Kadın olmak,bomboş hissetmek

kaç yaşındasın?
ilk önce hayatın senin için ne anlam ifade edttiğini düşün istersen,neden yaşıyoruz..bu hayattaki yerimiz,amacımız..
27 yaşındayım .
Şuan hiçbirşey ifade etmiyor hayat
Her konuda çok basarısız gibiyim .
Çok olumsuz olacak yazdıklarım ama iyi bir eş miyim değilim sanırım.iyi bir anne asla değilim ..amacımın ne olduğunu bilmiyorum çok utanç verici ama örf adet gelenek derken kendi amacımı unutmuşum bn doğru
Bende pastacılık kursuna gitmek istiyorum özel kurslar çok pahalı halk eğitim merkezlerinde de pastacılık çıraklığı var siz nereye gidecektiniz halk eğitim mi?
Bırakmak zorunda kaldım saatleri haftada bir gün sabah 8.30 akşam 4arası maalesef oğlumun okul saatine uymadı.ismekte olana gittim ben..
Tam dört dörtlük degil tabi hiç yokan iyiydi ..birdahaki yıl saatlere dikkat edip uyanları denicem. Bu yılım boşa gitti

Tüm insanlar zengin yada fakir.ölümlüdür..dünyadaki tek gerçek bir gün hayatımızın son bulacağı..
hayatın aslında koca bir yalan olduğu..
o nedenle hayatı çok ciddiye almaya gerek yok..
ve sevdiklerin var..eşin ve oğlun..çok şanslısın..onlar olmasa tutunacak hiç bir şeyin olmazdı..tabiki yalnız insanlarda aslında hayata tutunabilirler..hayanlara yada insanlara yardım etmek için..yada çok iyi bir dansçı sporcu ressam vs kariyer için..yaşama tutunmak için pek çok neden olabilir aslında..
çocukları olan kadınların yani bizlerin daha fazla sorumluluklları var..çünki biz örnek aillerde yetişmedik ama iyi evlatlar yetiştirebiliriz..oğlum dört yaşında..ona nadiren sesli bağırıyorum genellikle anlayışlım empatik olmaya çalışıyorum..
aslında şanslıyız hergün yalnız kızlar artık bir aile olmak istediklerine dair burada konu açıyorlar..bizim ailemiz var..dans arkadaşımın dediği giibi mevsimsel bir depresyonda olabilir..hayattan çok büyük beklentilerim yok mesela benim..sağlıklı olmak ,aileme yeticek kadar gelirimizin olması bunlar bile mutluluk verici..

Güzel bir kitapmı okuyayım mı ...???[/QUOTE]
guzel cok guzel bır kıtap bıraz femısnıst olursun ama kadınlıgın zorluklarını okudukca babanı göreceksın senı goreceksın..

Güzel bir kitapmı okuyayım mı ...???
guzel cok guzel bır kıtap bıraz femısnıst olursun ama kadınlıgın zorluklarını okudukca babanı göreceksın senı goreceksın..[/QUOTE]
Ben bir bakıyım kitaba malum şu ara ilk denediğim yol kitapla kendimi oyalamak
Doğru tabiki
Ama zor öyle kolay değil
Hayatın koca bir yalan olduğunu hatrlayınca tam tersi oluyor daha cok üzülüyorum.3günlük dünyada hiçbirsey ögrenmemişim nasıl da boş yasamışım diye..
Tabi yine aynı yere geliyorum işte adım atmak birseyler yapmak......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…