Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık olmak istiyoruz çünkü aşk mutlu edercanım unutmak istiyor ama olmuyor. canımıza göre olsaydı bu iş aşık olmazdık ozamn
3 yili gecti hala aklima geliyor ask anlaminda degil ama aklima geliyor Allah kolaylik versin :)kızlar ne zaman unutucam, ne zaman aklımdan çıkacak. 3 bucuk ay oldu sanki her sabah onunla uyanıp onunla kalkıyorum hala. bu ne zamana kadar böyle devam edecek
Ilişkinizi bitiren sebep ne? Niye ayrıldınız ki??kızlar ne zaman unutucam, ne zaman aklımdan çıkacak. 3 bucuk ay oldu sanki her sabah onunla uyanıp onunla kalkıyorum hala. bu ne zamana kadar böyle devam edecek
Zamanla unutuyor insan 3.5 ay çok azkızlar ne zaman unutucam, ne zaman aklımdan çıkacak. 3 bucuk ay oldu sanki her sabah onunla uyanıp onunla kalkıyorum hala. bu ne zamana kadar böyle devam edecek
ilişkimiz çok güzel ve yolunda gidiyordu çok ama çok mutluyduk. herkes bize kıskanan gözlerle bakardı. çok özlüyorum bazen patavatsızlıklarım dengesizliklerim oldu. bana çok gaddar olduğumu söylüyordu. ve bir gün başkasıyla mesajlastıgını gördüm
ilişkimiz çok güzel ve yolunda gidiyordu çok ama çok mutluyduk. herkes bize kıskanan gözlerle bakardı. çok özlüyorum bazen patavatsızlıklarım dengesizliklerim oldu. bana çok gaddar olduğumu söylüyordu. ve bir gün başkasıyla mesajlastıgını gördüm
+1Kadın (insan) canı istediği zaman unutur.
Canı isterse 1 dk sonra unutur, canı isterse oturup üzülür/melankolik olur.
Kontrolü sende olan beynin, duyguların
Senin isteğinle değişmesi kadar doğal bir durum olamaz
Adamı biktirdin mı yani?ilişkimiz çok güzel ve yolunda gidiyordu çok ama çok mutluyduk. herkes bize kıskanan gözlerle bakardı. çok özlüyorum bazen patavatsızlıklarım dengesizliklerim oldu. bana çok gaddar olduğumu söylüyordu. ve bir gün başkasıyla mesajlastıgını gördüm