- 18 Ocak 2009
- 2.507
- 19
- 358
- Konu Sahibi Zeynep28 maras
canım tam olarak sorunun ne anlamadım sen mi uzaklaştın cinsellikten?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet süprizim var dedim ama umursamadı...
2.5 aylık kızım var hiç sormadı bile gidicem ama korkmazsın dimi yada acil bişey olursa şöyle yap falan diye korkmam ben ama nebilim insanın aklı kalmazmı ya küçücük bebekle eşini bırakıp keyif yapmaya gidiyosun :çok üzgünüm:
Arkadaş sen yeni konu aç, bu konu açıldığında doğan çocuğum ilk okula başlicak. Baya zaman değil 6 senecik geçmiş. Yeni konu yaz sen.Kızlar baya bi zaman geçmiş yazılanların üstünden ama yinede bi fikriniz olur belki diye yazmak istedim bende 4 yıllık evliyim ilk kızımdada aynı sorunu yaşadım 6-7 ay eşim hiç ama hiç istemedi beni hep reddetti çok kötü oldum sonra anlamadığım bi şekilde düzeldi şimdi ikinci kızım 4 ayı bitirdi iki ayda öncesi var 6 aydır falan gene istemiyo hep reddediyo beni konıştuk kaç defa senle ilgisi yok benim canım istemiyo diyo dra gitmeyi düşünüyorum flan diyo ama şimdiye kadar netten bile araştırmamış sadece beni oyalıyo çok sinirlerim bozuk nolur cvp yazın aklınıza gelicek herşeyi denedim konu sahibininde dediği gibi gözünün önünde en sexi şeylerle geziyorum tv izliyo![]()
:)) haklısında pek kullanmayı bilmediğim için buraya yazdımArkadaş sen yeni konu aç, bu konu açıldığında doğan çocuğum ilk okula başlicak. Baya zaman değil 6 senecik geçmiş. Yeni konu yaz sen.