- Konu Sahibi doktorcum_
-
Ya varya cehaletin Allah belasini versin. Simdi cikti karsima nette. İrakta yapiyolarmis bunu. Kizlarin klitorisini kesip atiyolar. Jiletle direk uyusturma gibi insani hicbirsey yok. Hay Allah caninizi alsin kadina bes paralik deger vermeyen kopekler.
Bu kizlar evlilikte cinsel iliskide zevk alamiyorlarmis. Sadece kocalarinin zevki icin yasiyorlar yaziyordu.
İzlemeyin, mahvoluyorsunuzzihniyete lanet ediyorsunuz
Tek dertleri kadin hayati boyunca ceksin hayati boyunca sadece kocasina zevk verebilsn.
Yazamiyorum artk ellerm titriyo sinirden
ufacik kizlar
Bilemiorum ben yeni ogrendim duymustum ama acip ta ogrenmemistm nedir ne degildir diye
ama bu da yapilmaz ki
Ya varya cehaletin Allah belasini versin. Simdi cikti karsima nette. İrakta yapiyolarmis bunu. Kizlarin klitorisini kesip atiyolar. Jiletle direk uyusturma gibi insani hicbirsey yok. Hay Allah caninizi alsin kadina bes paralik deger vermeyen kopekler.
Bu kizlar evlilikte cinsel iliskide zevk alamiyorlarmis. Sadece kocalarinin zevki icin yasiyorlar yaziyordu.
İzlemeyin, mahvoluyorsunuzzihniyete lanet ediyorsunuz
Tek dertleri kadin hayati boyunca ceksin hayati boyunca sadece kocasina zevk verebilsn.
Yazamiyorum artk ellerm titriyo sinirden
ufacik kizlar
Klitorisi kesip atarlar mı :)
Klitorisin üzerindeki deriyi açıyorlar bu şekilde aynı erkeklerin sünnet derisini kesip aldıkları gibi ozaman penis başı açığa çıkıyor aynı şekilde klitoriste açığa çıkmış oluyor daha çok haz alıyor :)
Recm cok eski bir uygulama.. Ilk dinlerden beri var. Yahudilikte de var, ordan da Islama gecmistir herhalde bir cok seyin oldugu gibi.
Böyle bir şeyi anlatırken gülen surat koymanız çok ilginç geldi bana...
Klitorisi kesip atarlar mı :)
Klitorisin üzerindeki deriyi açıyorlar bu şekilde aynı erkeklerin sünnet derisini kesip aldıkları gibi ozaman penis başı açığa çıkıyor aynı şekilde klitoriste açığa çıkmış oluyor daha çok haz alıyor :)
Nerde okudunuz bunu? Yanlis anlamissiniz. Onlar bunu zaten kadinin cinsel arzularina gem vurmak ve namusunu korumaya yardim etmek amacina yapiyorlar, kadini daha da cok zadirmak gibi bir niyetleri yok yani. Klitorisin cevresindeki deri alininca da sadece mikroplara acik bir hale geliyor ve cogu cocuk enfeksiyonlarla mucadele ediyor. Kadin anatomisi erkek anatomisinden farkli, sunnet erkekte fazla deriyi almaya ve altinda bakteri birikimini onlemeye yarar, kadinda degil, yani kadinda fazladan bir deri filan yok.
Evet aynen öyle..
Recm Yahudilikte vardir.
PEygamber efendimiz "Muhammed-ül Emin" oldugu icin yani ISnsanlarin en güveniliri olarak bilindigi icin,
PEygamber efendimiz zamaninda yasayan hiristiyanlar, yahudiler, sabiiler vs.. bir davalari oldugu zaman Peygamberimize gelip
" ya Muhammet, söyle söyle bir suc islendi, inandigimiz kitaba göre bu sucun mahkemesini gör ve yine inandigimiz kitaba göre cezasi nedir söyle" derlermis.
Iste o zamanlarda, zina eden bir yahudinin mahkemesinde, Resulü Ekrem efendimiz, kisinin zina ettigine hükmetmis ve "yahudilige göre cezasi recmdir " demistir.
Bugün müslümanlar buna dayanarak recm cezasi uygulamaktadir.
Yani müslümanligi kabul edip tevrata göre yasamaktadirlar ve bu yasami sanki islami yasammis gibi göstermektedirler.
Konu ile ilgili ayette vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?