Kadın olduğumu hissetmek istiyorum

ayyyyyyyyyy askım bana noluuuuuuuurrr kıysııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnn

amann avcıııııııııı vurmaa beniiiiiiiiiiiiiiii:roflol:

ne demek kıyamamak!!! yaa sankim kötü bişi yapıorrrr

ayy tamam küfürlerde kullanılıor olabilir ama

:roflol::roflol::roflol:

eşinizle oturup konuşsanız ama bence cinsellik evliliğin yarısıdır.Ne demek canım en doğal şey ihtiyaç sonuçta eşinizin bu kadar gamsız olmaması lazım..:mymeka:

eşime sordum bu drumu erkek gözüyle cevp ver sen daha iyi blirsin neden bi erkek eşinden uzak durur dedim üzülerek yazıyorum oda araya soğukluk girmiştir,veya çekici gelmiyodur,ama büyük bi ihtimalle artık sevmiyosa uzak durur dedi.umarım bunardan hiçbiri değildir.ama gerçekten okadar uzak durması hiç ama hiç iyi değil ya karşınıza alın neler oluyor diye ciddi ciddi konuşun yada muhakkak dr a gidin Allah yardımcnız olsun..

evet süprizim var dedim ama umursamadı...
2.5 aylık kızım var hiç sormadı bile gidicem ama korkmazsın dimi yada acil bişey olursa şöyle yap falan diye korkmam ben ama nebilim insanın aklı kalmazmı ya küçücük bebekle eşini bırakıp keyif yapmaya gidiyosun :çok üzgünüm:

Canım anlattıklarına bakılırsa eşin çok rahat duyarsız bi erkeğe benziyor..

Ah bu erkekler kadınların gÜnahlarını nasıl Çekerler bılmem.
Neyse konumuza gelınce bu konuda doktordan yardım alabılırsınız ama bunun aynını yaŞayan ve doktora gıden bır tecrÜbelı olarak yazıyorum; benım eŞım ıle durumum hıÇ dÜzelmedı. Ne konuŞma ne doktor ne kavga ne kÜsme ne naz ne gecelık ne jartıyer ne ayrılık hıÇ bır ıŞe yaramadı. KarŞı taraf kabul edıp kusurunu dÜzelmeye ısteklı olmadıkÇa dÜzelmez. Kımsenın beynı aÇıp bır Şey koyamazsınız. Benım tavsıyem doktor yolunu denedıkten sonra dÜzelmezse kendı halıne bırakmanız ve bu alıŞması zor duruma alıŞmaya ÇalıŞmanız yÖnÜnde. ÇÜnkÜ erkek bÖyle bır baskı hıssettıĞı an daha da soĞuyor. Asla kendınızı Çırkın kÖtÜ veya hher neyse Öyle hıssetmeyın. Benım eŞım bu konuda Öyle bahaneler Üretmeye baŞlamıŞtı kı artık ben kendımın kusurlu olmadıĞı fazlasıyla gÖrdÜm bu sayede. Mısal Örnek olarak gıydıklerın Çok yakıŞıyor ama bılıyorsun ben beŞıktaŞlıyım sıyah beyaz olsaydı bu o zaman benı durduramazdı. Yanı bÖyle bır bahaneye karŞılık neden kendımı suÇlayayım ya da neden kendımı kusurlu sanayım. Velhasıl bu problemle bırlıkte daha bır sÜrÜ problemler zıncırıyle boĞuŞmaktan yoruldum ve eŞımden ayrıyım Şu anda. BoŞanma aŞamasındayız. Bızım ÇocuĞumuz yok allahtan ama sızın durmunuz da benım kadar vahım deĞıldır. En azından sorunlarınız elınızın 3 parmaĞını geÇmıyordur. Allah sızın derdınızın dermanıyla yuvanızı mutlu ve daım eylesın ınŞallah.

baştan beri yazılanları okudumda aklıma birşey geldi,:uhm: biryerlerde birşey okumuştum, erkekler bebek:emir_bebek: olduktan sonra eşinden uzaklaşıyorlarmış, yani bebeğin normal yoldan doğduğu zaman araya cinsel soğukluk giriyormuş,:bbo: birde bebeğin çok küçük be güzelim, ben çocuklar küçükken kocamın evde olmamasını bile isterdim,delikafadulden ev, çocuklar çok yoruluyordum, tam dinlenmek için yatağa giriyorum:utangac::utangac:ben 12 yıllık evliyim evliliğin ilk yılları özellikle çocuklar küçük olduğu zaman cinsel yönden çok kötü geçiyor, ben hatırlıyorumda oğlum bize kaç kere yarım bıraktırmıştı, :utangac:,biraz zamana bırak bakalım, belki onunda sana anlatamadığı sorunlar vardır, çalışmıyor diyorsun erkekler bizler gibi değil ki bak biz burada bile olsa anlatıp paylaşabiliyoruz erkekler böyle değil ki herşeyi kendi içlerinde yaşıyor, :çok üzgünüm:

ahh kızlar ahh nebilim valla şaştım kaldım artık..
eşim işe başladı gece çalışıyo gündüz evde uyuyo uyandığı zamanda iş saati gelene kadar annesine gidiyo yada tlf konuşuyo yada onu çağırıyo öyle bunaldımki artık anası yüzünden eşimden bile soğumaya başladım..
kaynanam bugün geldi bebeğin çıplak resmini çekin verin bana tombiş tombiş ne güzel çerçeve yaptırıcam dedi şokkkk oldum nasıl yani çıplak dedim... o gittikten sonra eşimle kavga ettim ne varmış veririz dedi senağlama bende karşı çıktım tabi..
oğu işe başladı diye kuran okutmuş öyle demiş eşime beni tlf bile davet etmedi eşimin gözündede bu davranş iyiyce büyüydü annem benim için kuran okuttu diye ne yapıcam bilmiyorum...senağlama

Tebrikler işte eşiniz işe başlamış adam belki de evi geçindirme kaygısından seksten uzaklaşmıştır..bence üstüne gitmeyin zamana bırakın..bebeğinizin cıplak fotosuna gelince biliyorsunuz bu sacma da olsa eskilerin çok yaptıgı bi şey...cektirin kavga edecek ne var bu kadar sorun varken bu cok mu önemli sizce?biraz rahat olun kendinizi üzmeyin anneliğin tadını cıkarın...

Annesinin kuran okutması cok güzel bi şey bence..eşiniz bu davranışı jest olarak düşünmüştür bence siz de üstüne gitmeyin...jest yapın siz de ona...ne bileyim işe başladı diye sürpriz bi pasta yapın mesela..ya da en sevdigi yemegi..

KIZLAR YAPMAYIN YAAA her erkek sex manyağıdır kadınlar sexten anlamaz gibi saçma şeyleri yapı meselesi
canım benim eşimde bi dönem işsiz kaldı hakikaketen çok isteksizdi arda bir oluyodu yada çok yoğun çalıştığı zamanlarda fazla olmuyo içini ferah tut
erken bebek sahibi olmakla biraz hata demiyelimde aceleci davranmışsınız eşin seni karısı olmaktan çok anne gibi görmeye başladıysa azıcık işsizlik ve zatende çok düşkün olmaması vs... NORMALDİR yani kafana takma
erkekler öle güzel kızlara öpüşmeli koklaşmalı flimlere vs.. bakarlar çok düşkün olanıda olmayanıda oda önemli bi durum
BENCE SİZİN PROBLEMİNİZ İlgiyle alakalı canım san karşı ilgisiz aldatma beğenmeme bilmem ne değil emin ol zaman ver ve takma hepimiz böyle dönemler yaşıyoruz ve yaşıycaz evlilik böle bişey işte................ :mymeka:

eşinin sıkı bir dayağa ihtiyacı varCADIARZUinsan doğum yapmış eşini ilgisiz bırakırmı.gerçi benimki de böyleydi.benim beklentim sözel temas olmuştu.ama avcumu yaladım.laelaelaelaelae

Kacan, kovalanir diye bir söz var kaydirigubbakcemile4

Sen geceleri, sexy kiyafetler le evde ruh gibi dola$, takma onu...

Belkide, bakarsin o seni kovalar ;-)

Kızlar baya bi zaman geçmiş yazılanların üstünden ama yinede bi fikriniz olur belki diye yazmak istedim bende 4 yıllık evliyim ilk kızımdada aynı sorunu yaşadım 6-7 ay eşim hiç ama hiç istemedi beni hep reddetti çok kötü oldum sonra anlamadığım bi şekilde düzeldi şimdi ikinci kızım 4 ayı bitirdi iki ayda öncesi var 6 aydır falan gene istemiyo hep reddediyo beni konıştuk kaç defa senle ilgisi yok benim canım istemiyo diyo dra gitmeyi düşünüyorum flan diyo ama şimdiye kadar netten bile araştırmamış sadece beni oyalıyo çok sinirlerim bozuk nolur cvp yazın aklınıza gelicek herşeyi denedim konu sahibininde dediği gibi gözünün önünde en sexi şeylerle geziyorum tv izliyo :KK61:

Kızlar baya bi zaman geçmiş yazılanların üstünden ama yinede bi fikriniz olur belki diye yazmak istedim bende 4 yıllık evliyim ilk kızımdada aynı sorunu yaşadım 6-7 ay eşim hiç ama hiç istemedi beni hep reddetti çok kötü oldum sonra anlamadığım bi şekilde düzeldi şimdi ikinci kızım 4 ayı bitirdi iki ayda öncesi var 6 aydır falan gene istemiyo hep reddediyo beni konıştuk kaç defa senle ilgisi yok benim canım istemiyo diyo dra gitmeyi düşünüyorum flan diyo ama şimdiye kadar netten bile araştırmamış sadece beni oyalıyo çok sinirlerim bozuk nolur cvp yazın aklınıza gelicek herşeyi denedim konu sahibininde dediği gibi gözünün önünde en sexi şeylerle geziyorum tv izliyo :KK61:
Arkadaş sen yeni konu aç, bu konu açıldığında doğan çocuğum ilk okula başlicak. Baya zaman değil 6 senecik geçmiş. Yeni konu yaz sen.

Back
X