kadın ne zaman unutur. ne zaman hatırlamaz. illa yıllar mı geçmesi lazım

cako1991

Aslan kadını
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
136
44
28
34
kızlar ne zaman unutucam, ne zaman aklımdan çıkacak. 3 bucuk ay oldu sanki her sabah onunla uyanıp onunla kalkıyorum hala. bu ne zamana kadar böyle devam edecek

bir buçuk senelik bir beraberliğim vardı. bana aşkı doruklarda yarattı. sanki hiç aşık olmamış gibiydim. ilk defa aşkı yaşıyormuş gibiydim. beraberken bu kadar aşık oldugumu bilmiyordum. ama şuan her günüm zindan 3 bucujk ay oldu. çıkmıyor aklımdan

Unutmak istediğinizde unutursunuz bence daha unutmaya hazır değilsiniz

canım unutmak istiyor ama olmuyor. canımıza göre olsaydı bu iş aşık olmazdık ozamn
Aşık olmak istiyoruz çünkü aşk mutlu eder
Bomboş olmak hissindense acı çekmek bazıları için daha cazip acının da verdiği bir mutluluk vardır
Bdv de sıkça rastlanır:)

İz bırakan insanları kolay unutamazsınız özellikle siz de bu ilişki süresince onunla olan 'kendinizi' sevdiyseniz. Ona verdiğiniz aşkı ve değeri sevdiyseniz, çok daha zor.

Şarkıda da geçiyordu ben seni sevmeye aşığım diye hatta. :KK4:

ilişkimiz çok güzel ve yolunda gidiyordu çok ama çok mutluyduk. herkes bize kıskanan gözlerle bakardı. çok özlüyorum bazen patavatsızlıklarım dengesizliklerim oldu. bana çok gaddar olduğumu söylüyordu. ve bir gün başkasıyla mesajlastıgını gördüm

ilişkimiz çok güzel ve yolunda gidiyordu çok ama çok mutluyduk. herkes bize kıskanan gözlerle bakardı. çok özlüyorum bazen patavatsızlıklarım dengesizliklerim oldu. bana çok gaddar olduğumu söylüyordu. ve bir gün başkasıyla mesajlastıgını gördüm

gaddar mı :O

İhanet?
Unut!

Adamı biktirdin mı yani?
Nasıl gaddar?
Ne kadar şımarır kapris yaparsam o kadar kıymetli olurum mu sandın?

Back
X