- 14 Eylül 2018
- 3.534
- 4.331
- 133
- Konu Sahibi Pink_blue_
Merhaba evleneli 10 yılı geçti eş ailesi ile aynı il farklı ilçelerde oturuyoruz şimdiye kadar hiç ihmal etmedik gittik geldik hep hayatımızda oldular ama kayınvalidenin içinde kaldı sanırım yuvamızı onların aile apartmanında kurmadık iş dolayısıyla farklı bi ilçedeyiz evimizi aldık düzenimizi onlardan biraz uzakta kurduk evliliğin başında kayınvalide hep benden bildi onlardan uzakta düzen kurmamızın sebebini onların hayali aynı apartmanda oturup beraber yiyip içmekti olmadı ama sonra alıştılar duruma uzak otursakta haftasonu hep birlikteyiz arada gereken durumlarda haftaiçi de görüşmemiz oluyor ben gidiyorum onlarda yatılı kalıyorum onlar geliyor bende yatılı kalıyor böyle geçti yıllar ama son zamanda yine gündeme getirmeye başladı yakın olsak beraber yeriz içeriz diye bende dayanamadım yakın olsakta beraber yeme içme olmaz ben düzenimi bozamam bu saatten sonra dedim böyle gayet iyiyiz kadın taktı kafaya yakın olmayı yakın olanlar bizim kadar görüşmüyor biz yakın olmamakta daha sık görüşüyoruz diyorum zaten benden biliyordu uzakta düzen kurmamızı beraber yeme içme olmaz demese miydim yada bilsin düşüncemi boş hayaller kurmasın diyorum