Kadın olduğumu hissetmek istiyorum

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
kızlar bu konuyu açıp açmamak arasında çok gittim geldim ama birisiyle paylaşmazsam çatlıcam artık..
1 senelik evliyim ve 2.5 aylık kızım var evlendikten 2 hafta sonra hamile kaldım isteyerek tabi eşimlede 4 senelik bir flört dönemimiz var..
ama sorunum şu eşim beni cinsel yönden istemiyor hamileyken bebeğe zarar geicek diye uzak duruyodu tamam zaten düşük riski ve erken doğum riski vardı ama evlendiğimizden beri en az 15 günde bir oluyo daha erken olmadı hiç oda benim zorumla...
eşim 2 3 aydır işsiz şimdi bi otelde işe başlıcak ya beni aldatırsa? otel ya nebilim daha tedirginim...
niye böylesin dediğimde ben cinselliğe çok meraklı değilim diyor ama bi yerde açık saçık birini görse gözlerini alamıyo ayrıca doğumdan hemen sonra kilo verdim sadece az cık bi göbeğim var yani fiziğimde güzel çevremdeki insanların tabiriyle çekiciyim ama niye böyle oluyo ne yapmalıyım lütfen yardım edin....

Eger dogumdan sonra böyle oldu deseydin..muhtemelen seni artik farkli görüyor anne kisiligini düsünyor derdim....fakat evlendignizden beri böyle diyorsun...yani belkide adam cidden cinselige pek fazla merakli degil!!CADIARZU

Olabilir arkadasim..her erkek öyle cok istekli falan olacak diye birsey yokki!!:delphin:

Fakat her ne olursa olsun nasilki biz kadinlar eslerimizi bazen istekli olmadigmiz halde memnun etmeye calisiyorsak erkeklerde bunu yapmali kanimca...yoksa bu sorun aranizda sogukluk yaratabilir...benneyaptımki

Konus yinede esinle...aklina kötü seyler getirme bence...aldatmak isteyen oteldede aldatir ofistede...:kahve:

Belki de eşinin libidosu düşüktür CADIARZU
Ya da başka sebepleri vardır.
Bence rahatsızlığını çok açık bir dille belirtmelisin,dolambaçlı yollardan değil,çözüm arayışlarına girerek,o da paşa paşa seni dinlemeli .
Bu dert sadece senin değil,senin rahatsızlığından ötürü onun da derdi olmalı..
Ben böyle iyiyimler bu meselede sökmez:1no2:

Eğer sizinle kilonuz için (ki olmadığını yazmışsınız) birlikte olmuyorsa durum vahim. (Kilolu ve 19 yıllık evli bir bayan olarak eşimden bugüne kadar böyle bir tepki görmedim, görmüyorum)
Belki gerçekten cinsellikten hoşlanmıyordur eşiniz. Ne bileyim her insan farklı farklı her erkekte cinsellikten hoşlanacak diye bir kural yok.

Bence de çok fazla cinsellik istemiyor olabilir, ama kadınlar yıllarca eşleriyle canları istemese de birlikte oluyor, bence sen de eşinle konuş ve cinsel hayatınızın sana yetmediğini anlat. Bu şartlarda da seni aldatacağını sanmıyorum, en azından cinsel anlamda.

canım eşin öyle diyosa doğrudur cinselliği arayan bir tip değidir öyle aldatır falan diye düşünme her karı kocada hergün sex yapmıyordur zaten ama sen çok da kafana takıyorsan iyice konuşursun eşinle

4 yıllık bir flört dönemi ve 1 yıllık evlilik birbirinize epeyce alışmış ve birbirinizi anlıyor olmalısınız.

seksi dekolteli şeyler giyip birazdaha çekici bir hale girseniz o zamanda mı tepkisi aynı?

yani açık saçık birini görse bakıyor demişsiniz. bu konuyu onunla konuştunuz mu?

canlarım benim konuşuyorum ama hep cevap aynı ben sekse düşkün değilim ama sen çok çekici bi kadınsın diyor...
dekolteli kıyafetler mini gecelikler jartiyer hatta bornozla yanında durduğumda bile tv bakıyo ne kadar sinir bozucu bi durum bi kadın için...
nasıl olurda bi erkeğin yanında çıplak durursunuzda tepki vermez anlamıyorumki...
aslında çok utanıyorum bunları anlatırken ama başka çarem yok patlıcam yoksa...
peki niye başka kadınlara bakıyo tv yada dışarda...
ben gerçekten güzel bi bayanım bunu eşim dahil herkes söylüyo ama gerçekten bilmiyorum kafam allak bullak oldu...

Bence kendinde hata aramaktan vazgeç, yani beğenmiyor mu falan deme asla. Eşin güzel olana bakıyor ilgi duyuyor ama cinselliği çok sevmiyor demek ki, bunu da konuşarak aşmaya çalışmalısınız.

eşin hem gerçekten çok cinselliğe düşkün olmayabilir hem de siz evliliğin en başında çocuk olduğu için de olmuş olabilir flört döneminizi bilemiyorum cinsellik varmıydı sanırım yoktu evlenince de henüz alışamadan hamilelik doğum derken böyle olmuş olabilir biraz daha sabredin zamanla rayına oturacaktır
mutluluklar dilerim

kendini sarışın yap madem sarışınlar ilgisini çekiyor sarı ol sende ....ayrıca başkalarına bakıyor diyosun ya acaba sen bu sinirle bakıyor mu sanıyorsun oda var...

bir erkek neden istemez cinselliği anlayamadım doğrusu...
eşinizin psikolojik sorunları olabilirmi...?

ilginç valla..cinselliğe düşkün değilim diyen bir erkek...keçi boynuzu pekmezi yedir kuşum,bağdem fındık fıstık ne bilem,bol karabiberli yicekler,çilek... :utangac:değişik giyin süslen...vesvese yapma kendine güven aldatan her ortamda aldatır..açık saçık birini görse bakıyor demişsin buda ilginçççCADIARZU.......çok üstüne gitme bırak o seni istesin bence...ya da bir aile danışmanına gidin seni çok rahatsız ediyorsa..a.s.

evlenmeden önce cinsellik yoktu bizde sadece el tutma öpme flan masum şeyler biraz kuralcıydım çünkü bu konuda zaman zaman ısrarları oldu ama ben sert çıkışınca geri çekiliyodu...
evlendiğimiz ilk 2 hafta tabiri caizse dolu dolu geçti o anlamda hatta balayına bile gitmedik evden sadece akşamları gezmek için çıkardık ama sonra birden kesildi bu ilgisi sadece cinsel anlamda ama...
dün gece bakın ne yaptım ilk evlendiğimiz zaman sadece 1 kere giydiğim bi dekolteli mini geceliğim vardı onu giydim eşim görünce bak evlendiğimizde giymiştin bunu şimdi bile oluyo kilon hiç kalmamış sadece ayva göbeğin var bide kendini beğenmiyosun dedi güldük...
sarıldı oturup film izledik :bbo:

canlarım benim konuşuyorum ama hep cevap aynı ben sekse düşkün değilim ama sen çok çekici bi kadınsın diyor...
dekolteli kıyafetler mini gecelikler jartiyer hatta bornozla yanında durduğumda bile tv bakıyo ne kadar sinir bozucu bi durum bi kadın için...
nasıl olurda bi erkeğin yanında çıplak durursunuzda tepki vermez anlamıyorumki...
aslında çok utanıyorum bunları anlatırken ama başka çarem yok patlıcam yoksa...
peki niye başka kadınlara bakıyo tv yada dışarda...
ben gerçekten güzel bi bayanım bunu eşim dahil herkes söylüyo ama gerçekten bilmiyorum kafam allak bullak oldu...

Garip , ilk defa duyuyorum sekse düşkün olmayan bir erkek.. Hem de karısı çekici olduğu halde ... Neden acaba :uhm:

kendini sarışın yap madem sarışınlar ilgisini çekiyor sarı ol sende ....ayrıca başkalarına bakıyor diyosun ya acaba sen bu sinirle bakıyor mu sanıyorsun oda var...

sarışınlar mı ılgısını cekıyor demıs?
eger öyleyse öyle ol sende, ne ılgısını cekıyrosa öyle ol bakalım :ecrin_bebek:

canım tamam ilk iki hafta ilişkiniz iyiymiş ama hemen hamile kalmışsın anladığım kadarı ile o da bu konudaki ilgisini hamile olduğunu fark ettiğinde kesti şimdi de çocuğunun annesisin bizim çocuğumuz yok ama ben bunu çok duydum bir arkadaşım yeni doğum yaptı hamileyken eşi korkuyordu onunla birlikte olmaktan erkekler bazen korkuyor eşi hamileyken bişi ocak diye sonra da anne olduğu için kutsal görüyor
eşinle bir uzmana gitseniz belki yardımı olur

bir psikologdan yardım almalısın kanımca !
evlilikte cinsellik önemkli bir faktör dimi ama !...

ilişkimiz hiç olmasa evet bi uzmana gitmeyi teklif edicem ama arasıra olduğu için bana yetiyo diyor eşim...ben esmerim eşim kumral sarışın falan olmam zaten oda benim güzel ve çekici olduğumu onu etkilediğimi söylüyo.. madem seni etkiliyosam niye başkasına bakıyosun diyorum göz bu bakar ben seni seviyorum benim karım sensin üzerine başkasını düşünenem bile diyo...
tamam belki böyle ama beni rahatsız eden tanıdığım bütün erkekler sekse çok düşkün ama eşim değil niye böyle doğprumu söylüyo yoksa başka bişeymi var anlayamıyorum..

sexse düşkün olmayabilir her erkek aynı olcak diye bişey yok ki cnm şakkıdı

istisnalar olabilir arada :delphin:

eğer bu durum çok canınızı sıkıyosa bi yardım alın bence

Back
X