Negüzel, keşke herkes sizin gibi orjinal olsa..Merhaba Hanımlar,
Yaklaşık 6 ay önce 4 yıllık evliliğini bitirmiş genç bir kadınım, evliliğimin bitme nedenini özetlemek gerekirse pskilojik şiddet diyeyim, ex kişisinin maddi manevi ve duygusallık olarak bana hiç bir katkısı yoktu.
Bu evlilikte kendimi kadın gibi hissedemedim, (konum cinsellik değil), trip atamadım, naz niyaz yapamadım, surat asamadım mesela. ( bunları ex kişisi yapardı genelde)
Böyle bir evlilikten çıkınca yeni hayata karşı tedirginlik kuşku başlıyor, ( hayatıma birisi girmiş değil)
Yapı itibariyle karşı cinsle sohbetim muhabbetim hep sınırlıdır, en yakın dostlarım olan kız arkadaşlarımla dahil hep bir adım mesafede samimiyimdir. Görüntüm kadın gibi olsada erkeksi bir duruşum varmış, ex odunu da benzer şeyler söylerdi. Bazen annemde söylüyor bunu, sebebini şuna bağlıyorum erkek kardeşle büyümüş kız çocuğuyum. Ve annesi ev hanımı olan eşi ve eşinin ailesi tarafından çok ezilmiş bir kadının kızıyım. Bununda etkisiyle, aman kimseye muhtaç olmayayım, aman kimse arkamdan paramı yedi demesin diye kendi kendimi doldurdum.
Çalışayım ve kendi ihtiyaçlarımı hep kendim karşılamalıyım düşüncesi sanki yaşam parolam oldu.
Acaba diyorum bunlardamı etkili şu benim erkeksi sert duruşumda.
Karşıma yeni birisi çıktığında nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum yaş 31 oldu, ve öyle işve cilveyle konuşan bir kadın değilim, erkeklerin dilinden pek anlayamam mesela. Var olan enerjimide ex odunu aldı götürdü.
Dediğim gibi görüntüm kız gibi, ama öyle dikkat çeken bir kadın değilim, sade bir tarzım var çoğunlukla.
Tecrübeli hanımlardan bu konularda fikirler bekliyorum,
Şimdiden teşekkürler.
Topuklu giy gofii :)
Elbette insanın en güzel hali kendini olduğu gibi sevip kabul ettiği halidir ama küçük dokunuşlardan da zarar gelmez aksine iyi gelir insana
İçten geliyor bence bu durum.
Boşandın mı bilmiyordum canım çok geçmiş olsunUmarım bundan sonra çok çok mutlu olursun...
Erkeksi olup olmamaya gelince ; bence bunun farkında olman yeterli..Yani kendine dıştan bir gözle bakabiliyorsan daha feminen olabilirsin..Misal herhangi bir konuda tavrını tepkini feminen hale getirebilirsin diye düşünüyorum..Dışardan kendini izlersen değişmek mümkün..Ben önceleri çok kaba davranırdım şimdi artık aksine çok kibar hale geldim hala da dikkat ediyorum..Bu yapmacıklık değil kendini törpülemek olur iyi bişey bana göre..Etrafımdaki kadınlara çok dikkat ederim izlerim heralde o yüzden oldu..Umarım çok mutlu olursun canım takma kafana sen dürüst olduktan sonra kaba olsan da sorun değil
Ayrıca maddi konularda muhtaç olmamaya karşıdakine minnet etmemeye çalışma konusunda fikirlerini çok değiştirecek bir kitap tavsiye ediyorum:"Mars ve Venüs Flört Ediyor".Yazarı John Gray..Ben de hep kendi yağımla kavrulayım derdim ama bu kitap beni çok değiştirdi..Mutlaka ama mutlaka oku:)
karakter meselesi ben değişebileceğini sanmıyorum, zaten işveli cilveli falan da olman gerekmiyor, zaten her erkekte aynı tarz kadınlardan hoşlanmaz, illaki sen den hoşlanan birileri oluyordur, ama mesafeli konuşman onları korkutuyordur belki, erkek ya da kadın lafın lafı açmasına izin ver sadece derim
zaten sahte bi tarz yaratsan onu ne kadar sürdürebileceksin ki, mümkün değil olmadığın biri olmak
Çalışmak/ayaklarının üzerinde durmak olayını bazen fazla mi abartıyor bazı hanımlar acaba?
Her şeyin de üstesinden gelmeye gerek yok.
İs başa düştüğünde yapılır elbet. Ama is başa düşmediği halde karşı tarafın yapabileceği şeyleri yapmayın.
Lavabo tıkandıysa açma. Dolap kapağı düştüyse bekle herif gelsin yapsın. Ne hemen eline tornavida alıp marangoz Mustafa oluyorsun?
Merhaba Hanımlar,
Yaklaşık 6 ay önce 4 yıllık evliliğini bitirmiş genç bir kadınım, evliliğimin bitme nedenini özetlemek gerekirse pskilojik şiddet diyeyim, ex kişisinin maddi manevi ve duygusallık olarak bana hiç bir katkısı yoktu.
Bu evlilikte kendimi kadın gibi hissedemedim, (konum cinsellik değil), trip atamadım, naz niyaz yapamadım, surat asamadım mesela. ( bunları ex kişisi yapardı genelde)
Böyle bir evlilikten çıkınca yeni hayata karşı tedirginlik kuşku başlıyor, ( hayatıma birisi girmiş değil)
Yapı itibariyle karşı cinsle sohbetim muhabbetim hep sınırlıdır, en yakın dostlarım olan kız arkadaşlarımla dahil hep bir adım mesafede samimiyimdir. Görüntüm kadın gibi olsada erkeksi bir duruşum varmış, ex odunu da benzer şeyler söylerdi. Bazen annemde söylüyor bunu, sebebini şuna bağlıyorum erkek kardeşle büyümüş kız çocuğuyum. Ve annesi ev hanımı olan eşi ve eşinin ailesi tarafından çok ezilmiş bir kadının kızıyım. Bununda etkisiyle, aman kimseye muhtaç olmayayım, aman kimse arkamdan paramı yedi demesin diye kendi kendimi doldurdum.
Çalışayım ve kendi ihtiyaçlarımı hep kendim karşılamalıyım düşüncesi sanki yaşam parolam oldu.
Acaba diyorum bunlardamı etkili şu benim erkeksi sert duruşumda.
Karşıma yeni birisi çıktığında nasıl davranmalıyım inanın bilmiyorum yaş 31 oldu, ve öyle işve cilveyle konuşan bir kadın değilim, erkeklerin dilinden pek anlayamam mesela. Var olan enerjimide ex odunu aldı götürdü.
Dediğim gibi görüntüm kız gibi, ama öyle dikkat çeken bir kadın değilim, sade bir tarzım var çoğunlukla.
Tecrübeli hanımlardan bu konularda fikirler bekliyorum,
Şimdiden teşekkürler.
Çekinmene gerek yok çünkü öyle olmayacaksın. Düzgün bir adam seni gerçekten sevdiğinde, sen de onu sevdiğinde anlayacaksın bunu gofi, hiç endişe etme.Sırtımdaki kamburdan kurtuldum canım, şimdi hasarlarını temizlemeye çalışıyorum. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz.
Aslında kaba değilim tam doğru cümle kuramadım, görüntüde sorun yok erkek gibi giymiyorum çok feminende değilim.
Düz bir insanım, öyle sevimli bıcır bıcır bir tip değilim, her işimi kendim halledeyim tarzındaydım evliliğimde de böyle oldu zaten. Adam karşısında ezik bir kadın görmek istiyordu, ( maddi manevi gram katkısı olmadığı halde ezilmemi bekliyordu)
Aslında ilgili ve sevgisini veren bir eşim olsaydı sanırım bu durum daha çok törpülenirdi, ondan bir şey göremeyince bende düz duvara döndüm,
ilerde de bu şekilde olmaktan çekiniyorum açıkçası.
Kitap önerini değerlendireceğim, teşk.ler.Piquania_Dedove_
Konuna seri yazıyorum kusura kalma artıkhani böyle naif kırılgan hanımlar vardır, kimsenin kırmaya kıyamadığı
acaba filmlerde kitaplarda mı o kadınlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?