- 8 Temmuz 2017
- 14
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Kardelen Nesibe
-
Aklınca bizi trollüyorDanalar kadin kasaplar...az bir aklimiz kaldi onu da kaybetmeyelim.Tam olarak derdinizi kavrayamadik.
Neyi dine bağladım afedersin. İnanisinizi bilmem fakat %90 ı musluman olan ülkemizde bu konuyu dine bağlamam hiçte yanlış değil. Ayrica doğrusu yazdığım gibidir.Bunu da mı dine bağladınız ya
İslamiyete göre kadınlar hayvan kesemez.Kadınların kestiği hayvan eti yenilmez.Siz nerede yada hangi ülkede gördünüz bunu
AhahhahahahaNe danası ne kızları. İşte bizi yönetenler de böyle (sözüm ona uyanık geçinir). Bir şeyler uydurur, gündem değiştirir , halkımız da koyun gibi peşinden gider:))
Herkesin eğrisi doğrusu kendisine,bayağı da aydınlandık,teşekkürler.Neyi dine bağladım afedersin. İnanisinizi bilmem fakat %90 ı musluman olan ülkemizde bu konuyu dine bağlamam hiçte yanlış değil. Ayrica doğrusu yazdığım gibidir.
can sıkıntısı Nesibe,kusurumuza bakma. Bilemedik bizim zekamizi olctugunu oltaya geldik. Ciddi ciddi yorum yapıyorduk keşke bozmasaydin bizi. Tövbe yarabbim ya bisi diyecem ilk banimi senle yemeyeyim.Sazan gibi oltaya takıldınız. Nerede görülmüş bir kadının dana kestiği?? Ne kadar da safça yorumlar yapılıyor. Hemen her şeye inanmayın, aklınızı başınıza devşirin... Bakıyorum haberlerde de millet sanki görmüş gibi, olaya tanıkmış gibi olur olmaz şeyler yazıyor...Sözün özü: Milletçe yorum yapmayı, bilmediğimiz hususlarda ahkam kesmeyi seviyoruz.
Sazan gibi oltaya takıldınız. Nerede görülmüş bir kadının dana kestiği?? Ne kadar da safça yorumlar yapılıyor. Hemen her şeye inanmayın, aklınızı başınıza devşirin... Bakıyorum haberlerde de millet sanki görmüş gibi, olaya tanıkmış gibi olur olmaz şeyler yazıyor...Sözün özü: Milletçe yorum yapmayı, bilmediğimiz hususlarda ahkam kesmeyi seviyoruz.
Bayılıyorum şu %90 hikayesine. Favorim.Neyi dine bağladım afedersin. İnanisinizi bilmem fakat %90 ı musluman olan ülkemizde bu konuyu dine bağlamam hiçte yanlış değil. Ayrica doğrusu yazdığım gibidir.
Neden utansın ki? Siz iş kazası yaptığınız zaman utanıyor musunuz?Demek istediğim millette mangal gibi yürek var... bunun bi benzerini görmek veya duymak imkansız gibi..Ayrıca orasını burasını kesen kasaplar da utanmalı..
Hanfendi kadınlar neden kesemesin yanlış bilgiler verip şaşıtmayın.Neyi dine bağladım afedersin. İnanisinizi bilmem fakat %90 ı musluman olan ülkemizde bu konuyu dine bağlamam hiçte yanlış değil. Ayrica doğrusu yazdığım gibidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?