canım yaakonuyu biran kendim açtım sandım :) benim annemde aynı sabah kalkar kahvaltı temizlik yemek sonra oturur tv karşısına sabah müge anlı öğleden sonra esra erol akşam üstü yalçın abi diye bişey var hiç sorma birde gelir şöyle olmuş böyle olmuş..o facebook resim olayını banada söyledi koyma resim falan dedi..bende bazen çıldıracak noktaya geliyorum sabah uyandığımda mügenin sesini duydum mu tamamdır deliriyorum annemde sanki saklı gizli bi iş yapıormuş gibi gizli gizli izliyor sesini iyice kısıyor tv ye girecek kadar yaklaşıyor bende yakalıyorum tabii...elinde kumanda kanal açık ben izlemiyorum ki demeside cabası..ooff off bu konuda çok dettliyim inan..ama geçenlerde bi tv programına bi kadın katıldı dediki psikolojim çok bozuk çoçukarımı öldürmek istiyorum falan dedi kadın o cinayet çözmeye çalışan hanımefendiyi izlerken psikolojisi bozulmuş şok oldum yani çok kaptırmaması lazım insanın gerçekten psikolojisini bozuyor...
Şükür ki izlemiyorum
Gerçek değildir demiyorum ki.Olabilir ama cok dramatik şekillerde yansıtılıyor.Biraz da reyting kaygısı.
Bundan birkaç sene önce Seda Sayan bir program yapıyordu.Programına aldıgı aile bir ajanstan çıkmıştı.Bir de bakıyorum arada annem izlerken Yalçın Çakır var bi kanalda.Programına çıkan ailelerin bir çoğunu Müge Anlı'da gördüm ben.
İster tesedüf deyin ister istisna.
Madem izlemiyorsunuz ajanstan olduğunu nereden biliyorsunuz ?
Kesinlikle tesadüf değil.
Her programın bir süresi var.Her konuğu alamıyorlar yer bulamayan diğerine gidiyor.
Yalçın Çakır'ı izlemedim hiç ,Okan'ın programlarında izliyordum biraz komik galiba :)
AMa insanlar acılı kim müsaade ederse onun programına çıkıyorlar.
Allah muhtaç etmesin.. Başımıza gelse bizde belki aynısını yapardık.
Açık konusucam.Ben Müge Anlı izlemiyorum.Samimiyetine de inanmıyorum.Ha izleyene saygım var mı ? Tabiki.Ama Müge Anlı'nın dediginiz gibi "dertli" insanları bir çocuk gibi azarlaması beni deli ediyor resmen.Sen kimsin ki ya ? Öyle ya da böyle programına yardım niyetiyle gelen birinin hatalarını sorgulamak sana düşmez.Hem onun yaptıgı iş gazetecilik.Polislik değil.166 yıllık bir teşkilatın emeğini progrmına malzeme etmesini sevmiyorum.Yardıma ihtiyacı olanların gideceği yer reality showlar değil polis merkezleri olmalı,maddi yönden eksikse dernekler olmalı.
Bende annenizle aynı durumdayım bizimkilerde çok şikayetçi,anlayamıyorum neden; gayette gerçek olaylar işleniyor...kızım işyerinden hergün tam da 10 da arayıp anneciğim lütfen izleme şunu allahaşkına der:))kurslarada gidiyorum,komşularım da var,geziyorum da ama saat 13.00 ten sonra:)) dokunmayın bize koca yaz 3 ay boyunca onu bekledik biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?