Kadın Hastalıkları...

blackwhiite

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
799
902
123
İstanbul
Arkadaşlar acil bilgiye ihtiyacım olduğu için malesef derdim var kısmına yazmak zorunda kaldım.
Ben hem genel kontrol hem de adet evresindeki ağrılarım ve adetimin süresi için gitmek istiyorum.
Ama gün önemli mi? Hani herhangi bi'gün gidebilir miyim yoksa adetin 3.günü vs. falan mı?

Bi'de ultrasondan bakarlar di mi?

3. gün :) evli değilsen hiç sormadan ultrasonla bakarlar yaşın gençse :)

Bekarım (24 yaşındayım) cinsellik falan da yaşamadım alttan bakarsa kaçarım zaten
Ya kan alma ihtimalleri varsa aç mı gitmem lazım ki?
Benim adetim 3 buçuk gün falan sürüyo iki arkadaşıma dedim tutturdular aa niye az benim 6 gün falan sürüyo diye kafama takıldı bi'de ağrılı geçiriyorum gideyim içim rahat etsin istiyorum.

kan mutlaka alınır ılk kontrolde kendimden bılıyorum bana doktor sormadı 2o yaşındayım zaten sorardı once kızım der geçerdim ısrar etmez korkma :)
aç git mutlaka kan veriyosun ıdrarda bol bol su içiyosun tutamayacak kadar sonra hoop ultrasona :) bayagı bastıryo lanet karı :) sonra kan idrar doktorun pc ye gidiyo ultrasonu da yazılı bi şekilde veriyo olay tamamdır doktora sonucları gösteriyosun

arkadaşların da bi hoşmuş.. illa 6 gün mü olacak?
31 yaşındayım ilk adet olduğumdan beri 3-3,5 gün sürer benim de.. hiç sıkıntım olmadı, 2 yaşında kızım var, yine sorun yok.. ağrı da olur kimisinde çok kimisinde az.. ama tabi doktora git içini rahatlat, kontrol iyidir..

Yaa ben de sanıyorum gidicem oturucam hemen açıp ultrasondan bakacak
Çook sağol, yarın geciktirmeden gidip kurtulayım bari

Ya hiç takılmıyodum bilmiş bilmiş "aa cidden mi? Nasıl ya benim 6 gün, 3 gün çok az be" diye diye kurt düşürdüler içime üstüne ağrılı geçirince bi'de buradaki pko konularını görünce dedim acaba kist falan mı var. Gerçi genetik olabiliyomuş annemin de hep ağrılı geçermiş bekarken

ben adet sancılarım için gitmiştim geçen ay ilk günü gittim ultrasonla baktı kan falan almadı

normalde daha uzunken birden adet süren azalsa tamam da hep böyle ise korkma.. kist kadınların baş belası tabi.. için rahatlasın baktır bi ultrason sonuçta..

Hormon testinde ac karna gitnen gerekmez, ben de saat 3teki randevuma ac karna gitmistim de doktor baya acimisti halime ordan biliyorum:) ama bi bucuk litre suyunu al oyle git ultrason icin. Veya sıkışmış bi sekilde git benim gibi

Hormon testinde ac karna gitnen gerekmez, ben de saat 3teki randevuma ac karna gitmistim de doktor baya acimisti halime ordan biliyorum:) ama bi bucuk litre suyunu al oyle git ultrason icin. Veya sıkışmış bi sekilde git benim gibi

Ya benim psikolojik olarak dışarıda hiç tuvaletim gelmezEvde içip tuvalete gitmeden de yola koyulayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…