Bütün hücrelerin istemiyor sen hala soru işareti. Pişmanlık duyarmıyım diyorsun. Dışardan bakınca hersey o kadar netkiSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Anlattıklarınizdan olumlu bicbirsey alamadım. Devam etmeniz icin bir neden yok gibi. Sizin cabalamanizla ilişki ilerlemis bu bana garip geldi. Erkek arkadasiniz ilerde senin israrinla evlendim der mi der. Ailesi sizi begenmez diye de yavastan almış belli. Yani sizi savunacağını hic sanmam. Soyle giyin boyle davrana doner işSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Sınırımı biliyorum çünkü. Çoğu insanın sinirlendiği şeylerde de sakin kalırım ama. İlk hatadan postalamak değil bu dediğim. Duygusal olarak sinirlenip sınırımı aşmışsa veya hayal kırıklığına uğrattıysa direkt bitiririm.nasıl başarıyorsunuz
+Aileci kocaSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Sevdiginizi sanıyosunuz ama sevmiyosunuz. Seven bu soru isaretlerini sormaz. Koskoca alıskanlık var ortada. Kadın sustugunda vazgecer bu arada. Ben sustuğumu gördügümde o isin bittigini anlıyorum mesela. Susan kadın vazgeçmiştir.onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce
Anşasamadınız seylerı yszın anlastıklarınızı yazın genel anlamda mutsuzsanız bence bırakınSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Daha tanışmada böyle birseyler yaşandıysa ilerisi daha kötü olacaktır. Kültür çatışması aşılması zor bir konu.Sevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Muhafazakar diye adlandırılan ataerkil aile yapısına sahip kişilerle anlaşmak zor.Sevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
26 yaşındasın daha yolun başındasın bak 30 yaşında evli insanım bazen keşke şu an bekar olsam diyorum ne yapardım biliyor musun bana evim gibi hissettiren insanları bulurdum huzur sıcaklık bir an bile tereddutun olmadığı buna ailesi de dahil armut dibine düşüyor çünkü.. Onu bırakmama sebebin yaşım 26 oldu artık yaşıtlarım evleniyor kaygısı ise gelecekte kafanı duvarlara vururken kendini bulman çok uzak mevzu degilSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Valla canım kendimden örnek vererek anlatayım sana.2 buçuk senelik evliyim eşimin ailesi aynı senin sevgilinin ailesi gibi sizinle durumlar bire bir aynı.Şu iki buçuk senede cektigimi bir ben bilirim bir Allah.Sadece saçım açık diye isitmedigim laf duymadigim iftira kalmadı.Tabi ben eşimi çok seviyorum eşim de beni çok seviyor orası ayrı ama malesef bizim ülkemizde evlilik iki kişi arasında olmuyor aileler mutlaka hemen dahil oluyorlar.Biz az kalsın ilk senemizde boşanacaktık Allahıma şükürler olsun ki mesafe koyduk.Her erkek mesafe koyamaz ailesine ama.Ki erkekler evlendikten sonra daha bir anneye babaya tapar gale geliyorlar.Eğer aklında bir şüphe varsa nihayete ermeden bitir derim.Evlenince boşanması insana zor geliyor ve her pisliği sineye çekmek zorunda hissediyor kendini.Ben yaşadım yaşıyorum sen yaşama derim.Sevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Kızılcık serbeti izle ona göre karar ver aklım o dizi geldi fatih’le doğaSevgilim 32 yaşında ben 26 yaşındayım 2 yıldır beraberiz ilişkimizin ciddi adımları hep benim çabalarımla oldu hep ben dedikten sonra bişeyler oldu ya da bi tartışma sonucu yaptı ben sabırlı bi insanım olabilir dedim kendimde de hatalar aradım affettim hep aile tanışması oldu iyi geçmedi iki taraf da hoşlanmadı birbirinden onun ailesi çok tutucu hepsi kapalılar haremlik selamlık var kadın çalışmaz mesela ama benim ailem daha pozitif bana müdahale etmezler mesela maaşıma karışmazlar hiç sıktıklarını görmedim rahat büyüdüm vs. Şimdi tanışmadan sonra erkek arkadaşım halledicem bana bırak çözücem diyor ama hiç inancım yok bize dair duruldum bu olayların konusunu bile açmıyorum hiç dikkat etmeyeceğim şeyler gözüme çarpıyor sevgilimde fiziksel olarak anlam veremiyorum çok seviyorum aslında ama şuan onu ne anlamda sevdiğimi çözmeye çalışıyorum alışkanlık mı sizce ayrılsam pişman olur muyum ?sanki ayrılınca çok rahatlayacakmışım gibi hissediyorum boğuluyormuşum gibi his nasıl söylerim nasıl bitiririm o kadar içinden çıkılmaz bir durum ki ..
Şimdi olsa asla evlenmezdim diyor musunuz yoksaValla canım kendimden örnek vererek anlatayım sana.2 buçuk senelik evliyim eşimin ailesi aynı senin sevgilinin ailesi gibi sizinle durumlar bire bir aynı.Şu iki buçuk senede cektigimi bir ben bilirim bir Allah.Sadece saçım açık diye isitmedigim laf duymadigim iftira kalmadı.Tabi ben eşimi çok seviyorum eşim de beni çok seviyor orası ayrı ama malesef bizim ülkemizde evlilik iki kişi arasında olmuyor aileler mutlaka hemen dahil oluyorlar.Biz az kalsın ilk senemizde boşanacaktık Allahıma şükürler olsun ki mesafe koyduk.Her erkek mesafe koyamaz ailesine ama.Ki erkekler evlendikten sonra daha bir anneye babaya tapar gale geliyorlar.Eğer aklında bir şüphe varsa nihayete ermeden bitir derim.Evlenince boşanması insana zor geliyor ve her pisliği sineye çekmek zorunda hissediyor kendini.Ben yaşadım yaşıyorum sen yaşama derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?