• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın olmak zormuş...

kilit sorun işte bu canım.
ona ve ilişkiye tam anlamıyla güvenememek.
sabrımı ileride zorlayabilir düşüncesi... ya daha kötüye giderse'' sorusu...

onunla iyice konuş.. enine boyuna anlat. tepkilerini incele.
onun tavırlarına göre karar vermelisin.boshayallersmile

senin için hayırlısı olsun tatlım:)a.s.

Haklısın canım...

Öncelikle çok geçmiş olsun canım.
Kesinlikle katılıyorum kadın olmak zor gercekten..
Evlenmeden önce jinekologa cok fazla gitmişliğim yoktu şimdi binbir cesit rahatsızlık oluyor ılıskıden sonra..
İnsallah mutlu haberi verirsin yakın bir zamanda allahtan kötü birşey degil o kadar canım..

Haklısın LuLu;
bekarken rutin kontrollere giderdim ama ultrasonla baktıkları için gayet rahattım
dün ilk defa farklı muayene ettiler canım çok yandı...
bekarken şikatlerim azınlıktayken şimdi sürekli bir şikayetim var.
o yüzden diyorum kadın olmak ne zormuş diye...

kesinlikle haklısın. kadın olmak çok zormuş. bende evlendikten sonra anladım. allah başka hastalık vermesin ama sürekli kadınsal sıkıntılar yaşadım halada bir parça yaşıyorum. allah şifa versin inşallahhh tüm hastalara.

kesinlikle haklısın. kadın olmak çok zormuş. bende evlendikten sonra anladım. allah başka hastalık vermesin ama sürekli kadınsal sıkıntılar yaşadım halada bir parça yaşıyorum. allah şifa versin inşallahhh tüm hastalara.

Amin canım..

birkaçgün sonra laporoskopi ameliyatı olacağım.ameliyat günü yaklaştıkça içime sanki hiç uyanamayacakmışım buraya kadarmış gibi bir his gelmeye başladı.bunu yakınlarıma eşime söyleyemiyorum buraya yazarken dahi korkuyorum.acaba ameliyata giren herkes bunu bukadar hissediyormudur.birde benim hislerim çok kuvvetlidir buda korkutuyor beni.

birkaçgün sonra laporoskopi ameliyatı olacağım.ameliyat günü yaklaştıkça içime sanki hiç uyanamayacakmışım buraya kadarmış gibi bir his gelmeye başladı.bunu yakınlarıma eşime söyleyemiyorum buraya yazarken dahi korkuyorum.acaba ameliyata giren herkes bunu bukadar hissediyormudur.birde benim hislerim çok kuvvetlidir buda korkutuyor beni.

Canım benim çok çok geçmiş olsun;
bende 3 gündür hastanelerde sürünüyorum
kist ağrılarım fena halde dayanamıyorum artık.
doktor kesin ve acil ameliyat dedi...
3 günde 4 doktor gezdim hepsi aynı fikirde
özel hastanede kesinlikle olma
tıp fakültesinde ol diyorlar
tıp fakültesindede insana hayvan gibi davranıyorlar
süründürüyorlar resmen...

benim tarıhımhenüz belli değil ama bende çok korkuyorum.
eğerki başarılı bir operasyon geçirmezsen yumurtalıkların zarar görürse
ileride bebeğin asla olmaz dediler...
aklımda bir sürü soru işaretleri var.
napıcam ne edicem bende bilmiyorum.

sen nerde olacaksın özeldemi devlettemi?

bu konuda bi tecrübem yoktu arkadaşımda vardı ilaç kullandı gitti...çok yagın bişey gerçekten Allah acil şifa versin...çocuk konusuna gelince ben olsam yapardım sen bilirsin

bu konuda bi tecrübem yoktu arkadaşımda vardı ilaç kullandı gitti...çok yagın bişey gerçekten Allah acil şifa versin...çocuk konusuna gelince ben olsam yapardım sen bilirsin

canım gezdiğim diğer doktorlarda şimdi diyorki
asla asla hamile kalmayı aklından bile geçirme
hayati riske girersin...
herbiri ayrı birşey söylüyor
neye inanacağımı,neye karar vereceğimi bende şaşırdım :(

Canım benim çok çok geçmiş olsun;
bende 3 gündür hastanelerde sürünüyorum
kist ağrılarım fena halde dayanamıyorum artık.
doktor kesin ve acil ameliyat dedi...
3 günde 4 doktor gezdim hepsi aynı fikirde
özel hastanede kesinlikle olma
tıp fakültesinde ol diyorlar
tıp fakültesindede insana hayvan gibi davranıyorlar
süründürüyorlar resmen...

benim tarıhımhenüz belli değil ama bende çok korkuyorum.
eğerki başarılı bir operasyon geçirmezsen yumurtalıkların zarar görürse
ileride bebeğin asla olmaz dediler...
aklımda bir sürü soru işaretleri var.
napıcam ne edicem bende bilmiyorum.

sen nerde olacaksın özeldemi devlettemi?

canım teşekkür edrim ilgin için.
ben ameliyatımı oldum ayın 28 inde.özelde oldum.dün sabah taburcu ettiler.bağırsak zarar görmesin diye gazla şişiriyorlar onuda boşaltamadıkları kısmı kaburga altında kalıyomuş.ondan dolayı omuzlarımda çok ağrı oldu dün bugün biraz daha iyiyim.çok şükür atlattım.hastanemde doktorumda çok iyiyidi istersen özelden veririm sana

arkadaşın kisti vardı. sezeryan sırasında kisti almışlar ve dünya tatısı bir kızı var maş. kist olunca ağrımı oluyor yoksa regli dönemi mi ağrılı geçiyor.

arkadaşın kisti vardı. sezeryan sırasında kisti almışlar ve dünya tatısı bir kızı var maş. kist olunca ağrımı oluyor yoksa regli dönemi mi ağrılı geçiyor.

benim çikolata kistim varmış ama hiç belirtisi yoktu ultrasonda doktor tesadüfen gördü.ne ağrı ne çok kanama hiçbişey

Geçmiş olsun. benimde sorunlarım varda. dönem ağrılı geçip geç geliyor (ama hep geç gelirdi). doktora gittiğimdede sadece ilaç verip göndermişti. aman bazen niye erkek değilim diyorum:D

Geçmiş olsun. benimde sorunlarım varda. dönem ağrılı geçip geç geliyor (ama hep geç gelirdi). doktora gittiğimdede sadece ilaç verip göndermişti. aman bazen niye erkek değilim diyorum:D

anlattığın basit kist ilaçla geçebileninden.sanada çok geçmiş olsun

benimde kistim vardı ama bitaneydi... Korunmadığım halde 6 ay boyunca hamile kalamadım... Çok istiyordum çünkü bir bebeğim olsun.. Bana doktor o zaman şöyle demişti; eğer kist varken hamile kalırsan, bebeğin düşebilir. Ki zaten kist varken hamile kalamazsın. ben doktorun yalancısıyım valla.. O zamanlar bana doğum kontroll hapı vermişti... İsmini söylemek reklama girermi bilmiyorum ama sağlık sorunu olduğı için yazıyorum. Hapımın adı diane35 di. sanırım bi 3 ay kullandıktan sonra kist falan kalmadı. Ve hemen akabinde hamile kaldım... Ben ameliyattan çok korkarım. Bekarken de çıkmıştı kist.. o zaman almanyadaydım. Hastaneye yatırdılar. Ameliyat günü korkudan kaçtım hastaneden... Hemen özel bi kadın doğumcuya gittim. o doktorun da bana dediği şuydu.. iyiki ameliyat olmamışsın.. Ameliyat olunca o anlık gidiyo kist ama hap tedavisindeki gibi tekrar çıkıyo dedi...
Karar senin canım... Ben çocuk yap yapma yada ameliyat ol olma diyemem.. Bu senin sağlığın.. ona göre hareket et..

Geçmiş olsun :)

canım teşekkür edrim ilgin için.
ben ameliyatımı oldum ayın 28 inde.özelde oldum.dün sabah taburcu ettiler.bağırsak zarar görmesin diye gazla şişiriyorlar onuda boşaltamadıkları kısmı kaburga altında kalıyomuş.ondan dolayı omuzlarımda çok ağrı oldu dün bugün biraz daha iyiyim.çok şükür atlattım.hastanemde doktorumda çok iyiyidi istersen özelden veririm sana

Sevgili mirka;
senden iyi haberler alınca cok mutlu oldum
çok şükür atlattın inşallah bende
senin gibi biran önce kurtulurum
büyük geçmiş olsun,tekrarını yaşatmasın Allah...

Ben hala neyapacagımı bilmiyorum
Özel mi devletmi derken
tanıdık,daha önceden amelıyatıma giren
bir hastanenin bashekımıyle görüştüm
mutlaka fakültede prof. amelıyatını yapsın dedi
özeldekilerin hepsi gel amelıyatını yaparız derler
ama yapamazlar dedi,tecrübe işi bu dedi

kendimi köşeye sıkışmış fare gibi hissediyorum
neyapacağımı hangi köşeyi seçeceğimi
gercekten bilmiyorum...

ameliyat öncesi ve sonrası neler yasadın hangi işlemlerden geçtin
yazarsan sevinirim çok korkuyorum...
sende çok korkuyordun,korktuğun gibimiymiş
3 günmü kaldın hastanede?
bunları yazıp benı aydınlatırsan cok sevinirim canım
Allaha amenet ol kendıne iyi bak tekrardan geçmiş olsun.

Back
X