Hanımlar merhaba. Size sorum olucak. Bundan 6 7 ay önce pubis tepemde siğil çıkmıştı ve gelen gün akşamda bianda yine çıktı ve ilk çıkana göre az ve belli biyerde çıktı. 27 haftalıkta hamileyim. Biryandan dediğim tek şey allahtan vajina bölgemde çıkmadı yoksa normal doğum yaparken çocuğa bulaşma ihtimali olur diyodu okadar araştırdım internette. Hiç başına gelip yaşayan varmı bu durumu başına gelen. Bilgilerinizi yada tecrübelerinizi paylaşırmısınız..
Bende pek fazla zannetmiyorum internette her yazana pek inanmıyorum birsürü ağızdan şey yazılıyor vajinada olmadığı için içim rahatlıyor yani şuanki çıkan siğillerim oraya vajinada değil oyuzden
Umarım öyledir. Daha öncede çıkmıştı ce böyle şeyler 6 yada 12 ay arayla çıkabilir diyodu internette bendede tam olarak 7 ay sonra tekrar çıktı oyuzden tedirgin oluyorum çok istemsizce eşimden bulaştı ondada vardı ama biz pladwr tesr yaptırdık bişey yoktu anlamıyorum yani neden oluyo
Umarım öyledir. Daha öncede çıkmıştı ce böyle şeyler 6 yada 12 ay arayla çıkabilir diyodu internette bendede tam olarak 7 ay sonra tekrar çıktı oyuzden tedirgin oluyorum çok istemsizce eşimden bulaştı ondada vardı ama biz pladwr tesr yaptırdık bişey yoktu anlamıyorum yani neden oluyo
Bulaşıcı olduğunu düşünmemin nedeni hayatımda daha önce hiç böyle bişey başıma gelmedi eşimde bikaç kez başına geldiğini çıktığını gördüm sonra bendede başladı ikinci kez okadarda test yaptırdım hep evlenirken dahi bakılıyo ya hani bulaşıcı rahatsızlık yada çocuğa engel olucak bişey varmı vs. Şeyler bakılıyolar orda bile bişey çıkmamıştı hiç anlamıyorum gerçekten neden böyle şeyle hep beni bulur
Kafana takacağın bişey değildir bence boşuna strese girme uçuk gibi düşün oda mesela bulaşıcı. Buda mutlaka o tarz bişeydir zannetmiyorum ama inşallah önemli de değildir. Üzmeyin kendinizi
Kafana takacağın bişey değildir bence boşuna strese girme uçuk gibi düşün oda mesela bulaşıcı. Buda mutlaka o tarz bişeydir zannetmiyorum ama inşallah önemli de değildir. Üzmeyin kendinizi
İnşallah öyledir pudra yapıyorum kuru durdurmaya çalışıyorum zaten kendiliğinden patlar zaten önceki çıktığındada öyle olmuştu çünkü bakalım bi patlasa rahatlicam zaten elbise giyiyorum evin içinde çamaşır falan giydiğimde patlarsa çamaşırım yapışmasın diye rahatçadurup patlamasını bekliyorum kendiliğinden
İnşallah öyledir pudra yapıyorum kuru durdurmaya çalışıyorum zaten kendiliğinden patlar zaten önceki çıktığındada öyle olmuştu çünkü bakalım bi patlasa rahatlicam zaten elbise giyiyorum evin içinde çamaşır falan giydiğimde patlarsa çamaşırım yapışmasın diye rahatçadurup patlamasını bekliyorum kendiliğinden
Sizi korkutmak istemem ama hpv olabilirsiniz. Ayrıca bir çok konuda yanlış bilginiz var ya da öyle inanmak istiyorsunuz ama bu işler şakaya gelmez. Doktora gitmeniz sart