Kadın Programları ve Annem :)

hiç izlemedim müge anlının programını ,ama annem doktorları ve onu izliyor birkaç kere onunla denk geldim
cidden konular aydınlatılıyor felan bende üzülüyorum o izledikçe üzülüyor diye ama birçok kişi bu programlarla bilinçlendi mesela internetin doğru kullanımı hakkında felan annemde bize der fotoğrafları facebookda felan çalıyor türlü şeyler yapıyorlarmış dikkatli olun
keşke herkes bilinçlense boş boş gelin kaynana programları vardı bir ara onu izlemelerinde bunlar aslında daha mantıklı.

Aynen Aynen Bu dediklerinin hepsini izliyor diyebilirim.Anlatmak istedigim de buydu.Tabiki hayatına karışmak istmiyorum ama üzmesin kendini onu istiyorum.

bende de ayni mevzu. Tek fark: benim annem ev isi yapmaz. Sabah kalkar, kahvesini yapar alir kahvalti tabagini ve gecer TVnin basina.
Aksam 4-5 gibi anca kalkar ve ise gider.
Bide beni düsünün, ev karma karisik, yemek yapilmamis, daha ufak kardeslerim var.
Kadina bunu diyince cildiriyor, bana kimse karisamaz, ben sevmiyorum toplu evi diye :)

Şu kadın programlarından bende şikayetçiyim müge anlıyı annemde izler ama en facia olan kaç film varsa hepsini izler zaten anneme 2 ayda bir giderim bütün filmlerim özetini ve son durumu anlatır benle ilgılenmez

öncelikle müge anlı'nın programı kurmaca değil.

bunun dışında bu tip programları izlemek zararlı değil yararlı. ancak çok ciddiye alarak izlenince sinir yapıyor bu yüzden belki zararı olabilir.

ben de severim. beter insan tipleri tanıtıyor çoğu zaman. kimi zaman ders çıkarabilinecek şeyler de var.:97:

annem bı kac ay once emeklı oldu ve dogal olarak dengesı bozuldu ılk gunler sureklı bana sarıyordu aama sımdı cok sukur daha ıyı gecıo tvnın karsısına butun kadın programlarını ızlıyor onlara kızıyor onlarla guluyor neselenıyor bende rahat ettım cok yasasın esra erol,muge anlı,seba tumer,hande ataızı flash tvde denyo bıle sen cok yyasa

Kesinlikle tesadüf değil.
Her programın bir süresi var.Her konuğu alamıyorlar yer bulamayan diğerine gidiyor.
Yalçın Çakır'ı izlemedim hiç ,Okan'ın programlarında izliyordum biraz komik galiba :)
AMa insanlar acılı kim müsaade ederse onun programına çıkıyorlar.
Allah muhtaç etmesin.. Başımıza gelse bizde belki aynısını yapardık.

Aynen Derinscim ya Allah kimseyi öyle çaresiz bırakmasın...
Bu tür programları bende izlemiyorum ama küçümsemiyorum da. Oraya çıkan insanlar bi çare oralara başvuruyorlar. Ajanstan olduğunu hiç sanmam. O zaman gazetelerin 3. sayfa haberleri de fake, yalan...

Açık konusucam.Ben Müge Anlı izlemiyorum.Samimiyetine de inanmıyorum.Ha izleyene saygım var mı ? Tabiki.Ama Müge Anlı'nın dediginiz gibi "dertli" insanları bir çocuk gibi azarlaması beni deli ediyor resmen.Sen kimsin ki ya ? Öyle ya da böyle programına yardım niyetiyle gelen birinin hatalarını sorgulamak sana düşmez.Hem onun yaptıgı iş gazetecilik.Polislik değil.166 yıllık bir teşkilatın emeğini progrmına malzeme etmesini sevmiyorum.Yardıma ihtiyacı olanların gideceği yer reality showlar değil polis merkezleri olmalı,maddi yönden eksikse dernekler olmalı.

Son düzenleme:
Geçen yıl 1-2 defa bakmıştım ensonunda orada hanımı için ağlayan adam hanımın katili çıkınca nefret ettim bir dahada bakmadım çok sinir olmuştum sunucu gelenleri azarlamakta haklı diye düşünüyorum,oraya gelenler herşeyi doğru anlattıklarını sanmıyorum

izlemediğiniz bir program hakkında ne kadar çok bilgiye sahipsiniz:26:

üstelik bu program polis işbirliği ile yapılıyor.hatta bazı olaylarda konukların müge anlıya çıkmalarını polisler istemiş.olayın çözümleri hızlanıyor,kayıplar daha kolay bulunuyor.polisler rahatsız olsa bu programın yapılmasını istemezlerdi emin olun.üstelik bu programı polislerde takip ediyormuş.emin olki azarladıkları genelde suçlu çıktılar

Konuyu dağıtmak istemezdim özür dilerim.
Amacım tartışma yaratmak değil.Ben burda Müge Anlı izleyenlere ne birşey dedim ne hakaret ettim.Tabiki herkes istediginiz izlemekte dinlemekte özgür.Ama sorun benim annemin kendini kaptırıp ağlaması.Kendini yıpratması.Ben bu konu hakkında ufak bir çözüm önerisi istemiştim sadece.
İlginiz için yine de çok teşekkür ederim

annenız oyalanmak ıcın hıc bısey olmayaınca bunlara sarıyor sanıyorum
bende ona oyalanacak baska seyler bulmalısınız.
evde bi hobi olabılır.
gun yapabilirler ne bıleyım bı kursa gıdebılır.
o zaman vakıt gecırıcek seylerı olur bu programlara takılmaz dıye dusunuyorum

Bende annenizle aynı durumdayım bizimkilerde çok şikayetçi,anlayamıyorum neden; gayette gerçek olaylar işleniyor...kızım işyerinden hergün tam da 10 da arayıp anneciğim lütfen izleme şunu allahaşkına der:))kurslarada gidiyorum,komşularım da var,geziyorum da ama saat 13.00 ten sonra:)) dokunmayın bize koca yaz 3 ay boyunca onu bekledik biz

Anlıyorum.Bütün gün ev işi yapmak,temizlik yapmak,yemek yapmak,eş olmak,anne olmak çok çok zor.Ama beni de anlayın.Bu kadar telaşın içine bir de böyle şeyleri kafasına takıyor.Yıpratıyor kendini.Ve şu anda da izliyor.Geçenlerde televizyonu kapamış oturuyordu.Yok mu televizyonda bişey dedim.Bakarım sonra dedi.Ben içeri geçtim anında açtı. Yine acıklı bişey vardı duydum sesi.Nasıl mutluysa öyle kalsın en iyisi.

anneni kk ne üye yap canım buraya alışırsa tv ile işi olmaz.bende ev hanımıyım ama gündüz kuşağı programları bana çok itici geliyor hiç izlemiyorum ev işinden arta kalan zamanımda genellikle kk ne nete takılıyorum.tv de sadece akşamları birkaç dizi izliyorum o kadarbirde gün olayınada girebilir annen böylelikle gündüzleri daha yoğun olmuş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…