Hadeama Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2021 48 21 3 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #1 Kist tedavisi için udi hindi yağını kullanan var mı?
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.339 En iyi cevaplar 2 179.398 598 33 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #2 Genelde doğum kontrol hapları verilir. Tedavide ilaç kullanılır. Ilaçlar da eczanede satılır.
Hadeama Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2021 48 21 3 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #3 Merve .!.: Genelde doğum kontrol hapları verilir. Tedavide ilaç kullanılır. Ilaçlar da eczanede satılır. Genişletmek için tıkla... Doktor bunun tedavisi yok demişti hemde ailecek gitmiştik.Ama udi hindi yağının iyi geldiği söylentisi var.
Merve .!.: Genelde doğum kontrol hapları verilir. Tedavide ilaç kullanılır. Ilaçlar da eczanede satılır. Genişletmek için tıkla... Doktor bunun tedavisi yok demişti hemde ailecek gitmiştik.Ama udi hindi yağının iyi geldiği söylentisi var.
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.339 En iyi cevaplar 2 179.398 598 33 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #4 Hadeama .!.: Doktor bunun tedavisi yok demişti hemde ailecek gitmiştik.Ama udi hindi yağının iyi geldiği söylentisi var. Genişletmek için tıkla... Başka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz.
Hadeama .!.: Doktor bunun tedavisi yok demişti hemde ailecek gitmiştik.Ama udi hindi yağının iyi geldiği söylentisi var. Genişletmek için tıkla... Başka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz.
Hadeama Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2021 48 21 3 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #5 Merve .!.: Başka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz. Genişletmek için tıkla... Udi hindi yağını denedikten sonra gitmeyi düşünüyorum inşaAllah
Merve .!.: Başka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz. Genişletmek için tıkla... Udi hindi yağını denedikten sonra gitmeyi düşünüyorum inşaAllah
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.339 En iyi cevaplar 2 179.398 598 33 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #6 Hadeama .!.: Udi hindi yağını denedikten sonra gitmeyi düşünüyorum inşaAllah Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz doktordan daha önceliği olması mantıksız geliyor bana maalesef.
Hadeama .!.: Udi hindi yağını denedikten sonra gitmeyi düşünüyorum inşaAllah Genişletmek için tıkla... Siz bilirsiniz doktordan daha önceliği olması mantıksız geliyor bana maalesef.
Hadeama Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2021 48 21 3 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #7 Merve .!.: Başka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz. Genişletmek için tıkla... Merve .!.: Siz bilirsiniz doktordan daha önceliği olması mantıksız geliyor bana Genişletmek için tıkla... Hiç gitmedim desem haklısınız derim ama gittim tek bir öneri ilaç falan denilmedi
Merve .!.: Başka doktora gidin tedavisi oomayan kist olmaz. Genişletmek için tıkla... Merve .!.: Siz bilirsiniz doktordan daha önceliği olması mantıksız geliyor bana Genişletmek için tıkla... Hiç gitmedim desem haklısınız derim ama gittim tek bir öneri ilaç falan denilmedi
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.339 En iyi cevaplar 2 179.398 598 33 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #8 Hadeama .!.: Hiç gitmedim desem haklısınız derim ama gittim tek bir öneri ilaç falan denilmedi Genişletmek için tıkla... Çünkü bazı kistler reglle atılır. Folikül kistleri mesela. Diger ay muayene oldugunuzda belki kistiniz durmuyor olacak.
Hadeama .!.: Hiç gitmedim desem haklısınız derim ama gittim tek bir öneri ilaç falan denilmedi Genişletmek için tıkla... Çünkü bazı kistler reglle atılır. Folikül kistleri mesela. Diger ay muayene oldugunuzda belki kistiniz durmuyor olacak.
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.339 En iyi cevaplar 2 179.398 598 33 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #9 Atesvarates udi hindi yağcı mısınız? Noldu isinizi mi baltaladım?
Hadeama Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2021 48 21 3 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #10 Merve .!.: Çünkü bazı kistler reglle atılır. Folikül kistleri mesela. Diger ay muayene oldugunuzda belki kistiniz durmuyor olacak. Genişletmek için tıkla... Bizde böbreklerde var +taş.
Merve .!.: Çünkü bazı kistler reglle atılır. Folikül kistleri mesela. Diger ay muayene oldugunuzda belki kistiniz durmuyor olacak. Genişletmek için tıkla... Bizde böbreklerde var +taş.
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.339 En iyi cevaplar 2 179.398 598 33 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #11 Hadeama .!.: Bizde böbreklerde var +taş. Genişletmek için tıkla... Ee konumuzla ilgisi ne? Demek ki ot çöp kullanırken daha dikkatli olmalısınız.
Hadeama .!.: Bizde böbreklerde var +taş. Genişletmek için tıkla... Ee konumuzla ilgisi ne? Demek ki ot çöp kullanırken daha dikkatli olmalısınız.
Hadeama Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2021 48 21 3 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #12 Merve .!.: Ee konumuzla ilgisi ne? Demek ki ot çöp kullanırken daha dikkatli olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Allahım Ya Rabbim ya sabır
Merve .!.: Ee konumuzla ilgisi ne? Demek ki ot çöp kullanırken daha dikkatli olmalısınız. Genişletmek için tıkla... Allahım Ya Rabbim ya sabır
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.339 En iyi cevaplar 2 179.398 598 33 30 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Hadeama #13 Hadeama .!.: Allahım Ya Rabbim ya sabır Genişletmek için tıkla... Amin hepimize.