Sapıklar bile bunlar kadar seks dusunmuyordursiz herşeyden tahrik olan zihniyet başınıza çuval geçirip dolaşın ki
bir kaza çıkmasın,görüp görebildiğiniz herşey sizin için zina sebebi çünkü
normal düşünce yapısındaki bir insan böyle şeyler hissetmez zaten.
kadın orada işini yapıyor ne yapıyor stiriptiz yapıyor da mı tahrik oluyorsunuz
Sapıklar bile bunlar kadar seks dusunmuyordur
Din adına zerre kadar bişey yaptıklarını görmedim bu ve bunun gibi bir kaç tane daha var akılları fikirleri karı kız onu yaptı şunu yaptı tövbe tövbe sinirim zıpladı geneSapıklar bile bunlar kadar seks dusunmuyordur
kadınlar erkeklerden tahrik olmuyor. sapık olan erkekler demek istemiş. kendilerini ne yerine koyduklarnın farkında değil bunlar:)Niçin erkekler kadınları izleyemiyor da kadınlar erkekleri izleyebiliyor ?
Hayır zaten bu kısıtlamalar çok saçma da bu da ayrı bir merak konusu...
heh aynen işte..kadınlar erkeklerden tahrik olmuyor. sapık olan erkekler demek istemiş. kendilerini ne yerine koyduklarnın farkında değil bunlar:)
neden sürekli böyle saçma sapan şeyler gündeme geliyor acaba..Dine bakarsan kadinlarin sarki soylemesi de caiz degil, erkeklerin dinlemesi hic degil, hatta muzik bile yasak... Bunlari ne zaman soyleyecek acaba? Bence yakinda bu sinemada...
Gene ben demistim demek gibi olacak ama buraya ilk basortusu konusu acildiginda ve meclisten buna ait serbesti ciktiginda KKya yazmistim, "sari okuzu verdik, bundan sonra burada paylasilacak konulara herkes sasacak" diye, ama herkes bana cok kizmisti. "Insallah siz haklisinizdir, bu is sadece basortusu ile sinirli kalir, ben yanilirim" demistim ama zaman beni hakli cikariyor ne yazik ki..neden sürekli böyle saçma sapan şeyler gündeme geliyor acaba..
maalesef canım her gün yeni bir saçmalık..biri der annelerin önceliği çocuk olmalı..tamam olsunda hani kadın hakları özel sektörde ücretler çok düşük bir kişinin maaşıyla..yahu okadar ata erkil mi diyeyim bir ülkeyizki çok duydum bankacı ,öğretmen vs maaşını kocasına veriyor adam eline harçlık veriyor..kadın meraklı çalışmaya sanki...Türkiyede erkekler hanımları çalışsada evde çok yardımcı değilki evde..Gene ben demistim demek gibi olacak ama buraya ilk basortusu konusu acildiginda ve meclisten buna ait serbesti ciktiginda KKya yazmistim, "sari okuzu verdik, bundan sonra burada paylasilacak konulara herkes sasacak" diye, ama herkes bana cok kizmisti. "Insallah siz haklisinizdir, bu is sadece basortusu ile sinirli kalir, ben yanilirim" demistim ama zaman beni hakli cikariyor ne yazik ki..
ya çok yakışıklıysa erkek spiker beğenerek izliyorsakİlk defa ünlü bir din adamı kadına serbest, erkeğe yasak bir şeyden bahsetti.
Bu gurur hepimizin!
Normalde hep tam tersi oluyor.
Şşşş kız deme öyle. Uyanmasınlar duruma. Bunlar hala daha kadınların libidosu yok sanıyor. 40 yılın başında bir ayrıcalık kazanmışız, hiç ses etme; onu da elimizden almasınlar.ya çok yakışıklıysa erkek spiker beğenerek izliyorsak
Bu da yeni. Eskiden adam calisir maasi kadinin eline sayardi, simdi kadin calisip maas kartini adamin eline veriyor, ben sasiyorum bu duruma. Eskiden de calisan kadin vardi ama maasini kendi istedigi gibi harcardi eve veya kendine, ama adam ya kendi ozel giderini ayirip maasi verirdi, ya da alisveris isi adamdaydi, eli kolu dolu gelirdi. Zaman degisti, toplum asiri degisti.maalesef canım her gün yeni bir saçmalık..biri der annelerin önceliği çocuk olmalı..tamam olsunda hani kadın hakları özel sektörde ücretler çok düşük bir kişinin maaşıyla..yahu okadar ata erkil mi diyeyim bir ülkeyizki çok duydum bankacı ,öğretmen vs maaşını kocasına veriyor adam eline harçlık veriyor..kadın meraklı çalışmaya sanki...Türkiyede erkekler hanımları çalışsada evde çok yardımcı değilki evde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?