Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili mirka;
senden iyi haberler alınca cok mutlu oldum
çok şükür atlattın inşallah bende
senin gibi biran önce kurtulurum
büyük geçmiş olsun,tekrarını yaşatmasın Allah...
Ben hala neyapacagımı bilmiyorum
Özel mi devletmi derken
tanıdık,daha önceden amelıyatıma giren
bir hastanenin bashekımıyle görüştüm
mutlaka fakültede prof. amelıyatını yapsın dedi
özeldekilerin hepsi gel amelıyatını yaparız derler
ama yapamazlar dedi,tecrübe işi bu dedi
kendimi köşeye sıkışmış fare gibi hissediyorum
neyapacağımı hangi köşeyi seçeceğimi
gercekten bilmiyorum...
ameliyat öncesi ve sonrası neler yasadın hangi işlemlerden geçtin
yazarsan sevinirim çok korkuyorum...
sende çok korkuyordun,korktuğun gibimiymiş
3 günmü kaldın hastanede?
bunları yazıp benı aydınlatırsan cok sevinirim canım
Allaha amenet ol kendıne iyi bak tekrardan geçmiş olsun.
allah
acil sifalar versin gecmis olsunbilmiyorumkismile
canım yeni gördüm yazını.
ben ankaraya özel bir hastaneye gittim.bir gün önceden tahliller yapıldı.zaten bir 15 gün öncede kontrolden geçmiştim.anestezi uzmanı sorular sordu notlar aldı sonraki gün ameliyat öğlen 12 de başladı.gözümü açıp odama yattığımda saat 2.5 tu.öncesinde lavman falan yapmadılar sadece 8 saat bişey yeme dediler ben yaklaşık 12 saat hiçbişey yemedim.hastaneye çok korkarak gittim anlatamam endişemi.sonra ameliyat önlüğünü giyince bayılacak gibi oldum ama cesaret iğnesi sakinleştirici bir iğne yaptılar.gözlerim yarı açık gittim.en son anestezi uzmanını bana bişey sorarken hatırlıyorum.çıktığımda çooooooook üşümüştüm.sıcak havlular battaniyeler vs. geçti bir 15 dk. sonra.sonrada serum verdiler.antibiyotik verdiler.ameliyat öncesi midemde reflü var demiştim onun için mide koruyucu bir serum verdiler.arada ağrı kesici iğne yaptılar hiç sıkıntı çekmedim.ertesi gün sabah saat 9 da taburcu oldum.yani bir gece yattım sadece.yalnız ameliyat esnasında bağırsaklar zarar görmesin diye karına karbonmonoksit gazı veriyorlar o omuzlaara kadar vuran ağrı yapıyor onuda evde bol bol yürüyüş yaparak atlattım.hem hastane bakımım hemde ev bakımım çok iyiydi.şu an kasıklarımda 3 göbeğimde 1 dikiş var.kısa çizgiler.ipleri kandi attı.pansuman bile yapıldı hastaneden çıktıktan sonra.
keşke bukadar korkupta kendime eziyet etmeseymişim diyorum şimdi.doktorum 3 ay sonra gel dedi.doğum kontrol hapı verdi.hamileliği bu süreçte düşünüp cevap vereceğiz doktora.çünkü çikolata kistinin en iyi tedavisi doğummuş.bakalım.kısmet.
sende hiç korkma.iyi araştır doktoruna güven.sağlıktan önemlisi yok gerçekttende.umarım anlattıklarımın faydası olur canım arada unuttuklarım olabilir ama.sormak istersen bişeyler busefer daha çabuk cevaplamaya çalışacağım.tekrar geçmiş olsun hepimizeeee![]()
Rabbim şifa versin inşAllah...
Canım çok sağol okuduklarım bir nebze içimi rahatlattı
özellikle ameliyat sonrasında düşündüklerin
kendini boşyere üzdüğünü korktuğunu düşünmen bana iyi geldi :)
Bana kalsa bende özelde olmak istiyorum
devlette olacak olmam beni bukadar korkutuyor zaten...
Yaşadığım yerdeki en iyi özel kadın doğumcuya gittim
ameliyatı bana bile güvenme dedi tıp fakultesindeki prof.doktorun ismini verdi
aklımı karıstıranda bu oldu zaten,baska bir tanıdık doktora sordum
odayine fakultedeki doktorun adını verince
başka secenegımın kalmadıgını anladım.
ben lavmanda,sondadan çok korkuyorum
bu tür korkularım var
daha önceden bir ameliyat geçirmiş olmama rağmen...
bebek konusuna gelince eşim hala istiyor
birdoktor istersen gebe kalmayı dene kistlerinde bebekle birlikte alınır derken
diğeri sakın hamıle kalma hayati tehlikesi var diyor...
ameliyattan sonra bebeğim olmaz dıye cok korkuyorum
uykularımı kaçırdım,çok huzursuzum bu sebeptende mutsuzum
normal sosyal hayatına baslaman nekadar zaman aldı
ya da suanda iyimisin normala döndün mü ?
evli olduğum için çok çabuk iyileşmem gerekiyor
çünkü bana bakacak yanımda kalacak kişi problem
Dün eşimle tartıştık bugün fakülteden randevu alınacak
bana artık karar ver diyor özelmi-devletmi diye
bende karar veremediğimi çok korktugumu söylüyorum ama
beni anlamıyor.
Bu arada canım özelde maliyeti neoldu?
benide eşim pek anlamadı ameliyat öncesi söylüyodum ya birdaha uyanamazsam diye oda olurmu öyle şey diyip susuyodu.küstüm küs küs ankaraya geldik.neyse orda annemler falan yumuşadım ben biraz.ama ameliyat olduktan sonra ben ayılınca sedye hareket etti gözümü araladım kapılar açıldı ameliyathanedeymişim baktım herkesi almamışlar diğerleri yukarda kalmış kapının önünde babamla bekliyo affetttim orda sonrasında refakatçi kaldığında ve evdeki 5 gün burnundan getirdim ama dakikasında su istedim çorabımı giydirdim geri çıkarttırdım yemeğimi getir şunu yap bunu yap intikamımı fena aldım:)))))2 milyar tuttu.1 gece kaldım.eşim refakatçi kaldı yanımda.kan tahlilleri dahil değil ama.ameliyat parası bu.
öncelikle geçmiş olsun canım inşllah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun..yaklaşık 6 ay önce annem kist (miyom) ameliyatı geçirdi şuan çok iyi şükür ama tedavi süreci çok zorlu geçti.ilk gittiğimiz doktor hamile kal doğur hiç bişeyin kalmaz yoksa rahmini alırız dediannem için bu bir yıkım oldu çünkü yaşı henüz kırk.doktorun tavsiyesini dinleyip hamile kaldı.fakat bebek kistlerden dolayı rahimde kendine yerleşicek yer bulamadığı için dış gebelik olutu.3 ay boyunca şiddetli ağıları ve kanamaları oldu mecburen bebeğe müdehale edildi tabi.sonra özel bir hasnede gittiğimiz bir doktor sayesinde çok başarılı bir ameliyat geçirdi.ameliyat sonrasında bakımıda çok önemli ben elimden geldiğince anneme yardımcı olum.şuan çok sağlıklı şükür.3 ayda bir kontrolü var ilerleyen zamanlarda 6 ayda bir olucak.sana tavsiyem herşeyi en ince ayrıntısına kadar araştır bazen doktorlarda luzumsuz tavsiyelerde bulunabiliyor kafana yatmayan bir durum olursa mutlaka müdahale et.buarada ameliyat masrafı 2.500 tl civarında tuttu testler ve muayneler hariç...inşallah sende en kısa zamanda sağlığına kavuşursun tatlım a.s.