Kadın sığınma evine mi gitsem?

Niye bı pç kurusu yüzünden .neden olan bebeğe olsun...sakin dinleme kimseyi canım.o bebek herturlu senin rahat ol...boş yapıyor o şahıs bı bk yiyemez

Konu sahibi bu kadar alınmadı.
Aldırmayacağım dedi geçti.
Sizdeki bu diretme nedir?

Düşündüğümüzü yazamayacak mıyız?
Konu sahibi çocuğu aldiracagini da yazmamisti asıl sizdeki bu diretme niye siz yazıyorsunuz bende yazıyorum düşündüklerimi alınganlık sizin üzerinizde

İşte bu

Arkadaşım şöle düşün çoçuğun var 2 yada 3 yaşlarında sonra kocanla aranız bozuldu napıcan sen o zaman çoçuğunu diri diri öldüreceksin? Yada başkasına mı vereceksin ha bumu size göre en mantıklı yol, günahına girmeyeyim çocuğun diyip e nerde kaldı sizin mücadeleniz nerde kaldı annelerin merhameti kusura bakma konuya çok farklı yerlerden bakıyoruz allah konu sahibinin yardımcısı olsun ve allahın verdiği canı allahtan başkası almamalı. Buraya tartışmak için gelmedim sadece bu kadar sert yorumlar yapmayın kızlar

Kadın sığınma evlerını arastırın.Gercekten bilgim yok.Muhakkak burda bilgisi olan vardır.O amiple yaşamak zorunda degılsın.

Anladım canım bazı özel hastaneler yapiyo diye duymuştum hakkında hayırlısı olsun zaten istemiyo arkadaş
O aldırmak isteseydi akıl verirdik. Eşinin kimliğini gizlice alır, eniştesini de eşi gibi tanıtır imzayı attırirdi. Ben anlamıyorum hani 40li yaşlarda olur belki bir daha çocuğum olmaz diye korkabilirdi ki bana kalsa böyle adamdan zaten çocuk da olmasın.

Darp raporu aldin mi? Keske sana el kaldirdiginda rapor alsaydin. Uzaklastirma karari cikarsaydin. Ablanin yanina git. Ailene de durumu anlat ve bosanma davasi ac. Nafaka talep et hem kendin hem de onun icin. Onun isi olmasa da nafaka vermek zorunda cocuk icin. Uzaklastirma karari cikartmayi unutma ki sana 50 metreden fazla yaklasamasin.

Çocuğu seni elinde tutmak için istemiştir NET ! böyle karaktersiz cibilliyetsiz ve alçaklar var. Yol yakınken kendin ve bebeğin için doğru olanı yap . 10 yıl 50 yıl sonra da aynı b.k olacak . Balık başta kokmuş .Sunu da unutma o çocuk hayatınızda olduğu sürece bu kan emici sülük ve kene sürekli çevrende olacak . Yeni hayatına da bunlarla başlayacaksın . Bu arada bu kişilikte ve kendine yetmeyen şahıslara da mahkemeler çocuk vermiyor şahsi ilişki tesis ediyor . O sürede kullanıyor çocuğu , kaçırması mı desen anneye karşı doldurması desen hırla bu p.çlerin . Toplumun vebaları. Keşke herkes anne baba olmasa . Yaradan sadece hak edene verse ne iyi olurdu .

Herkesin aklında ki soruyu soruyorum. Neden böyle birinden hamile kaldın?
yoruma katılıyorum,,  normalde bilemiyoruz yorum yapıyoruz hiç unutmam bi bayan eşim tecavüz ettiği için hamile kaldım yazmıştı Allah yardım etsin çok zor

Konu sahibi çocuğu aldiracagini da yazmamisti asıl sizdeki bu diretme niye siz yazıyorsunuz bende yazıyorum düşündüklerimi alınganlık sizin üzerinizde

Benim alınganlık yaptığım yok.
Çocuğu ben olsam aldırırdım dedim diye bana ve bir iki üyeye yorum yapıldı. Bizde cevap verdik. Diretme böyle olmaz. Hatta benim mesajımda siz çocuğu aldırmayacaksınız ama ayrılın eşinizden diye bitirdim. Her insan karşıt fikirlere de toleranslı olmalı.

Bu aynı şey değil. Arada kocaman bir fark var.
Benim iki üç yaşında çocuğum var ise birşeylere güvenip anne olmuşumdur. Gaibi bilemeyiz. Belki durumum iyiydi.Sonradan bozuldu. Bununla yüzleşirim ve çözüm üretirim. Çocuğumdan vazgeçmem.

Buradaki olay bile bile kendini yangına fırlatmak.
Konu sahibinin işi yok; ailesi yanında değil; eşi desen sorumsuz dayakçı tembel bir adam. Ev yok para yok. Yok yok yok yani. Bu durumda bir yenidoğana nasıl bakacak.? Bezler olmuş paketi 20 25 lira. Sadece bez masrafı 400 tutar ayda. Bunun belki maması var. Mamaların kutusu 100 lira. Markette mamalarda kilit var. Millet mama çalmaya teşebbüs ediyor. Mamalar o kadar pahalı yani. Bunun yanında giysisi var. Ilaci var. Etti mi sana tahmini ayda 1000 liralık masraf kapısı.. bunları nasıl karşılayacak?

Buradan yok evlat sahibi olmak bir başka tabi doğur yazması kolay.kimse cebinden çıkarıp 1000 tl verecek mi?
Hayır.
Evet çocuk müthiş bir duygudur. Paha biçilemez. Ama sen kendine zor bakıyorsan çocuk yapma lüksün yok. O çocuk yoktan anlayamaz. Mama yedireceksin, giydireceksin. O yüzden ben olsam ne kadar acı da olsam aldırırdım.

Ayrıca şunu da ekleyeyim çocuğumu aldırınca sadece ben üzülürdüm. Ama bebeğim imkansızlıklar içinde doğup mama bile yiyemezse hem ben hem çocuğum üzülürdük. O zaman kahrolurdum. O yüzden evet ben olsam aldırırdım. Bir sabinin vebaline giremezdim.

Son düzenleme:
Bence sizi anlayan anlıyor. Bende dahilim onlara.

Kadin siginma evine gitmeyin ev tutun polise sikayet edin uzaklaştirma karari aldirin.
Biraz zor olur ama bence başarirsiniz.

Yalnis konusuyorsunuz , bu dunyadaki her ruhun ri
Yalnis dusunuyorsunuz , bu dunyada ruhu olan her seyin rızkını ilk once Allah verir kul sadece sebebtir , ha din inanciniz yoksa bu konuda yargiladigim icin ozur diliyorum , ayrica bizlere bebegu aldir hayatini sonladir demek dusmez , sizden bebegi hakkinda fikir sormamis..

Cevaplarinizin hepsini okuyamadım aileniz size destek olur mu ? Biraz birikimim var demissiniz . Ailenizin yanında en azından çalışabilir duruma gelene kadar onunla idare edemez misinuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…