'Babam erkek' ilahi beni güldürdün kızDerdin kendisi mi kadın,kadın mı dert bilemedim, ama feminen görüneyim derken de erkekleri çok dibe vurmuyor muyuz?babam erkek,2 erkek kardeşim,2 erkek evladım,ve eşim var;hep birlikte eğitilelim!
Hakikatten ya'Babam erkek' ilahi beni güldürdün kız
Bunu da dedin ya, sonra kalk bize nasıl yorum yapılmalı dersi ver.Ahlaksız olan erkek mi yoksa erkeği yoldan çıkaran kadın mı hiç bir kadın zorla soyunup sevişmez bence birazda hemcinslerimizi sorgulamamız lazım
Derin mavi- hiç kimse aldatılmayı kabul etmez ama olaylara yaklaşırken biraz önyargılardan sıyrılmak lazım burdaki yazılan konular tek taraflı yazılan konular ve her zaman tek taraflı yazılan konularda konu sahibi her zaman haklıdır olaylar zincirinde hüküm verirken diğer tarafta dinlenerek hüküm verilmelidir; diğer tarafı dinlememiz mümkün olmadığı için sizin gibi düşünenler hemen boşan git derler amaç çözüm üretmek ve evliliği kurtarmak için ne yapılması gerektiği.
Yazık ya bu adamlara zorla soyunup kafinların koynuna giriyor cok üzüluyorum çokAhlaksız olan erkek mi yoksa erkeği yoldan çıkaran kadın mı hiç bir kadın zorla soyunup sevişmez bence birazda hemcinslerimizi sorgulamamız lazım
Ahlaksız olan erkek mi yoksa erkeği yoldan çıkaran kadın mı hiç bir kadın zorla soyunup sevişmez bence birazda hemcinslerimizi sorgulamamız lazım
evet niyet yavaş yavaş ortaya çıkıyor.Ahlaksız olan erkek mi yoksa erkeği yoldan çıkaran kadın mı hiç bir kadın zorla soyunup sevişmez bence birazda hemcinslerimizi sorgulamamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?