir 5 yıl daha mı hayatı böyle devam etsin?

Artık özgüvenini kaybetme, cinsel kimliginden soguma noktasına gelmiş.
Evli olmak için neden kendisinden bu kadar vazgecsin?

Eşi eminim farkındadır, bunun normal olmadıgını biliyordur fakat umursamıyor işte.

Evli olmak icin kendinden vazgecmesi mi? "Kendine mutlu olmak icin bak "bu yorum mu cikti bu soylemden? Bazi erkekler kadinlarin kendilerine karsi asiri ilgili olmasini istemez...ve kendini ceker...umursamaz tavirlar alir ...kisi kendi hayatindan mutlu keyifli oldugunda ya da bunu hissettirdiginde yakinmalari bırakıp keyfine baktiginda bakima bile ihtiyac kalmayabiliyor...bu belki ise yarar ugrasmak isterse tabii...soru ne yapabilirimdi ...ben de denediğim bir yontemden soz ettim...bir bucuk haftada 1 olan cinsel iliskimiz haftada 3 e cikti ...herkes farkli tabii...ise yarayabilir diye dusundum...saygilar...

Evli olmak icin kendinden vazgecmesi mi? "Kendine mutlu olmak icin bak "bu yorum mu cikti bu soylemden? Bazi erkekler kadinlarin kendilerine karsi asiri ilgili olmasini istemez...ve kendini ceker...umursamaz tavirlar alir ...kisi kendi hayatindan mutlu keyifli oldugunda ya da bunu hissettirdiginde yakinmalari bırakıp keyfine baktiginda bakima bile ihtiyac kalmayabiliyor...bu belki ise yarar ugrasmak isterse tabii...soru ne yapabilirimdi ...ben de denediğim bir yontemden soz ettim...bir bucuk haftada 1 olan cinsel iliskimiz haftada 3 e cikti ...herkes farkli tabii...ise yarayabilir diye dusundum...saygilar...

Konu sahibi bunları denedigini yazmışken o tavsiyenizi, onu arzulamayan birisi için özgüveni düşse bile daha fazla çabalaması gerektigi şeklinde okudum.

Sizdeki sorunun kaynagı eşinizin o dönem stresli hissetmesi mi, yoksa gerçekten giydiginiz kıyafetlerden mi, eşinizle yaptıgınız herhangi bir konuşmadan mı ya da sizin gerçekten kendiniz için birşeyler yapmanızın eşinizin kaybetme korkusunu tetiklediginden mi kaynaklandıgını bilemem.

Belli ki eşiniz bu durumu dert etmenizi ciddiye almış. Ne yazık ki konu sahibinin eşini öyle görmüyorum.

Canlarim kocamin beni taktigi yok.bakin 15 gun oldu hala bir cinsellik yok,sacimi oksamak ne,bana o eski sevgi dolu bakislar ne...tabii ki sadece cinsellik degil kadin olmak..ilgi alaka iltifat demektir de...onu dusunmektir de...evde cocugumla onu yalniz birakiyorum belki acil bir sey olur da yanlarina para birakayim inceliginde dusunmktir de...kizlar benim kocam kendi rahatina cok duskun.kendini benim tarafimdan ele gecirilmis hissediyor(maddi olarak)(hani eve eli bos gelmeme fikri),isin manevi yönunu de benden uzak durarak kendisi eksik birakiyor..velhasil iki yildir gordugum su ki,beni hala karisi olarak kabullenmis degil...bilgisayara takip programi yukledim ama bir sey cikacagini sanmiyorum.benimkinin problemi kafasinda..lanet olsun bana ki onu hic taniyamamisim..sanirim baba evine geri donuyorum..yanimda bir artiyla..

Normalde eşinizi darlıyo musunuz maddiyata değinmişsiniz ya biraz, yani beklentinizi fazla buluyo ve sizden uzaklaşıyo olabilir. Gerçi bebeniz var tabiki size para bırakmalı yani söylemek bile abes ama... maddiyatı sorun yapmadan şöyle ruhunu okşasanız sevginizi gösterseniz güzel konuşsanız kocanızla.. inşallah probleminiz çözülür yav

şunu merak ettim evlenmeden önceki süreçte nasıldı eşiniz ? flört döneminde sırnaşma olur çünkü genelde erkeklerde ?

Asiri mert,kafasina hicbir sey takmaya,bu da gelir bu da gecercilerdendi...ama simdi tam tersi...bana karsi oldukca cimri,her an basina bir felaket gelecek endisesiyle yasayan,bu da gelirse bu da olursa biz ne yapacagizcilardan...

Asiri mert,kafasina hicbir sey takmaya,bu da gelir bu da gecercilerdendi...ama simdi tam tersi...bana karsi oldukca cimri,her an basina bir felaket gelecek endisesiyle yasayan,bu da gelirse bu da olursa biz ne yapacagizcilardan...

Eşinize bu konuda musamaha göstermeyin.
Genc bir kadınsınız ve sizle hicbir şekilde ilgilenmeyen, cinselligi hayatınızdan cıkardıgınız, hicbir paylasımınızın olmadıgı evlilige devam etmeniz için bir sebep yok.

Mutsuzsunuz ve bunu direkt eşinize söyleyin. Çözüm ararsa, tıbbı olarak degisebilecek bir durum varsa, huyundaki bu degisiklikler eger psikolojisi ile ilgiliyse ve bunun düzelmesi icin de birşeyler yapmaya calısırsa şans verirsiniz. Bir süre daha gözlemlersiniz...
Eğer yapmıyorsa bilin ki zaten o evliliginizde sadece davranıs olarak degil, düşünsel anlamda da vazgecmiştir.

Mutsuzlugu hayatınızın kronik bir hastalıgı gibi kabullenip bu yaşama razı gelmeyin.

Sizi çok kıskandım. Eşim de böyle olsaydı keşke. Valla ben elli yıl o işi yapmasam dururum. Hiç istek yok . hatta keşke elli yıl yapmasak.
Kendimi zorluyorum sıkıyorum o işi yaparken. Ne bileyim hiç hoşuma gitmiyor.
Özür dilerim bir tavsiye veremedim ama konunuzu okuyunca dayanamadım yazdım.

'o iş' derken?

bence piskolojik sıkıntılarınız var. yani böyle bişeye 'o iş' demeniz bile hiç normal değil.
istemeye istemeye ilişkiye girmek hiç sağlıklı bişey değil diye düşünüyorum.

Canlarim kocamin beni taktigi yok.bakin 15 gun oldu hala bir cinsellik yok,sacimi oksamak ne,bana o eski sevgi dolu bakislar ne...tabii ki sadece cinsellik degil kadin olmak..ilgi alaka iltifat demektir de...onu dusunmektir de...evde cocugumla onu yalniz birakiyorum belki acil bir sey olur da yanlarina para birakayim inceliginde dusunmktir de...kizlar benim kocam kendi rahatina cok duskun.kendini benim tarafimdan ele gecirilmis hissediyor(maddi olarak)(hani eve eli bos gelmeme fikri),isin manevi yönunu de benden uzak durarak kendisi eksik birakiyor..velhasil iki yildir gordugum su ki,beni hala karisi olarak kabullenmis degil...bilgisayara takip programi yukledim ama bir sey cikacagini sanmiyorum.benimkinin problemi kafasinda..lanet olsun bana ki onu hic taniyamamisim..sanirim baba evine geri donuyorum..yanimda bir artiyla..

çok üzüldüm sizin adınıza. peki karşınıza alıp konuşsanız. aslında çözülmeyecek bişey değil sanki ama kocanız istemiyosa yapıcak bişey yok.

boşanmak son çare olur umarım...

evlilik aynı zamanda sadece cinsel ilişki kurmakta degil mutluluğunuzu sadece buna baglayarak sorun ve çözümlerini aramayın.

kendinizi iyi hissetmeniz için karşınızdakinin kötü hissetmesini istemediği birşeyi yapmasını saglayarak sonuç alamazsınız her konu için bu geçerlidir zaten

alternatif olarak, kadınlığınızı ön plana çıkarak (kadınların iyi bildigi ama erkeklerin çok ilgilenmediği konular) yani sizi baskın karşı tarafa ögrenici izleyici gibi olabileceginiz aktiviteler ve paylaşımlar deneyin, alalade bir örnek vermek gerekirse eşiniz alışveriş konusunda çok bilgili ve istekli değil diyelim ama siz bu konuya hakimsiniz, alışverişe çıktınız diyelim bir pantalon begendiniz ''bu pantolon şöyle şöyle fena degil ama sen begenirsen almak istiyorum'' veya eşinize birşey alacaksınız '' bunu sana çok yakıştırdım (zevkinin dışınada çok çıkmadan tabi) içinde seni görmek isterim çok çekici olursun bence'' gibi veya dışarda yemek yiyeceksiniz menüdeki herşeyi çok begendinizi ama sizin adınıza onun seçmesini istebilirsiniz. yani konuya aslında sizin hakim olmanız lazım o tercihi kendi yaptıgını sanarken siz aslında onu yönlendirmeyi başaracaksınız ve bunu her alanda uygulayıp prof bir evli kadın olacaksınız.

uzun oldu galiba :KK70:

Keciboynuzu kiru dene ben onu denicem.sordum kabul etti.bide havuc suyu icircem her aksam .onuda kabul etti beyfendi.kendimi cok gurursuz hissediyorum

Unutmadan benim esim yillardir ayni.yataklari ayirmaya gitti is senin gibi.cozum olmuyor keci boynuzu soguk pres pekmezi bire birmis .denicek bakalim.kudurunca disardan eve gelmez artik.bana faydasi llmaz yani galiba

Kkdaki bayanlarin çoğu iki yüzlü. Geçen bi uye 1 kere istememis ama eşi ısrar etmiş ve tartışmislardi. Adam dibine kadar haksızdi ve neredeyse aldatsa haklıya getirenler oldu. Burada adam sürekli ayni ama önemsiz gören var. Adam dövmuyorsa aldatmiyorsa yeter. Kadının hiçbir şeye hakkı yok zaten. Ama söz konusu erkek olunca akan sular durur

Unutmadan benim esim yillardir ayni.yataklari ayirmaya gitti is senin gibi.cozum olmuyor keci boynuzu soguk pres pekmezi bire birmis .denicek bakalim.kudurunca disardan eve gelmez artik.bana faydasi llmaz yani galiba

Nasil yani eve gelmez derken?

Yatakları bile ayıran adamla evi de ayirin bence

Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...
corap dene. bildigin file coraplar vucut corapları jartiyer corapları. normal mus corabı al ag kısını kes. özel bölgesiacık olan coraplardan dene. evde firikik ver. belki gizlilik seviyordur eşin. ??

Back
X