Sinirimden öldürcem kendimi nerdeyse üstelik 2 aylık hamileyim. 5 sene once ailemin yüzünden kaçarak hic sevmedigim biriyle evlendim zamanla alıstm yalan değil ama artık ona katlanamıyorum hayatimda bu kadar karaktersiz bi insan tanımadım. 3 sene once bi sure ayri kaldık evi herseyi biraktim gittm ablamdaydm her hafta sonu izmirden ankaraya gelip dünyann yeminini yalanini soyluyordu ablama okadar inanmamız gerektigii soylememe ragmen dene dedi sanırım beni istemiyordu buna alındm tekrar barstm eve döner donmez yine eski harekrtlerine dewam etti ustelik bu sefer kufur dayk hersey var ! Ailemle bu sure için de barıstm simdi bi abim var canımı veririm onun icn katlanmaya çalışıyorum simdi ona 1 bucuk senedr ben çalışıyorum o yatip geziyo corona yuzunden 2 3 aydr bostaym biraz birikimim vardı kafasina gore alıp harciyo cıldırcam aileme surekli yalan soyluyorun iyiyiz iyiyz diye calisiyo bana bakiyo diyorum onlara bile bu durumu anlatamıyorum suan kac gundur birbirmizi yiyoruz beni evden kovup duruyo evi de ben tuttm kirasini ben ödüyorum utanmadan o beni kovuyo
git bu hamile halinle ananin evine diyo biz doguluyuz bizimkilere biraz ters ve ben kacarak evlendm babam hala küs benimle bu halimle bile 2 defa elini kaldrdı ilk gebeligm ustelik düsük riskim var
zor zamanlarımı ailemde gecircekmism ve sonunda cocugu dogurup ona vercekmisim karaktersizlige bakarmısınız !
Lütfen bi akıl verinn ne yapcam tekrar ev tuttup bi sure gecincek param var ama buna ne o nede ailem izin verir hamile olmasam alırdim başımı giderdm bebegimi dusunmek zorundayım bi kadn sıgınma evine mi gitsem bi sure acaba oralarda nasıl bilmiyorum ki ne olur saglklı bise düşünemiyorum bi akıl verin

Lütfen bi akıl verinn ne yapcam tekrar ev tuttup bi sure gecincek param var ama buna ne o nede ailem izin verir hamile olmasam alırdim başımı giderdm bebegimi dusunmek zorundayım bi kadn sıgınma evine mi gitsem bi sure acaba oralarda nasıl bilmiyorum ki ne olur saglklı bise düşünemiyorum bi akıl verin