Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor bunun tedavisi yok demişti hemde ailecek gitmiştik.Ama udi hindi yağının iyi geldiği söylentisi var.Genelde doğum kontrol hapları verilir. Tedavide ilaç kullanılır. Ilaçlar da eczanede satılır.
Başka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz.Doktor bunun tedavisi yok demişti hemde ailecek gitmiştik.Ama udi hindi yağının iyi geldiği söylentisi var.
Udi hindi yağını denedikten sonra gitmeyi düşünüyorum inşaAllahBaşka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz.
Siz bilirsiniz doktordan daha önceliği olması mantıksız geliyor bana maalesef.Udi hindi yağını denedikten sonra gitmeyi düşünüyorum inşaAllah
Başka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz.
Siz bilirsiniz doktordan daha önceliği olması mantıksız geliyor bana
Çünkü bazı kistler reglle atılır. Folikül kistleri mesela. Diger ay muayene oldugunuzda belki kistiniz durmuyor olacak.Hiç gitmedim desem haklısınız derim ama gittim tek bir öneri ilaç falan denilmedi
Bizde böbreklerde var +taş.Çünkü bazı kistler reglle atılır. Folikül kistleri mesela. Diger ay muayene oldugunuzda belki kistiniz durmuyor olacak.
Ee konumuzla ilgisi ne? Demek ki ot çöp kullanırken daha dikkatli olmalısınız.Bizde böbreklerde var +taş.
Allahım Ya Rabbim ya sabırEe konumuzla ilgisi ne? Demek ki ot çöp kullanırken daha dikkatli olmalısınız.
Amin hepimize.Allahım Ya Rabbim ya sabır