Bu konuda yıllarca ciddi tartısmalarımız oldu canım maalesef onune gecemedim hep kendini savunacak bısey buldu bu arada ben tanımadım esim tanısmısNeden internet ortamında tanıştığınız biri ile hala görüşüyorsunuz ne gerek var ki?
Numarasını engelleyin bitsin gitsin artık madem
Dusundugun ama fırsat vermeden aldı telefonunu elimden savunmaya gectıKavgadan önce bu msj pek uygun olmamıs yazıp herseyi silseydiniz .Gelen cevaba gore adam suclu mu ortaya çıkardı .
O zaman suclu .Baska bi vakitte esim mesaji gordü kiysmet koptu yazin sizde .Corap sokügu gibi ortaya cikar .Dusundugun ama fırsat vermeden aldı telefonunu elimden savunmaya gectı
Iyide siz istemiyorsanız mesele orda bitmiş olmalı.Şimdi tam sırası ya bu kadını engellersin yada çek git nereye gidiyorsan deyin.Bu konuda yıllarca ciddi tartısmalarımız oldu canım maalesef onune gecemedim hep kendini savunacak bısey buldu bu arada ben tanımadım esim tanısmıs
Aynı seylerı soledım ne alakası varmis vsKesin ilişkileri var gibi bir şey denmez de bu ne sululuk?
Madem bunda bir şey yok hemen erkek arkadaşlarınızdan birine aynı espriyi yapacağınızı söyleyin.
Ne boş beleş yaşıyorlar ya...
Aynı seylerı soledım ne alakası varmis vs
Bence bu kadın eski sevgilisiBu konuda yıllarca ciddi tartısmalarımız oldu canım maalesef onune gecemedim hep kendini savunacak bısey buldu bu arada ben tanımadım esim tanısmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?