• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadın ve erkek aklı

QueenPi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
222
236
103
İyi geceler kızlar. Benimki aslında bi dert değil kafama takılan bi düşünce. Ben bana sevdiğim adamdan başkası dokunsun istemem bu düşünce beni rahatsız eder. Dokunmak derken sadece cinsel anlamdan değil el ele tutuşmak sarılmak vs gibi unsurlardan ya da herhangi bir temastan bahsediyorum. Bir keresinde arkadaşları sevgilimi spaya davet etmişti bende oo ne güzel masaj filan da yaptırırsınız diye takılmıştım bayanların yaptığı masajı kast ederek. O da gitmem zaten ayrıca başka bi kadının yapacağı masajdan huylanırım bana senden başkasının eli değsin istemem demişti ve bu düşüncesi çok hoşuma gitmişti. Ama yine de düşünmeden edemiyorum sadece sevgilimle ilgili değil genel anlamda acaba erkekler bi şeyleri kadınlar kadar hislere bağlı duygusal anlam yükleyerek yaşayabiliyorlar mı yoksa fizyolojik yapıları gereği başka dürtülerle hareket edip bizim duygusal yaklaştığımız temaslara farklı anlamlar mı yüklüyorlar ya da bu tamamen o erkeğin karakterine ve karşısındaki kadına verdiği değere mi bağlıdır sizce?

Ebet erkeklerde cinsiyet olarak kadinlardan farkliliklar var AMA cinsiyetsiz olan tek şey ahlaki bakış açısı...bazi kadınlarda bile erkektir aldatır anlayışı varken hele de...

Ama yine de düşünmeden edemiyorum sadece sevgilimle ilgili değil genel anlamda acaba erkekler bi şeyleri kadınlar kadar hislere bağlı duygusal anlam yükleyerek yaşayabiliyorlar mı yoksa fizyolojik yapıları gereği başka dürtülerle hareket edip bizim duygusal yaklaştığımız temaslara farklı anlamlar mı yüklüyorlar ya da bu tamamen o erkeğin karakterine ve karşısındaki kadına verdiği değere mi bağlıdır sizce?
Bu nasıl bir cümle? Anlamadım açıkcası, bizim duygusal yaklaştığımız temaslardan kastınız nedir?

İyi geceler kızlar. Benimki aslında bi dert değil kafama takılan bi düşünce. Ben bana sevdiğim adamdan başkası dokunsun istemem bu düşünce beni rahatsız eder. Dokunmak derken sadece cinsel anlamdan değil el ele tutuşmak sarılmak vs gibi unsurlardan ya da herhangi bir temastan bahsediyorum. Bir keresinde arkadaşları sevgilimi spaya davet etmişti bende oo ne güzel masaj filan da yaptırırsınız diye takılmıştım bayanların yaptığı masajı kast ederek. O da gitmem zaten ayrıca başka bi kadının yapacağı masajdan huylanırım bana senden başkasının eli değsin istemem demişti ve bu düşüncesi çok hoşuma gitmişti. Ama yine de düşünmeden edemiyorum sadece sevgilimle ilgili değil genel anlamda acaba erkekler bi şeyleri kadınlar kadar hislere bağlı duygusal anlam yükleyerek yaşayabiliyorlar mı yoksa fizyolojik yapıları gereği başka dürtülerle hareket edip bizim duygusal yaklaştığımız temaslara farklı anlamlar mı yüklüyorlar ya da bu tamamen o erkeğin karakterine ve karşısındaki kadına verdiği değere mi bağlıdır sizce?
Geneli
Böyle duygusal değildir
Bu erkeğin içine kalmıs birsey ve sevgisine bağlılıgına

Bence bunun cinsiyetle ilgisi yok. Yetistirme farkiyla alakali.erkek cocuklar goster oglum pipini, erkegin elinin kiri, erkektir uymustur seytana diye buyutuluyor.. kizlar da kapat kiz bacaklarini ayip, namusumuzu kirlettin diye buyuyor. Toplumun cinsiyetlere bakis acisina gore sekilleniyoruz. Cogu kadin bi erkegin kendisine dokunmasindan rahatsiz olur ama cogu erkek bi kadinin kendisine dokunmasindan rahatsiz olmaz. Bu sadece cinsiyetiyle alakali degil kadinlara bu kotu, korkunc, yanlis diye ogretilirken erkege zevk diye ogretiliyor. Neyse tam toparlayamadim ama toplumun cinsiyetci yaklasiminin buyuk payi var diyebilirim.

Sanki erkek forumunda konu açmışsın gibi bi soru olmuş
Bunun cevabını erkekler bile farklı farklı verir bence.
Olabilir. Galiba bende bu aralar biraz sorgulama dönemindeyim her şeyin anlamını sorguluyorum ve farklı insanların görüşlerini merak ediyorum o yüzden sordum.

Konunun sonuna doğru koptum anlayamadım :/
Kadın-erkek dokunuş yorum farkı mıdır şimdi özetle?
Masaj şeysi nedir onu da anlamadım, 3 ay oluyordur bi masaja gidelim dedik, gıdıklanırken geberdim yaptıramadım. Benim adam ise uyuyakalmış. Abla bir yoğurmuş benim adamı, adam pelte...
Şimdi benim adama dokundular diye canımı mı sıkayım? Ya da benim adam farklı mı hissetti yani? Anlamadım :/

Yanımda oturuyor, durun bi sorayım ne hissetmiş.

Felsefi olmuş biraz cümle :KK70: kastım sarılmak, öpmek gibi şeyler
Felsefi değil de karışık olmuş :)
Sarılmak öpmek duygusal his beslediğiniz sevgilinize eşinize karşı yaptığınız cinsel bir eylemdir aslında.
Erkekler de kadınlar da masajdan etkilenebilir, etkilenmeyedebilir. Kişiden kişiye değişir.

Ne hissedecem olm? dedi.
"Bak kızmayacağım, sosyal araştırma şeysi yapıyorum erkekler hakkında" dedim. "Ya canın mı sıkılıyor senin? Masaj yaptı işte kadın" dedi.

Ne gözüyle baktığına bağlı galiba. Masözse masözdür bu. :)

Erkekler kadınlar gibi duygusal düşünebilen dusunenezler. Varsada iyi sakliyorlar. Konuyu anladigim kadar yazdim ama o_O

• Beğen
Reactions: H M
Erkekler düz mantıktır öyle duygusallık falan pek bekleme üzülürsün :KK66: ayrıca masaj yaptırsın ne var yani ay elime irkek eli değmedi muhabbeti de :olamaz:

Ne hissedecem olm? dedi.
"Bak kızmayacağım, sosyal araştırma şeysi yapıyorum erkekler hakkında" dedim. "Ya canın mı sıkılıyor senin? Masaj yaptı işte kadın" dedi.

Ne gözüyle baktığına bağlı galiba. Masözse masözdür bu. :)
Hahah alemsiniz aydınlandım :D

Erkekler sonunda seks olmayan tensel temastan huylanıyorlar mesele o bence. Seninki güzel süslemiş ama; bana senden başkasın dokunmasınmış ehehehe

Erkekler duygusal düşünmezzz . Pratik düşünürler . :KK53:

Erkekler sonunda seks olmayan tensel temastan huylanıyorlar mesele o bence. Seninki güzel süslemiş ama; bana senden başkasın dokunmasınmış ehehehe
Ben süsleme olduğunu düşünmüyorum çünkü o huyludur zaten kimsenin eşyasını kullanmaz titizliği de var biraz ordan yola çıkarak yürümüş olabilir en fazla

Ben süsleme olduğunu düşünmüyorum çünkü o huyludur zaten kimsenin eşyasını kullanmaz titizliği de var biraz ordan yola çıkarak yürümüş olabilir en fazla
Benim kocam da huyludur kendisine dokunulmasından gıcık aldığı için masaja karşı. Duygusal sebepler değil yani bana senden başkası el sürmesin romantizmi değil maalesef

Adam iki romantik cümle söylemiş
Hayatı sorgulamaya geçmişsin :KK48:

Oldu olacak Müge'deki avukat gibi
"Hayır efendim, hayatın olağan akışına aykırı" deyeydin :D

Back
X