Kadin sunneti.. tü Allahin cezalari :@

doktorcum_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
171
6
0
Gaziantep
Ya varya cehaletin Allah belasini versin. Simdi cikti karsima nette. İrakta yapiyolarmis bunu. Kizlarin klitorisini kesip atiyolar. Jiletle direk uyusturma gibi insani hicbirsey yok. Hay Allah caninizi alsin kadina bes paralik deger vermeyen kopekler.
Bu kizlar evlilikte cinsel iliskide zevk alamiyorlarmis. Sadece kocalarinin zevki icin yasiyorlar yaziyordu.
İzlemeyin, mahvoluyorsunuz zihniyete lanet ediyorsunuz
Tek dertleri kadin hayati boyunca ceksin hayati boyunca sadece kocasina zevk verebilsn.
Yazamiyorum artk ellerm titriyo sinirden
ufacik kizlar

ben bunu çok önceden biliyordum sadece ırak değil bir çok islam ülkelerinde yapılıyor. amaç kızın bekaretini korumak

Bu Yeni birsey degil,daha öncede yanlis degilsem benzer konular acildi,
ALLAH YARDIMCILARI OLSUN INSALLAH(AMIN)

Bazi Afrika ulkelerinde sadece klitorisi kesmekle kalmiyorlar, ic dudaklari filan da kesip atip kucucuk bir delik kalacak sekilde dikiyorlar. Evlenirken tekrar kesip deligi genisletiyorlar, dogumda tekrar.. Yani tam bir iskence, ama adina gelenek diyorlar.. Cehaletten baska birsey degil.

Bende şimdi sayende izleme fırsatı buldum arkadaşım
İzlemeyin demek bi nevi teşvik oldu bana
Çok gıcık bi gelenek valla çok kötü oldum bende
Lanet olasıca yaratıklar kitapta yazmaz bunlar neye dayanarak yapıyor
Allah korkusu olmayanlar ,cehalet orda , vahşilik orda,yobazlık orda
Gerçi Allah'ın yerine ,kulların canını alıp ceza kesenlere şaşırmamalı

Neden sasiriyorsunuz!

Kuran da asla yeri olmamasina ragmen, rivayetlerle, recm cezasi uygulaniyor bu dünyada!

Kadini sünnet etmisler cok mu?:)

Dini bizzat ALLAh in kendi anlatimindan ( Kuran dan) degilde, rivayetlerden ögrennen insanlarin, Kuran da " bir insani öldüren tüm dünyayi öldürmüs gibidir" demesine ragmen, din adina insan cani aliyorlar..

Birde söyle bir boyutu var ki, dünya tarihinde, müslümanligi kabul eden insanlar arasinda, zina etmis olupta, recm edilen tek bir erkek yoktur.
Buna karsilik bircok kadin recm edilmektedir.

Din adina recm uygulayanlara sormak gerekir!
Yüce Allah erkege zinayi günah kilmamis mi?
Yada erkek zina edince kadin kadar günahkar olmuyor mu?
Yoksa o kadinlar zinayi yanliz basina mi islemis?

Iste bu kadar sapmis uygulamalari din adina yapanlarin, kadini, Kuran da asla yeri olmamasina ragmen, sünnet etmeleri beni sasirtmiyor!

inanamıyorum buna ilk defa izledim böyle birşeyi gerçekten beklememiştim kanım dondu nasıl bir caniliktir bu bunu yapanlar düşünenler zihniyete sahip olanlar bin beterini çekiceklerdir buna eminim.

Recm cok eski bir uygulama.. Ilk dinlerden beri var. Yahudilikte de var, ordan da Islama gecmistir herhalde bir cok seyin oldugu gibi.

Klitorisi kesip atarlar mı :)
Klitorisin üzerindeki deriyi açıyorlar bu şekilde aynı erkeklerin sünnet derisini kesip aldıkları gibi ozaman penis başı açığa çıkıyor aynı şekilde klitoriste açığa çıkmış oluyor daha çok haz alıyor :)

Böyle bir şeyi anlatırken gülen surat koymanız çok ilginç geldi bana...

Recm cok eski bir uygulama.. Ilk dinlerden beri var. Yahudilikte de var, ordan da Islama gecmistir herhalde bir cok seyin oldugu gibi.

Evet aynen öyle..

Recm Yahudilikte vardir.

PEygamber efendimiz "Muhammed-ül Emin" oldugu icin yani ISnsanlarin en güveniliri olarak bilindigi icin,
PEygamber efendimiz zamaninda yasayan hiristiyanlar, yahudiler, sabiiler vs.. bir davalari oldugu zaman Peygamberimize gelip
" ya Muhammet, söyle söyle bir suc islendi, inandigimiz kitaba göre bu sucun mahkemesini gör ve yine inandigimiz kitaba göre cezasi nedir söyle" derlermis.

Iste o zamanlarda, zina eden bir yahudinin mahkemesinde, Resulü Ekrem efendimiz, kisinin zina ettigine hükmetmis ve "yahudilige göre cezasi recmdir " demistir.

Bugün müslümanlar buna dayanarak recm cezasi uygulamaktadir.
Yani müslümanligi kabul edip tevrata göre yasamaktadirlar ve bu yasami sanki islami yasammis gibi göstermektedirler.

Konu ile ilgili ayette vardir.

Böyle bir şeyi anlatırken gülen surat koymanız çok ilginç geldi bana...

Yanlış düşünceye güldüm sadece
ne oldu ki :)

Kadın sünneti denilen şeyde zevk artırımı için yapılan bir şeydir. Bizim ülkede bilinmiyor olabilir ancak çoğu ülkelerde bu yaygın özellikle de mısırda diye biliyorum-duyuyorum.

Nerde okudunuz bunu? Yanlis anlamissiniz. Onlar bunu zaten kadinin cinsel arzularina gem vurmak ve namusunu korumaya yardim etmek amacina yapiyorlar, kadini daha da cok zadirmak gibi bir niyetleri yok yani. Klitorisin cevresindeki deri alininca da sadece mikroplara acik bir hale geliyor ve cogu cocuk enfeksiyonlarla mucadele ediyor. Kadin anatomisi erkek anatomisinden farkli, sunnet erkekte fazla deriyi almaya ve altinda bakteri birikimini onlemeye yarar, kadinda degil, yani kadinda fazladan bir deri filan yok.

araniza girmek istemem ama simdi google kadin sunneti neden yapilir diye yazdigimda arkadasin yazdiklarina benzer seyler okudum ve sasirdim :26:

Dogrudur mutlaka, ancak Islamiyette sadece recm degil bir cok baska sey de daha once gelmis Yahudilik dinine uygundur. Ornegin onlara da domuz eti yemek yasaktir, muslumanlara da.. Etin helal kesimi-haram kesimi iki dinde de vardir, onlarin peygamber soyundan birine, Hz. Ibrahim'e (Abraham) kurban indirilmistir, bugun muslumanlar hala kurban keserler, kadinlarin ortunmesi (ozellikle carsaf ve pece) onlara buyurulmustur, bugun baslica Islam kadinlari bunlari kullanir, miras bolusumunde erkek iki dine gore de fazla alir, onlarda da 4 kadina kadar dini nikah vardir, vesaire..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…