Sicak bir yaz günüydü.

..sene 1998...arkadasimla isten sonra bir cafeye gitmistik....ehh hali ile bende simdiki gülsüm degildim...fizik ve görüntü masallahim vardi yanee simdi gereksiz nezaket yapmayim-tatlicadiarzu-
Bir arkadas grubu alman erkekler oturdu karsi masaya...baktilar gülümsediler falan sonra biri yanizima buyurmazmisiniz dedi..biz kibarca red ettik..tamam dediler...kesinlikle laubali veya terbiyesiz bir davranislari olmadi...
Sonra 2 tane türk genci oturdu yan masaya...laf atmalar, agzinin suyu akar sekilde bakmalar, rahatsiz edici bir sekilde erotik fikra anlatmalar falan filan...biri geldi elinde bir kagit parcasi ..bunu sana vermek istiyorum güzelim telefon numaram yaziyor tanisalim ara beni dedi...CADIARZU
Ben söyle bir baktim...Allah Allah seni aramak istedigmide nerden cikardin..hem sen hangi hakla bizi böyle rahatsiz ediyorsun diye tersledigimde...bana...Deminden beri ic cekmekten öldüm bunun sorumlusu sensin anam sende bu kadar güzel olmasaydin dedi...benneyaptımki
Bu kadar yüzüzlüge benim gibi bir cadaloz bile diyecek birsey bulamamisti inanirmisiniz??:1shok:
Güzel ve alimli bir kadin bile erkegi laf atmaya tesvik ediyor...sakin bunu unutmayinmirmirmirmir