Ne alaka,kendi maaşımı bilmemem beni ezik bir insamı yapıyor burdaki ana fikri saptırıyorsunuz,ben eşime guvendigimden bahsediyorum ek kart olayına gelırsek herşeyımız ortak anlamında yazmıştım siz nasıl bir mantık yürüttüyseniz artık.Birde yazılanlar bana çok komik geliyor haklı olan arkadaşlar olabilir kendi düşünceleri ama benim hayattan beklentim kesinlikle kimseye bağımlı yaşamamak,arkadaşlar atıp tutuyor yok kadın çalıştırılmaz,yok eşini çalıştırın erkek erkek değildir gibisinden.Yarın bir gun boşansanız eşinizin mallarına ortak mı olacaksınız,adam çalışmış çırpınmış sen gel boşan hop herşeyin yarısını al ben kendi adıma gururuma sığdıramam.Birde bi arkadaş çok güzel belirtmiş herkez aileden zengin degil yenı mezun bir muhendis 1500-2000tl ile çalışsa,hem kira hem ev geçimi vb.nasıl olacak o iş,bana ne kocamsın bakacaksın bana mı diyeceksiniz,öncelikle aileye olan sevgi saygı önemli ben çalışarak eşime maddi olarak katkı sağlamaktan çok memnunum,çalışmayana lafım yok ama karısını çalıştıran erkek erkek değildir diyenlere söyleyecek birşey bulamıyorum.
Yobaz diye kullandıgım kelime agır olmuş,üzerine alınanlardan özür dilerim kimseye kişisel olarak hedef aldıgımdan yazmadım.