Kadın ne zaman vazgeçer ? Fikirlerinize ihtiyacım var

Askyuvam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2019
126
52
48
28
Sevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..

Yani evlisiniz sandım biran okuyunca boşanın o zaman diyecektim..
Şimdiden böyleyse ilerde düşünemedim.
Tabii ki ayrılın hayatlar farklı.
Şimdiden sizin çabalarınızla oluyorsa bir şeyle ilerde çabaladığınızda da olmaz..

İki taraf da ailesine karşı dimdik duramıyorsa bitirmeniz en doğrusu. Bizim de ailelermiz arasında bu tarz bir farklılık var eşimle ama kimse sorun etmiyor,edemiyor. Çünkü evliliğimizde iki kişi başbaşayız.

Bir erkek, babasi annesine nasil davraniyorsa karisina da oyle davraniyor.Tabiki istisnalar vardir.Ama aileden gordugunu devam ettiriyor.Insanlar degismezler gercekten kendileri istemedikce!Bunaldiysaniz ara verin.Olaylara disaridan bakin.Emin olmadan evlenmeyin.

Sevgi her şeye çözüm bulmuyor maalesef farklılıklar çok

Zamanla tahammül ve sevgi azalıyor. Bence uzatmayın, bitirin.

bitirebiliyorsan bitir aynısını yaşadım

İlerde olmadı demektense şimdi daha kolay, aynı eve girince bu sorunlar kabak gibi meydana çıkıyor.

Apaçık kültür farklılığı var aranızda, sırf ailesi olsa neyse sevgiliniz de o kafada.

Yaşam tarzlarınız daha uyumlu birisi ile çok daha mutlu olabilirsiniz

Boylesine muhafazakar bir aile ile hicbir sekilde mutlu olamazsiniz. Hayati zindan ederler size. Kendi cehennemlerine cekerler sizi. O hissettiginiz rahatsizliklar o cehennemin uzaktan gelen esintisi. Uzaklasin, uzak durun.

Kendiniz gibi birini bulun. Hayat öyle dizilerdeki gibi imkansız-tutkulu aşklarla ilerlemiyor. Gerçek hayatta beraberlik yürütebilmek için uyumlu olacağınız birini seçmeniz gerekir.

sevgi azalıyor diyemem ben ama tahammül azalıyor ve patlama noktası oluyo o patlamadan sonra da hiç bişey gözünüze eskisi gibi güzel gözükmüyor
Evlilikten sonraki yıllar için yorum yapmıştım. Bir arada yaşayınca sevgililikteki gibi olmuyor. Karar vermeden önce bundan daha kötüsüne tahammül edebilir miyim diye düşünün.

Herkes dengiyle olmalı maceraya gerek yok.

Ne zaman vazgeçer kadın ; bu kadar farklı dünyaların insanı olduğumuzu gördüğümde vazgeçerdim...
Ciddi adımlar için tartışmak zorunda kalırsam vazgeçerdim....
Göre göre ateşe koşuyorsunuz, vakit kaybetmeden bitirin aileler gerekli sinyali vermiş

Sevgi kalmamış anlaşılan bencede ara verin sonrada kapatın konuyu gitsin

Mutlu olabilir misiniz bilmiyorum hadise nin halini gördük olmuyor yürümez kumar oynamaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…