'Kadın spiker izlemek caiz değil'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
'Kadın spiker izlemek caiz değil'
Sosyal Doku Vakfı Başkanı Nureddin Yıldız, kadınların erkek spiker izleyebileceğini ancak erkeklerin kadın spiker izlemesinin caiz olmadığını söyledi.

Yayınlanma tarihi: 03 Ocak 2015 Cumartesi

Daha önce 'Çalışan kadın fuhuşa ortam yaratır' sözüyle tartışma yaratan ilahiyatçı-yazar Nureddin Yıldız erkeklerin kadın spiker izlemesinin caiz olmadığını söyledi.

Kadın ve erkeklerin birbirlerine bakmasındaki ölçütü değerlendiren Yıldız bir erkeğin kadın spiker izlemesinin caiz olmayacağını bunda bir sakınca olduğunu ifade etti. Yıldız, kadınların ise erkek spikerleri izleyebileceğini belirtti.

gercekgundem.com'un haberine göre, Yıldız'ın bu sözlerine ünlü haberciler Fatih Portakal ve Serdar Cebe Twitter hesaplarından tepki gösterdi.

Portakal, "Erkeklerin kadın spiker izlemesi dinen uygun değildir demiş biri.. Neye istinaden söylüyor acaba? Her gün bir bomba" şeklinde bir tweet atarken, Cebe de 'Daha fazla kadın meslektaş istiyorum' şeklinde bir mesaj yayınladı.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/177648/_Kadin_spiker_izlemek_caiz_degil_.html

siz herşeyden tahrik olan zihniyet başınıza çuval geçirip dolaşın ki

bir kaza çıkmasın,görüp görebildiğiniz herşey sizin için zina sebebi çünkü

normal düşünce yapısındaki bir insan böyle şeyler hissetmez zaten.

kadın orada işini yapıyor ne yapıyor stiriptiz yapıyor da mı tahrik oluyorsunuz

Sapıklar bile bunlar kadar seks dusunmuyordur

Niçin erkekler kadınları izleyemiyor da kadınlar erkekleri izleyebiliyor ?
Hayır zaten bu kısıtlamalar çok saçma da bu da ayrı bir merak konusu...

Niçin erkekler kadınları izleyemiyor da kadınlar erkekleri izleyebiliyor ?
Hayır zaten bu kısıtlamalar çok saçma da bu da ayrı bir merak konusu...
kadınlar erkeklerden tahrik olmuyor. sapık olan erkekler demek istemiş. kendilerini ne yerine koyduklarnın farkında değil bunlar:)

Dine bakarsan kadinlarin sarki soylemesi de caiz degil, erkeklerin dinlemesi hic degil, hatta muzik bile yasak... Bunlari ne zaman soyleyecek acaba? Bence yakinda bu sinemada...

bütün erkekler sapık modunda değiller mi sizce de?
erkek olsaydım valla çok sinir olurdum
biz sapık mıyız ki diye....
şimdi de sinir bozucu da gerçi...

neden sürekli böyle saçma sapan şeyler gündeme geliyor acaba..
Gene ben demistim demek gibi olacak ama buraya ilk basortusu konusu acildiginda ve meclisten buna ait serbesti ciktiginda KKya yazmistim, "sari okuzu verdik, bundan sonra burada paylasilacak konulara herkes sasacak" diye, ama herkes bana cok kizmisti. "Insallah siz haklisinizdir, bu is sadece basortusu ile sinirli kalir, ben yanilirim" demistim ama zaman beni hakli cikariyor ne yazik ki..

maalesef canım her gün yeni bir saçmalık..biri der annelerin önceliği çocuk olmalı..tamam olsunda hani kadın hakları özel sektörde ücretler çok düşük bir kişinin maaşıyla..yahu okadar ata erkil mi diyeyim bir ülkeyizki çok duydum bankacı ,öğretmen vs maaşını kocasına veriyor adam eline harçlık veriyor..kadın meraklı çalışmaya sanki...Türkiyede erkekler hanımları çalışsada evde çok yardımcı değilki evde..

İlk defa ünlü bir din adamı kadına serbest, erkeğe yasak bir şeyden bahsetti.
Bu gurur hepimizin!
Normalde hep tam tersi oluyor.
ya çok yakışıklıysa erkek spiker beğenerek izliyorsak

ya çok yakışıklıysa erkek spiker beğenerek izliyorsak
Şşşş kız deme öyle. Uyanmasınlar duruma. Bunlar hala daha kadınların libidosu yok sanıyor. 40 yılın başında bir ayrıcalık kazanmışız, hiç ses etme; onu da elimizden almasınlar.

Bu da yeni. Eskiden adam calisir maasi kadinin eline sayardi, simdi kadin calisip maas kartini adamin eline veriyor, ben sasiyorum bu duruma. Eskiden de calisan kadin vardi ama maasini kendi istedigi gibi harcardi eve veya kendine, ama adam ya kendi ozel giderini ayirip maasi verirdi, ya da alisveris isi adamdaydi, eli kolu dolu gelirdi. Zaman degisti, toplum asiri degisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…