Kadın sığınma evine mi gitsem?

Aslında bu kovma isi 1 aydr var dogru soyluyorsun bebek icin katlanırım saniyo kendisi de biliyo hamile olmasam bi saniye bile dusunmicm.
Beni tek dusunduren hamile olmam ne kadar hata yaptığımın ben de farkindaym ama geri dönüşüm yok . Bebegi de aldıramam onu cok istiyorum tek derdim bu karaktersiz adamdan kurtulmak .
👎

Bende doguluyum vuruş bitsin ailemin yanına dönüp geri gelmicem senin hayatın yenilir yutulur değil oh adama bak ne ala memleket ne yapcan canım keşke hamile olmasaydın gitsen yapabilcenmi sığınma evinde ben gittim çok kalabalık sikiliyo insan hapishane gibi ha Allahim devletimizden razı olsun yanlış anlaşılmasın ama bir evde yaşamak zor dicem belki kizcan ne yapcan o adamdan çocuğu düşük riskin var üzülme herşeyin hayırlısı bence hemen ayril
Ayrilsa napicak velayet kavgasi edeceklee. ailesi kabul etmeyecek. Babasi iki kere el kaldırmış daha yeni. Nolucak yani.

Cocuk sperm bankasindan gelseydi, evet yeterdin tek basina. Ancak cogugun babasi var. Küfür dayak, hepsini yapan bir babasi. Mutsuzda bir annesi var. Madem isin var, 1 yildir kirayi ödüyordün, niye halen bu adam ile beraber kaldin? Bosansaydin?

O bebegin basinida yaktiniz ya, hep aile problemler ile geçim sorunlari ile bir hayat. Niye? Cunkü anne baba korunma yollurindan bir haber, umursamiyorlar bile. 8 haftalik hamilesin, halen zamanin var, acil kürtaj isteyebilirsin. Hem kendini, hem o embryonin hayatini kurtarmis olursun.
Bebegimi kesinlikle aldiramam

Sinirimden öldürcem kendimi nerdeyse üstelik 2 aylık hamileyim. 5 sene once ailemin yüzünden kaçarak hic sevmedigim biriyle evlendim zamanla alıstm yalan değil ama artık ona katlanamıyorum hayatimda bu kadar karaktersiz bi insan tanımadım. 3 sene once bi sure ayri kaldık evi herseyi biraktim gittm ablamdaydm her hafta sonu izmirden ankaraya gelip dünyann yeminini yalanini soyluyordu ablama okadar inanmamız gerektigii soylememe ragmen dene dedi sanırım beni istemiyordu buna alındm tekrar barstm eve döner donmez yine eski harekrtlerine dewam etti ustelik bu sefer kufur dayk hersey var ! Ailemle bu sure için de barıstm simdi bi abim var canımı veririm onun icn katlanmaya çalışıyorum simdi ona 1 bucuk senedr ben çalışıyorum o yatip geziyo corona yuzunden 2 3 aydr bostaym biraz birikimim vardı kafasina gore alıp harciyo cıldırcam aileme surekli yalan soyluyorun iyiyiz iyiyz diye calisiyo bana bakiyo diyorum onlara bile bu durumu anlatamıyorum suan kac gundur birbirmizi yiyoruz beni evden kovup duruyo evi de ben tuttm kirasini ben ödüyorum utanmadan o beni kovuyo :KK43: git bu hamile halinle ananin evine diyo biz doguluyuz bizimkilere biraz ters ve ben kacarak evlendm babam hala küs benimle bu halimle bile 2 defa elini kaldrdı ilk gebeligm ustelik düsük riskim var 😔 zor zamanlarımı ailemde gecircekmism ve sonunda cocugu dogurup ona vercekmisim karaktersizlige bakarmısınız !
Lütfen bi akıl verinn ne yapcam tekrar ev tuttup bi sure gecincek param var ama buna ne o nede ailem izin verir hamile olmasam alırdim başımı giderdm bebegimi dusunmek zorundayım bi kadn sıgınma evine mi gitsem bi sure acaba oralarda nasıl bilmiyorum ki ne olur saglklı bise düşünemiyorum bi akıl verin
Ailen ne yaptı da sen sevmediğin birine kaçtın ne bilim ne kadar kötü olursa olsun sevmediğin birine kaçacak kadar düşüncesiz hareket etmiş olmamalıydın bence hadi sevsen anlarım da sevmediğin birine neden?

Kızlar hepiniz cok sagolun ama hatamı yüzüme vurmaniza gerek yok zaten ben kendimde farkindaym bu saaten sonra ne yapabilirim ki bebegimi aldırmamı soyleyenler var onu aldircagima kendimi öldurum beraber ölürüz onu da kendimi de yasatmak istiyorum sanırım ne olursa olsun diyip aileme herseyi anlatmam gerekiyor yanimda olan elbet biri cıkcak insallah.

Ailen ne yaptı da sen sevmediğin birine kaçtın ne bilim ne kadar kötü olursa olsun sevmediğin birine kaçacak kadar düşüncesiz hareket etmiş olmamalıydın bence hadi sevsen anlarım da sevmediğin birine neden?
Cahilikte vardi ailemin hatasida daha 20 yasindaydm kaçarak onlara bisey yapcağımi saniyordum asil kendi hayatimi bitirmism haberim yokmus ozamanlar.

Cahilikte vardi ailemin hatasida daha 20 yasindaydm kaçarak onlara bisey yapcağımi saniyordum asil kendi hayatimi bitirmism haberim yokmus ozamanlar.
Bence bunun yaşla alakası yok yani bilmiyorum canım sen kaçarak kimseye zarar veremezsin insanlar iki gün öfke duyar yada üzülür sonra olan sana olur işte yaşıyorsun zaten keşke sevdigin olsaydı kaçtığın hiç aklına gelmedimi be gülüm ben sevmediğim adamla ne yaparım diye ailemde mutsuzdun bari sevdigin olsa onunla mutlu olurdun sen denize düşüp yılana sarılmışsın canım Allah yardımcın olsun ne diyim ama boyun egme kimseye kaçmış da olsan ne olursa olsun ezdirme kendini insan isterse her şekilde ayakta kalır 3 kuruş olsun kazanacagın bir işte olursun yavan ekmek yesen de mutlu olursun ama işte bebek var inşallah Bi çözümün olur

Biz ne diyebiliriz sana ayrıl desek bin tane bahane sıralamışsın ayrılmamak icin e çek madem
Ayrilmamak icin mi. Ailemin yanimda durcagini bilsem ve hamileliğimi de sorunsuz onların yaninda geçirebileceğimi bilsem bi saniye bile dusunmicem. Bana bu halimde el kaldrmasindan sonra onu resmen düşmanım gibi goruyorum. Icimde ona karşı en ufak iyi bi his yok

Allah yardımcınız olsun zor bir durum.

Benim şahsi fikrim kendi başıma gelmiş gibi düşündüğüm zaman , ne kadar anne olmak istesem de o genleri taşıyan bir adamdan çocuk isteyebilir miydin hic sanmiyorum .Çocuğunuz olsa dahi ayrilsaniz bile omur boyu çocuğunuz için görüşmek durumunda kalacaksınız maalesef.

Evi sen geçindiriyosun anladığım kadarıyla ee daha ne? Çağır abini anlat olanları seni hamile halinle döven adamla barıştıracak halleri yok herhalde. Kilidi de değiştirin gitsin ne halt yerse yesin. Biriktirdiğin paradan neden haberi var ayrıca gizli bi yerde biriktir çalışmayan adama birikim söylenir mi? Bi de böyle tiksindiğiniz adamlarla sevişmeye de tiksinseniz keşke.

Olay korunma olayı falan değil ya hep sormak istedıgım bir soruyu sorucam
Bu adamı canınız çekip nasıl cinsel ilişkiye girdiniz anlayamıyorum yani

adam asalak adam parazit ama cinsel hayat süper bu kk da ilk kez böyle konular görmüyorum ama ben aynı yatağa bile girmezdim bu adamla şaşırıyorum....

Konuya gelırsek enişte yardım eder mi demişsiniz kimse kimseye sonsuza kadar yardım etmez belli bir süre edebilir tabiki
Corona gibi bir gerçek var allah bilir ne zamana iş bulacaksınız

Ablanız çalışıyor mu bilmiyorum ama çalışıyorsa yardım edebilir
Kadın sığınma evini durumu nasıl bilmiyorum ama pek seçeneğiniz yok zaten

Sevgili konu sahibi siz çocuğunuza belki yetersiniz.
Ama çocuğunuzun dayakçı, sorumsuz bir babası olacak. O çocuğunuzu görecek. Bazen hafta sonu alacak. Bunların etkilerine hazır mısınız?

Siz yetişkin bir kadınsınız. Bile isteye hamile kalmışsınız. Ben burada olmuyordu bende olmayacak sandım laflarına çok inanmıyorum.. Evliliği kafasında bitiren kadın gerekirse 2 3 yöntemle korunur gene hamile kalmaz. Sizinki bile bile lades.
Ben çocuğunuza üzülüyorum.

Bu evlilikten vazgeçmek isteyen gider anne babaya rica minnet eder eşini terk eder ve boşanır. Diyelim anne babayı istemezseniz de birikimiyle gider yeni hayata başlar.

Bir de ben doğuluyum bizde böyle.. laflarını sevmiyorum. Doğulu olup ne bilinçli kadınlar var.
Bunun yöre ile alakası yok.

Ben olsam böyle birini neden hala çektiğimi sorgulardım. Birikiminizi alin ve gidin. Şu an sizin yerinizde olsam bebeği aldırıp boşanırdım.

Ama siz bebeği istiyormuşsunuz. O zaman bebeğinize karşı yükümlülükleriniz var. Böyle dayakçı bir babaya mahkum etmeyin onu.:KK43:
Bir an önce bu adamdan ayrılın.

E be yavrum adamın asalak olduğunu bilerek neden birikiminden onu haberdar ettin ki?
Ablanla ve ailenle konuş, konuşmadan ne diyeceklerini bilmezsin.

Adamı şikayet edip, uzaklaştırma isteseydiniz daha iyi değil miydi. Kalacak yer derdine düşmezdiniz. Bu arada ailenizden birilerine konuşup, durumunuzu anlatırdınız. Sonrasını planlanlardınız. Çalışıyorsanız bu arada işinize devam edebildiğiniz kadar edersiniz. Başkalarının sizin için bir şey yapabilmesi için, öncelikle siz ne yapmak istediğinize karar verip, ona göre adımlar atın. Hangi aşamada nasıl bir ihtiyacınız olacaksa, insanlarda o konularda size yardımcı olurlar, diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlı bir çıkış kapısı açılır inşallah.

• Beğen
Reactions: 000
Hata üstüne hatalarla bugünlere kadar gelmişsiniz, aileniz ateşten gömlek olsa bile onlardan kurtulmak için sevmediğiniz biriyle evlenmek hata, 3 sene önce eşinizden ayrılmak için ablanızın yanına gittiğinizde, ablanız sizi istemiyor sanıp, ki istemedi farz edelim yine eşinize dönmeniz hata, dayak yediğiniz adam sizin paraları harcadığı halde mutlu aile tablosu çizerek ailenize yalan söylemeniz hata.
Boşanırsınız veya boşanmazsınız orası sizin bileceğiniz iş ama ben aynı durumda olsam koca evinde her dakika kan kusacağıma baba evinde kan kusardım daha iyi.

Son düzenleme:
Allah yardımcınız olsun zor bir durum.

Benim şahsi fikrim kendi başıma gelmiş gibi düşündüğüm zaman , ne kadar anne olmak istesem de o genleri taşıyan bir adamdan çocuk isteyebilir miydin hic sanmiyorum .Çocuğunuz olsa dahi ayrilsaniz bile omur boyu çocuğunuz için görüşmek durumunda kalacaksınız maalesef.
Kesinlikle. Hislerime tercüman oldunuz.:KK9:
Çocuğu aldırıp boşanma davası açardım hemen.
Çocuğumun böyle rezil bir babası olmasını istemezdim. Dayakçı bir babanın
vebali taşıyamazdım.

Back
X