Sevgi her şeye çözüm bulmuyor maalesef farklılıklar çokSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
bitirebiliyorsan bitir aynısını yaşadımSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
nasıl başarıyorsunuzBen şahsen speedy Gonzales hızında vazgeçiyorum. Sizin de tutunacak pek bir şeyiniz kalmamış ama sürekli ittir ittir nereye kadar.
sevgi azalıyor diyemem ben ama tahammül azalıyor ve patlama noktası oluyo o patlamadan sonra da hiç bişey gözünüze eskisi gibi güzel gözükmüyorZamanla tahammül ve sevgi azalıyor. Bence uzatmayın, bitirin.
Boylesine muhafazakar bir aile ile hicbir sekilde mutlu olamazsiniz. Hayati zindan ederler size. Kendi cehennemlerine cekerler sizi. O hissettiginiz rahatsizliklar o cehennemin uzaktan gelen esintisi. Uzaklasin, uzak durun.Sevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Evlilikten sonraki yıllar için yorum yapmıştım. Bir arada yaşayınca sevgililikteki gibi olmuyor. Karar vermeden önce bundan daha kötüsüne tahammül edebilir miyim diye düşünün.sevgi azalıyor diyemem ben ama tahammül azalıyor ve patlama noktası oluyo o patlamadan sonra da hiç bişey gözünüze eskisi gibi güzel gözükmüyor
Sevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Ben düşündüm ve ayrıldımEvlilikten sonraki yıllar için yorum yapmıştım. Bir arada yaşayınca sevgililikteki gibi olmuyor. Karar vermeden önce bundan daha kötüsüne tahammül edebilir miyim diye düşünün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?