Bu da dert mi diyeceksiniz ama benim için dert.Annem çok fazla kadın programı izliyor.Yemeğini temizligini yapıyor herşey tamam.Sonra hoop kadın programlarının başına.Bilmiyorum ben öyle şeyleri izlemedigimden midir nedir hiç hazetmiyorum o programlardan.Bir de inanıyor.Diyorum "Kurmaca" onlar.Büyüyünce görürsün hayatı diyor.Okuldan dersaneden geliyorum bakıyorum izliyor bi de bana anlatıyor olan bitenleri.Dinlemiyim diyorum ama olacak gibi değil.Müge Anlı'nın programı var ya o yüzden neredeyse paronayak oldu annecim.Neymiş Facebook'tan resim çalıp dolandırıcılık yapıyorlarmuş da ben de resimlerimi kaldırmalıymışıım.Okul önlerinde olaylar olur.
"Bak televizyonda gördüm neler oluyor sizin okul da öyle olmasın " diyor.Bir de ağlak ağlak insanlar çıkıyor ekrana.Annem de duygusal hemen aglıyor.Televizyonu kapadım sonunda kızdı tartıştık,baya.
Tek değilim biliyorum.Ne yapabilirim.Çabuk da alınıyor.Ne desem bilemedim ki şimdi.
Müge Anlı herkesin evinde dert anlaşılan
Annem bağımlısı değildir ama vakit buldukça bakınır
''Uydurmaca,ajanstan hepsi'' demekten yoruldum
izlemediğiniz belli.müge anlı hayatın gerçekleri.ajanstansa aydınlanan cinayetler ne
izlemediğiniz belli.müge anlı hayatın gerçekleri.ajanstansa aydınlanan cinayetler ne
Evet size katılıyorum hatta şöyle söyliyeyim Gamze cinayetindeki aileyi tanıyorum daha önceden aynı muhitte oturuyorduk evet Gamze diye bir kızları vardı bir sabah tvde annesini ve ablasını görünce şaşırdım bunları nerden tanıyorum diye düşündüm sonra hayatlarını anlattılar hatırladım samimiyetim yoktu ama dedim ya aynı muhitten olduğum için tanıyordum bunları anlatmamın sebebide bir kez daha dedim ki demek ki müge anlı gerçekten gerçek haber yapıyormuş
Gerçek değildir demiyorum ki.Olabilir ama cok dramatik şekillerde yansıtılıyor.Biraz da reyting kaygısı.
Bundan birkaç sene önce Seda Sayan bir program yapıyordu.Programına aldıgı aile bir ajanstan çıkmıştı.Bir de bakıyorum arada annem izlerken Yalçın Çakır var bi kanalda.Programına çıkan ailelerin bir çoğunu Müge Anlı'da gördüm ben.
İster tesedüf deyin ister istisna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?