Kocam cinsellige hep uzak..cunku kendi rahatina cok duskun..biraz yorulmasin hemen uzanir,yorgunum der,yatar,kalkar,internetin basina gecer ve bu boyle devam edip gider...bu aralar artik haddinden fazla ilgisiz bana karsi..iki yildir evliyiz ve cinsellik tutumu hep boyle.mesela 10 gundur bir birlikteligimiz yok..oncelerinde 2 ayda bir bir ayda bir oldugu da oluyordu..defalarca konustum,kendimi kadin gibi hissetmiyorum.evlilik bu degil dedim.hatali oldugunu kabul ediyor ama hep ayni..yani konusmak fayda etmiyor..Bu bes gundur bebegimi alip baska odada yatiyorum,bizim oda soguk diyorum.zaten cok da merak etmiyor nicin farkli odada yattigimi.bazen kendi bedenimden igreniyorum..kizlar coook yoruldum artik..cirkin bir kadin degilim,girdigim her ortamda ilgiyke bakildigim oluyor.kendimi ovmuyorum gercekten boyle...ama evde ise kwndini kadin hissetmeyen biriyim . yoruldum artik..onun cinsel istegini nasil arttirabilirim..suslen puslen demeyin.enguzel en zarif halimi gordukten sonra bile kafayi yastiga vurup yatan bir kocam var..farkli ne yapabilirim..lutfen guzel birkac oneri sunun ki ve ben de uygulayayim ve kendimi evin hizmetcisi cocugun bakicisi disinda bir kadin gibi de hissedeyim...