Aldatmanın maddi manevi zararlarını ve hiç de tasvip edilmeyen bir davranış biçimi olduğunun çoğumuz idrakindeyiz..ilgisiz -sevgisiz-paralı -sıkılınca vs ne olursa olsun ne kadın ne erkek aldatmamalı çok acı bir durum karşındaki sana yetmiyorsa afedersiniz(salak)yerine koymayıp o kişiyi açıkça söylemeli bu ilişki buraya kadar diye
şuda var bu zaten kişinin aslında kendine saygısıdır
benim fikrim evli birisi bunu yaparsa dinende çok günah buda unutulmamalı
senin yazdığın şıkların doğruluk payı var ama ben sadece şunu demek istiyorum sırf ne bileyim kocam ilgisiz yada erkek parası oldu diye neden yani bunu yapmamalı diyorum ve savunuyorum ikili yaşamda neler olur kimse bilemez
bende çok şey duyuyorum daha öğlen bir arkadaşımın kuzeni birini vurmuş neden namus davası bunlar olmasın çocuk ist çalışıyor buradan bir kız sevip evleniyor ama kızı bir süreline maddi nedenlerden memleketine yolluyor yani kız çocuğun kasabasına gidiyor ve orada bir adamla çocuğu aldatıyor evleneli 6-7 ay olmuş kızı babasına yolluyorlar almıyor abisi almıyor kocası duyunca diğer adamı kasabaya gidip vuruyor yazık ben çok üzülüyorum bunlara herkez kendine sahip çıksın o kadar basit
:1shok: Ciddi misin? Vurma kıyma olayı da eklenmiş kabus gibi yani..:1shok:
tabi güzelim kızıda ailesi kabul etmemiş ama kocasından kaçırmışlar erkek tarafı daha da çok gençler 28 yaşındaymış çocuk bilemiyorum birde kaçarak evleniyor bu kişi (karısı)
evet gerçekten doğru tespitler.
benim çevremde bunlardan biri aynen yaşandı.erkek kumar oynuyordu alkol alıyordu evini umursamıyordu dahi,kadında bir başkasıyla ilişkiye başlamıştı.
sonunda boşandılar,hayırlısı oldu.
allah böyle bişey yaşatmasın sorun ne olursa olsun istemezdim böyle bişey yapmayı
kendime bu saygısızlıgı nasıl yaparım
namusumla boşanıp veya ayrılıp tertemiz bi hayata başlamak varken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?