Kadın olduğunu önemli olduğunu hissetmek.............

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
flört döneminde birçok kişi bunu hissettirebilir belki ama evliyken ben hissedemedim çoğu zaman.
doğum yaptım tebrik bile edilmedim.
boynuma dahi sarılmadı.
ufacık bir hediye almadı
evliliğimiz boyunca aldığı tek hediye bi çiçek bide 10 liralık tshirt.
evlenmeden once ailesine kız kardeşine telefon pc, annesine bulaşık makinası buzdolabı, evlerinin peteklerini yaptırmış.
yiğenine hediyeler hediyeler oğlumun çoğu alışverişini bile annemler yaptı 130 tl harcadı olanı biteni oğluma.
ne ona ne bana bir hediye aldığını gormuş değilim.
sizler nasılsınız merak ediyorum.

benimki sizinki kadar mert değildi. zaman zaman ağzıma bir parmak bal çalardı. şimdi fark ediyorum da atın gemini gibi bir sıkar bir bırakırmış, o kadar yıl dayanmam da bundanmış. keşke benimki de mert olsaydı da kanmasaydım, çooooookkk eskiden bitmiş olaydı bu iş. heeepsi taktikmiş....

eski eşimde ne bana nede çocuklarına hiç bir şey yapmadı Allahtan bir çorap bile almadı çocuklarına babayım diye gezdi ortalıklarda
sizi çok iyi anlıyorum değerli olduğunu hissetmek en önemlisi kadın olduğunu hissetmek biz bayanlar için çok önemli herşey hediye alması demek değildir.
bir kahve yapıp hayatım gel karşılıklı içelim sohbet edelim demesi, yanına oturtup saçlarını okşaması, bile biz bayanlar için çok değerlidir ama bunu bile anlayan erkek yok şimdilerde....

benim esim tam tersi
fazla anlatmayim

ama siz esinize birseyler yapiyormusunuz?
yani o kendini özel hissetsin sevildigini hissetsin diye?

Ben de de durum aynısı idi. Çook yalnız hissteyim kendimi. Oğluna alırdı ama bana gelince hep ben alırdım üstümü başımı, beni yük görüyordu sanki. Ben hizmetçiydim sadece, çocuğunun dadısı, ihtiyaçlarını karşılayan evdeki bir hizmetçi gibi. Şu okuduklarımı görünce erkeklerin aynı olduğunu görüyorum, aynı anne doğurmuş gibi. :) (gerçi benim de oğlum var)

İlk evlilik yıldönümümüzde karete filmi izlemeye gittik sinemaya:)
Düşünün romantizmi... Oysa flört ederken öyle değildi, ya da ben göremeyecek kadar körmüşüm, bilmiyorum.

Son düzenleme:
Benim için hediye alması o kadar önemli değil, hediye ile kadın olduğumu hissettiremez bana.

Bana saygılı davranması, hoşgörülü davranması, anlayışlı olması, verdiğim kararlara saygı durması ve benim arkamda olması yeter.

Haaa bu arada 27 haziranda evliliğimin 8. yılına gireceğim (inş.) 8 yıldır ne doğum günlerimde, ne evlilik yıldönümümüzde, ne de anneler gününde hediyesiz bırakmadı beni, doğuma girdiğimde dışarıda hıçkırıklarla ağladını bilirim (annem söyledi), hediye almak için, süpriz yapmak için özel günede gerek duymaz, sık sık ya kızıma yada bana süprizler yapar durur.

Ama benim için, benim kadın olduğumu hissetmem için en önemlileri yukarıda saydıklarım.

Para ile alınan şeyleri ben kendimde şükür Allaha alabilirim, haa beni düşünmüş, benim için araştırma yapmış, önem vermiş ve hediye seçmiş beni mutlu eder o ayrı konu ama önemli olan parasız yapabilecekleri.

üzülme canım hepimizde var o dert, bak bende hamileyim ikinciye, adam bir haftadır arayıp sormuyor bu kadar olur mu, benimle inatlaşıyor, bu kadar sorumsuz işte, değer kısmınıda sen düşün, değer veren bunu yapar mı

benim eşim bana da ailesine de odun değil
herkese herşeyi alası var
tabi bu da iyi değil
düşünmeden tutarsızca harcamalar yapar gelir şok olabilirsin
bi eşarp alırım ben kendime 20 tl lik
o bana alır gelir 200 tl lik
sevildiğimi değer verdiğini hissediyorum
ama sonra o faturaları eşşek gibi ben ödeyince hiç de hoş olmuyor.

afedersiniz biraz kaba yazdım ama 6 yıldır çok mutlu giden evliliğimizde
bir türlü şu borç olayından kurtulamadık ve hepsi bizim hatamız
özellikle eşimin hatası ve ben çok sinirliyim

senin durumun da iyi değil konu sahibi.
ailesine yağdıran ama size gelince damlamayan bir anlayış
belki yeni evlisinizdir
belki ailesinden öyle görmüştür
değişir inşallah zamanla
tabi sen yıpranmadan

Karate filmi ha? beni güldürdünüz ,Allah da sizi güldürsün :)))
ama tespitiniz doğru , körmüşüz...
Gerçi böyle adamlarla yola devam etmek için biraz da kör olmak gerek, bilinçli bir tercih yani...

yorumları olkuyunca eşime olan sevgim kat kat artıyor.birşey istesem hemen alır.bende 33 haftalık hamileyim her akşama işten gelirken arar. istediğim bişey varmı diyue sorar .ama bu hamile olmadan öncede böyleydi.gecen hafta gs storeden bebeğimize tulum istedi cok pahalıydı ama yinede onu kırmammak için aldık.cünkü o benim her istediğimi alıyor.tabi herşey karşılıklı .allah bin kat razı olsun

iyi erkeklerde var, onlardan bir tanesi bana denk gelmiş.
burda sizlerin paylaştıklarını okurken gerçekten yürekten üzülüyorum ve
eşime sahip olduğum için hergün şükrediyorum.

Son düzenleme:

iş arkadaşına, müşteriye, patrona tahammül edersin.
görmezden gelirsin ama evde ömrünü paylaştığın insan çok başka.
onunla hayat ortaklığı yapıyorsam hayat yükümü de omuzlanmalı aynı benim gibi.

çok çok önemli bunlar.

ben eğer sus pus mutsuz durursam, sesiz kalırsam, konuşmazsam yüzüm düşerse etrafımda pervane...

ama azcık neşem yerinde olsun biraz işve cilve olayına gireyim hemen geri adım...

nasıl adam anlamadım. ben rol mü yapayım yani?

3 gündür gerçekten mutsuzum. açtığım başlıklardan da görürsünüz. 3 gündür sürekli gelip soruyor "neyin var" anlatmıyorum. anlatırsam "amaaan rahat batıyor sana" der.

sanırım karakterle ilgili.

anlayamıyorum erkekleri biz onlara Allah'ın emanetleriyiz aslında

bir kadına iyi davranmak güler yüz göstermek cok mu zor

benim babamda böyleydi maaş alınca adamın bir hafta suratı düşerdi parası bitince kedi gibi olurdu

adam benim düğünümde bana trip attı ya sanki bana bir süpürge çöpü almış gibi

geçenlerde ablamla konuşuyoruz eşinin ona hediye almadığını doğum gününü evlilik yıldönümünü kutlamadığından yakındı da durdu... abla dedim sen ne aldın hiiiçç dedi eee dedim . ama o erkek alması lazım yapması lazım. abla dedim mutlu değilmisin. yani seni önemsiyo yemeğe götürüyo seni harçlıksız bırakmıyor bak ihtiyacın olursa canın bişey isterse al diyo. evet ama romantik değil diyo.
yani her erkek romantik olamazki bana hediyeler alıp yüzüme çarparcasına al diyosa hiç almasın. ben saygı duyulmak isterim. fikirlerim sorulsun ve önemsensin isterim. hayatım senin istediğin olsun densin isterim.
saolsun buradakileri okuyunca eşimi dahada iyi anlıyorum ve onu dahada çok seviyorum.ama bana hediye aldığı için değil.hatta evlilik yıldönümüm ve doğumgünüm aynı gün olmasına rağmen 6 yılı beraber bitirdiğimiz şu günlerde dahil 1 hediye almadım. bende ona hediye almadım buda bi gerçek...
çünkü ihtiyacımız olan bir şeyi eksik bırakmaz . gezelim dediğimizde ikiletmez.
bazen başka yönleri görmek lazım hanımlar. saygı görmek pahalı hediyelerden daha değerli ...

hadi sana neysede ogluna neden almiyorki? cimri biri desen kendi ailesinede yapmaz aslinda ama...oturup konusmak lazim belkide bilemiyorum...yani bir insaninda huyu cok kolay degilmez maalesef...

hamile kaldigimda bir muddet sonra bebegimizden sana hediye diyerek bi tektas almisti, zaten oyle birsey istiyordum..o almasaydi ben alacaktim..ihtiyac olarak gordugum birseydi yani...dogum hediyesi istiyorum filan demistim yuzune saka takildim tabii, ama dogumumda birsey almadi..daha onceden almisti nasilsa...kaldiki dedigim gibi almasada olurdu.
cok sukur yavrumuzu kucagimiza almak en buyuk hediye bizim icin...birde lohulasikta olsun sonrasinda olsun gosterilen anlayis/hosgoru daha onemli...maddiyat gelip geciyor ne de olsa...

buarada beni sorarsaniz bende tam tersiyim dedim ya...hediye almayi cok iyi beceren biri degilim sanki...o yuzden mesela esimin dogum gununde (arabaya ses sistemi istiyordu) onu yaptir kendin dedim istemiyordum cunku boyle birseyi arabada, ama d. gunu sebebiyle tolere etmis oldum...

bazı arkadaşlar maddeye takıldığımızı zannetmişler oyle birşey yok.
hediye almasa bile iki güzel söz vs kadına hep iyi gelir diye düşünüyorum.
iltifat etmez sebebide şımarırsın derdi!
birkeresinde 100 liralık hediye alacakmış akşam bana kızdı ertesi sabah gitmiş kendisine bi sürü şey almış yemiş yani parayı sana alacak para kalmadı dedi!
ben ona bir sürü hediye aldım evliliğimde. güzel sözmü ohoooo...
yanlış yapmadım ben beni gösterdim oda kendisini....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…