- 6 Ağustos 2014
- 222
- 236
- 103
İyi geceler kızlar. Benimki aslında bi dert değil kafama takılan bi düşünce. Ben bana sevdiğim adamdan başkası dokunsun istemem bu düşünce beni rahatsız eder. Dokunmak derken sadece cinsel anlamdan değil el ele tutuşmak sarılmak vs gibi unsurlardan ya da herhangi bir temastan bahsediyorum. Bir keresinde arkadaşları sevgilimi spaya davet etmişti bende oo ne güzel masaj filan da yaptırırsınız diye takılmıştım bayanların yaptığı masajı kast ederek. O da gitmem zaten ayrıca başka bi kadının yapacağı masajdan huylanırım bana senden başkasının eli değsin istemem demişti ve bu düşüncesi çok hoşuma gitmişti. Ama yine de düşünmeden edemiyorum sadece sevgilimle ilgili değil genel anlamda acaba erkekler bi şeyleri kadınlar kadar hislere bağlı duygusal anlam yükleyerek yaşayabiliyorlar mı yoksa fizyolojik yapıları gereği başka dürtülerle hareket edip bizim duygusal yaklaştığımız temaslara farklı anlamlar mı yüklüyorlar ya da bu tamamen o erkeğin karakterine ve karşısındaki kadına verdiği değere mi bağlıdır sizce?