Kadın olduğumu hissetmek istiyorum

hic uzerine dusme sabret bak o zaman nasil kosuyor pesinden..konustunda ne oldu birde boyle dene...:delphin:bircok erkek guzel bayan gorunce bakar biz bile bayan halimizle bakiyoruz..tabi sizin yaninizda bakmasi hos degil..ama su guzel en azindan baktigini inkar etmiyor..

Yukarda bir arkadaş ''Kocan sana kıyamıyor da cinsellik istemiyor..'' demiş..

Ne alaka?

Valla erkek olan erkek öyle bir kıyar ki, kimse tutamaz..Öyle de olmalı..

Altunhan canım;
Bence ya psikolojik sorunları var kocanın ya da cinsel anlamda ona çekici gelmediğin için ihtiyacını farklı şekilde karşılıyor..

Güzel olman bakımlı olman, kocana çok seksi gelmen anlamına gelmez.

Kocanla açııııııııııııııııık olarak konuş.

Son düzenleme:

Kocan sana kıyamıyor da cinsellik istemiyor..

Ne alaka?

Valla erkek olan erkek öyle bir kıyar ki, kimse tutamaz..Öyle de olmalı..

Altunhan canım;
Bence ya psikolojik sorunları var kocanın ya da cinsel anlamda ona çekici gelmediğin için ihtiyacını farklı şekilde karşılıyor..

Güzel olman bakımlı olman, kocana çok seksi gelmen anlamına gelmez.

Kocanla açııııııııııııııııık olarak konuş.

Buna bende güldüm canım kaydirigubbakcemile3
Yatak,kadın ve kıyamamak :1shok:
Tabi tabi diyorum başkada bişey demiyorum.kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence kocanı çaktırmadan takip et. bişeyler karıştırıyo olması büyük ihtimal !
Bi arkadaşımın önerdiği gibi eger aranızda büyük sorunlara yol açmayacaksa sende al bebeğini git bi arkadaşına yada akrabana . evde kalma . Çünkü gerek çevremden duyduklarım gerekse bu forumdan takip ettiğim kadarıyla 15 gun cinsellik yaşanmaması bi erkek için mümkün değill . Kendi hayatımdan örnek veremiyeceğim :utangac:
ama benim bildiğim bi erkek en fazla 4 gun dayanabilirmiş yani bilemiyorum doğruluğunu yinede

Bu ara belki bazılarınız bana kızacak ama
erkeklerle ilgili olan soruna yıne en guzel onerıyı erkeklerden alırız gıbıme gelio . Arkadaş samimice duygularını yazmış . Erkek oldugunu itiraf etmeden de yazabılırdı. Altunhancım onun tavsıyelerınıde dınlemelısın bi erkek gözüyle konuşmuş çünkü.

15 gün bence çok fazlaca bir süre ancak işi hayatı yoğun tempoda olanlar zamanı uzatabilir oda en fazla taş çatlasa 8 9 gün 15 gün çoook fazla belki psikolojik bi sorunu vardır bilemezsinniz bence bi dr yardımı alırsanız kesin sonuç alabilirsiniz en azından acaba mı lardan kurtulmuş olursunuz

aynı sorun bizde de var ama bu sorun diğer sorunlarımızın yanında kaybolup gidiyor,dışardan bakıldığında normal bir aile gibi görünürüyoruz ama eşimin ailesi ve çocukluğundan kalan travmalar bana ve bebeğime de çok zarar verdi şu anda cinsellik dışında bütün görevlerini yerine getiriyor eskisi kadar ailesinin şiddet uygulamasına göz yummuyor ben de sesimi çıkarmıyorum artık,konuşmanın uğraşmanın işe yaramadığını gördüm, kızım biraz daha büyüsün ekonomik olarak yeterli birikimimi yapayım boşanıcam, boşanıyorum bile demeden hem de, ailesiyle mutlu mesut yaşasın o saatten sonra,cinselliği de nerde istiyorsa orda arasın,bence sen de takma kafana artık,ben delirmenin eşiğinden döndüm ama olan bana ve bebeğime oldu,o seni sevmiyorsa istemiyorsa sen de onu sevme,inan bana değmez

Kıyamamak bence saçmalık. Sevişince kıymış mı olunuyo? Bilmiyorum beni mutlu eden bir eylemi beraber gerçekleşince eşim bana kıyacak? -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

cinselliğe düşkün değildir gerçektende belki...
olabilir..kimi çok düşkündür,eşini hiç rahat bırakmaz,kimide pek aramaz
pek aklına gelmez,isteği yoktur..
sana karşı olduğunu düşünüyosan eğer...seksi iç çamaşırlarıyla çık karşısına..makyajlı,parfümlü
yanaş bi bakalım yinemi aynı..

bir erkeğin cinsellikten uzak olması hemde daha tazecik evliyken bide üstüne 9 ayı da geçtiyse hiç normal değil...bence mutlaka destek alnmalı yani..basit gibi görünüyor ama hiçte değil....ya benim eşime hergün versem hiç hayır demez...2 günde bir başımda....geneldede böyledir erkekler...yani aldatma olacağını sanmıyorum..yani çünkü ne biliyim daha sana bile doyamamış başkasını napsın...

bir erkeğin cinsellikten uzak olması hemde daha tazecik evliyken bide üstüne 9 ayı da geçtiyse hiç normal değil...bence mutlaka destek alnmalı yani..basit gibi görünüyor ama hiçte değil....ya benim eşime hergün versem hiç hayır demez...2 günde bir başımda....geneldede böyledir erkekler...yani aldatma olacağını sanmıyorum..yani çünkü ne biliyim daha sana bile doyamamış başkasını napsın...

Bu ne yaaaaa? :1shok:

:utangac:ne var yani arkadaş çoook açık bi dille açıklamış :1shok: ......................neyse konumuza gelincde malesef bnde kadın olduumu hissetmek istiyorum bnm eşimde bana çocukmuşum gibi davranıyo mesela ben öyle göstermiyorum ama o beni öyle seviyo ve okunudada yalnız deilsin :teselli:

bişey duymuştum
bazı erkekler cinsel yönden eşlerini tatmin edemediklerini düşünüyolarsa uzak dururlarmış canım
bilmiyorum sizde böyle bi problem varmı
yanlış anlama ne olur belki faydası olur die söyledim canım :utangac:

cocuk olayini biraz erteleseydiniz once evliligi anlayip oyle cocuk olsaydi..yine ayni olurmuydu diye dusunuyorum??hamilelikte araya girince belki esin duruma alistirdi kendini yani cinselligi az yasamayi boyle yeterli gelmeye basladi belkide...

mesaj yorumumu sanırım çok açık buldunuz...ben bu sitede eski olduğum için artık herşeyimizi paylaşıyoruz....sizin yeni olduğunuzu düşünememişim....siteyi daha ayrıntılı gezerseniz herkesin ne kadar içten açıkça ve dahada çarpıcı yorumlarla kaşılaşırsınız...tşkler...

mesaj yorumumu sanırım çok açık buldunuz...ben bu sitede eski olduğum için artık herşeyimizi paylaşıyoruz....sizin yeni olduğunuzu düşünememişim....siteyi daha ayrıntılı gezerseniz herkesin ne kadar içten açıkça ve dahada çarpıcı yorumlarla kaşılaşırsınız...tşkler...

canım yazdığın yazı çok içten ve doğru bunda sorun yok yani..
benim kocamda sorun var laelaelaelaelae

bende aynı problemi yaşıyorum senağlama bizde 1 yıldır evliyiz aynı şeyleri bende yaşıyorum şuanda.bide benm şöyle bir sorunum var cinsellik hakkında konuşamıyorum eşimle soğudum artık cinsellikten ne yapıcam bilemiorm :uhm:

Back
X