Kadın ihanet ettiyse bu eşiyle paylaşmalımı?

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
59
163
Ankara
'Bir psikoterapist, aldatma eyleminden rahatsız olan ve bunu bitirmek isteyen, ancak evliliğindeki sorunları çözmek isteyen bir kişiye, 'aldattığını söylemek zorundasın' gibi yaptırımlarda bulunamaz. Buna karşın, bir evlilikte veya ilişkide sürekli devam eden bir 'aldatma' halinin 'ilişkinin dinamiğini er geç bozacağı' önermesinde bulunabilir.

Diyor bir psikoterapist.Sizce kadın ihanetini eşiyle paylaşmalımı,yoksa susup ömür boyu bir kambur gibi taşımalımı?

Paylasmali, paylasmasa bile bu evliligi bitirmeli baska bi sebebten...
ben her ne olursa olsun ihanetden sonra evliligin devam etmesi taraftari degilim

ben olsam söylerdm.sevgilim yıllar önce aldatmştı aylarca gözümün içine baka baka hemde :mymeka:
bu içimi ne çok acıtmıştı:delphin:
kaldı ki bu evlilik...bence söylenmeli
nasıl söylenir orasını bilemem; ama yapmasını biliyorsan söylemelisin

Söyleye bilecek kadar dürüst olunsa
zaten aldatma eyleminde bulunmaz
önceden varolan evliliğini bitirir
daha sonra gider yeni bir
beraberliğe başlar...
Ayrıca kimse bukadar dürüst davranmaz
Aldatır ama söyleyemez.
söylenmeli mi söylenmemeli mi
orası tartışılır amabu cesaret kimsede olmaz
kanaatindeyim..

bu cesareti kaç kadın gösterebilir ki bu ülkede
ve kaç erkek bunu soğukkanlılıkla karşılyabilir tartışılırbilmiyorumkismile

söylemesine söylesin de bizim TR de kan çıkar...

ama dürüstçe ayrılmalı diye düşünüyorum.

yada aldatacak insan herşeyi gözden çıkaran insandır. hele ki bayansa..
adamın göz döner sakat bırakır. toplum taşa tutar...
bence edebinle boşansın sonra ne halt yerse yesin.

Söylense ne söylenmese ne sonucta ortada bir igrenclik var:kahve:

Bir erkek olsam ve karım / sevgilim bana seni aldattım dese gözlerime bakarak. Allah bilir agzını burnunu kırardım oracıkta.
Bir erkek olarak düşündüm.

Öncelikle rica ediyorum tabirimin kusuruna bakmayın
Erkekte olsa kadın da olsa aldattı mı kardeşim söylese de söylemese de defolup gitmeli alsanaalsanasmile
İçinde birazcık onur azcık utanma kaldıysa o ilişkiyi sürdürmemeli

kim yaparsa yapsın evlilik bitmiş demektir. ve bitmelidir. ama günümüzde erkek yaparsa genelde evlilik devam ediyor bir sans daha veriliyor. kadın yaparsa , kesin boşanma oluyor.

Allah hıckımseyı sasırtmasın.Kadınında erkek kadar degerlı,iş hayatında aktıf ve kendıne guven duygusuyla yetıstırıldıgı bır ulkede olsa elbette kadın soylemelı.Ancak ulkemızde ben senı aldattım degıl ben artık senı begenmıyorum demek bıle cınayet sebebıyken bu durumu ıtıraf etmek kendı kalemını kırmak olur...

Back
X