Veledimle ayakta durabiliceğimi bilsem hiç durmaz kimliğimide alır giderim mahkemeye....
işte hatayı burda yapyosunuz.
suçu kendinizde aramayın.
siz mi istediniz böyle olmasını?
her şeye yetişememek sizin eksikliğiniz ya da kabahatiniz değil.
bırakın da bunu eşleriniz düşünsün.
ben şu an evde olduğum halde bu kadar düşünmüyorum
yapılacak ütülerim var, yıkanacak çamaşırlar var, ben oturmuş, sol tarafımda çay, sağ tarafımda laptop, önümde de kahvaltı..bi yandan yiyip bi yandan size cevap yazıyorum.
biraz rahat olun.
her şey nizamlı olacak diye bir şey yok.
işler her zaman yapılır, ama insanın morali her zaman yerinde olmaz.
eşleriniz öyle mi?
acaba benim eşim her şeyi yapıyor ama yetişemediği için üzülüyor diye düşünüyor mu?
sizin düşündüğünüzün onda birini düşünüyor mu?
kendinize bu haksızlığı yapmayın.
işte hatayı burda yapyosunuz.
suçu kendinizde aramayın.
siz mi istediniz böyle olmasını?
her şeye yetişememek sizin eksikliğiniz ya da kabahatiniz değil.
bırakın da bunu eşleriniz düşünsün.
ben şu an evde olduğum halde bu kadar düşünmüyorum
yapılacak ütülerim var, yıkanacak çamaşırlar var, ben oturmuş, sol tarafımda çay, sağ tarafımda laptop, önümde de kahvaltı..bi yandan yiyip bi yandan size cevap yazıyorum.
biraz rahat olun.
her şey nizamlı olacak diye bir şey yok.
işler her zaman yapılır, ama insanın morali her zaman yerinde olmaz.
eşleriniz öyle mi?
acaba benim eşim her şeyi yapıyor ama yetişemediği için üzülüyor diye düşünüyor mu?
sizin düşündüğünüzün onda birini düşünüyor mu?
kendinize bu haksızlığı yapmayın.
Çok bıktım evet belkide takdir edilmek istiyorum biraz şımartılmak biraz önemsenmek istiyorum sanırım bilmiyorum ki?
Başka problemler vardı başlarda ailesiyle kaynaşamayışımızdan ama şimdi onlarda rutine bindi ben ilgisizliktende çok muzdaripim sanırım...
Veledimle ayakta durabiliceğimi bilsem hiç durmaz kimliğimide alır giderim mahkemeye....
Beğendi butonu yetmez ifade etmeye çok beğendim ben seni:)
maximaculpa sonuna kadar haklı...
eşi, titiz, tertemiz olan adamlara bakın, kim eşinden razı? her zaman bir eksik bulunmuyor mu? yahu kendimi paraladığım, mutfak tüpüne varana kadar ciflediğim günde bile eşim gelip buzdolabına baktı kokan çürüyen bir şey var mı diye...
şu an mı?
mutfakta bulaşık var. makine bitti, çamaşır asılacak. ders çalışmam lazım. ama ben sabah duşumu aldım, saçıma fön çektim, çıkan kaşlarımı aldım:) eşime kahvaltı hazırlayıp öpüp yolladım. inan adamlar temiz ütülü gömlektense bakımlı güvenli kadını istiyor. sen yakındıkça eşini soğutursun.
piknik ve etkinlik konusuna üzülme.
ya benim gibi dağın başında susuz kanalizasyonsuz bir köyde gidecek bir haftasonu etkinliğin bile olmasaydı
Var ya hiç yormayın kendinizi pis kadın her zaman daha değerli oluyor.
Evin temiz olsun, yemeklerin hazır, ütülerin yapılmış olsun ki çiçek gibi gitsinler biri işe, biri kreşe sende ne buluyosan geçir üstüne git işine...
evet git işine ki evin borcu ödensin çocuğun eğitim alsın iyi kreşlere gönderebil iş önemli...
Kocanın gönlünü yap yoksa söyle olur böyle olur sırtını dönsen günah dönmesen görevin. Teklif sendense yorgunum diyip uyuyabilir sağlam ol kızım buna mı üzülücen.
Sorun çıkarma iki çift güzel laf bekleme yemek mi pişirdin eline sağlık mı bekliyosun? güzelsin mi desin yapmaaa biyeremi gidilicek gitsene yürü yada dolmuşa taksiye bin ne bekliyosun o mu bırakcak becerip biyere gidemiyosun üç yaşında çocukla alla allaaa
misafircilik oyna gidelim gelenlerimiz olsun yemeğe misafir çağıralım herkese kapımız açık ama beceremiyosan kafanda kaldırmıyosa tartış küs huzurun kaçsın...
duygusallık yapma kıskançlık hiç yapmamalısın iki güzel laf duysan bilirim seni gaza gelir bu yaptıklarını saymazsın bile hiç ama oda yoksa .....
Bu evliyken böyle hadi boşandın kat be kat artar kesin herşey boşanmış kadın olursun ve buda daha güçlü olmanı gerektirir.
Gücüm bitmiş değil azaldı belki ama kalanı kızım için ne kadar yetersem ona ....
Yazıya başlarken toparlıyamıycağım belliydi ama bu kadarından ne anlaşılıyosa o benim derdim
Etkinlik konusunda onunda heveslenip kızımın ilk toplantısı falan gibi şeyler düşünmesini bekledim belkide ki ben hevesle bekliyorum.
Etkinlik konusunda onunda heveslenip kızımın ilk toplantısı falan gibi şeyler düşünmesini bekledim belkide ki ben hevesle bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?