1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 24 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #1 Arkadaşlar ist. tercihen anadolu yakası bayan perinatolog tavsiyeniz olur mu 7+4de tekkese tek bebekti 8+3de ayninkesede 2. bebek gorundu. iyi bir perinatologa muayene olmak istiyorum
Arkadaşlar ist. tercihen anadolu yakası bayan perinatolog tavsiyeniz olur mu 7+4de tekkese tek bebekti 8+3de ayninkesede 2. bebek gorundu. iyi bir perinatologa muayene olmak istiyorum
P Pamukprensali Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Aralık 2016 3.758 2.084 133 11 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #2 1dilektut .!.: Arkadaşlar ist. tercihen anadolu yakası bayan perinatolog tavsiyeniz olur mu 7+4de tekkese tek bebekti 8+3de ayninkesede 2. bebek gorundu. iyi bir perinatologa muayene olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi
1dilektut .!.: Arkadaşlar ist. tercihen anadolu yakası bayan perinatolog tavsiyeniz olur mu 7+4de tekkese tek bebekti 8+3de ayninkesede 2. bebek gorundu. iyi bir perinatologa muayene olmak istiyorum Genişletmek için tıkla... Bulabildiniz mi
1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 17 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #3 Pamukprensali .!.: Bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Zehra nese kavak fakat ona muayene olamadan kanama yasadim. kendi hastanemdeki perinatologa nuayene oldum
Pamukprensali .!.: Bulabildiniz mi Genişletmek için tıkla... Zehra nese kavak fakat ona muayene olamadan kanama yasadim. kendi hastanemdeki perinatologa nuayene oldum