Kadina Siddet,gün gecmiyor ki yeni bir haber...

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
66
Avusturya
Kadin adamdan bosanmak istiyor ve esi olacak adam tarfindan kafasina birde onuzuna kursun sIkIlarak öldürülüyor...Haberin basligida su-Yedi yil dayak yedi sonra öldürüldü-

bu nedir ya niye bir kadin cikip adami öldürmüyor??

birde kizinin önünde olmus bu olay.simdi bu kiz ne olacak hayati belkide

Ne kadar güzel bir konuya daha değinilmiş...
Artık haber izlemiyorum bu magandalar yüzünden
Hangi akla hizmet "şiddet" uygularlar, yaşama hakkını elinden alıyorlar
"Kızlarının" önünde böyle bir şeyi yapan "babadan" ne hayır gelir zaten?
O kızın yaşamı alt üst olmuştur...
Nasıl psikolojik problemlerle uğraşacak kim bilir!
Devlet önlem almazsa, polis dayak yiyen kadının yanında olmazsa nasıl önüne geçilecek bunun?

Ya bana cogu yabanci soruyor,sizdede mi böyle yok bilmem sizdede var mi haberlerde duyuoruz ..

insan sasiriyor nasil bir izlenimimiz var gözlerde.

bencede cok güzel bir konuya deginmisin elmacigim.bende senelerce siddet görmüs bir kadin olarak bitsin istiyorum bu kadina siddet.
bende hergün okuyorum haberlerde cok üzülüyorum yaa . ne olur devlet daha iyi sahip ciksa kadinlarimiza.
siddet görüyolar evlilikleri boyunca sonra ayriliyolar bu seferde öldürülüyor.ne oluyor ya bu kadinlarin cektigi cile neymis bitmiyor.bitsin artik bitsiiinnnn birileri cikipta haykirsin yardim etsin kadinlarimiza.yeterrr artik yeter daha kac ayseler fatmalar öldürülecek daha kac genc kizlarimiz töreye kurban gidecek...

dünde bi yazi okudum batmanda kadin intiharlari cogalmis ve yas sinirida kücülmüs.bu intiharlara süpheci bakiliyor.intihar süsü verilmis cinayetlerde olabilirmis.

Son düzenleme:
Ölüp gidiyor bir yerde kadinlar...ne olursa olsun sen mi verdin o cani be adam,piskopat adamlar...ya o kadinin cocuklari ile ilgili ne güzel hayalleri vardi...

Güzel Allahim Cinayetin siddetin sebebini sorarim kendime cani sen verdin bize...

kadin henüz 23 yasindaymis..ya of yaaa Allah o cocuklari korusun...

dünyada neler oluyor

Bu erkeklerin cogu var ya ah akilsiz beyinsizler ah

kadin henüz 23 yasindaymis..ya of yaaa Allah o cocuklari korusun...

dünyada neler oluyor

Bu erkeklerin cogu var ya ah akilsiz beyinsizler ah

23 mü
Ne kadar da genç, hayatının baharında...
Daha görecek yaşayacak neler vardı kim bilir.
Erkek sıfatında dolanan o kadar kendini kaybetmiş insan var ki, diğer erkeklere hakaret ediyormuşum gibi hissediyorum.

Son düzenleme:

üstelik severk evlenilmis yani kiz cagaz kacmis...Ya of yaa burada yazarken bile rahmetlinin hakkinda insan sanki ona ve geride kalan ailesine saygisizlik ediyormus gibi ama sesimiz cikip yükselmezse birseyler degismezse daha kac kadi ölecek böyle

simdi yeni bir haber daha okudum. erzurumda 25 yasindaki kadini kocasi döverek komalik etmis.kadin 9 yildir evli ve 9 yildir siddet görüyormus simdi ise komada ve hafizasini kaybetmis, burnu ve bi cok yerinde kirik var.offff yaaaaaa nedir bu olaylar

Ya insan sokakta karincayi dahi ezmek istemezken bu ne vahsiliktir.

analariniz yok mu be erkek misiniz siz-bunlari yapanlar

bu canileri yetistirenler kadinlar, demekki yetistirilmede bi yanlislik yapiyolar

türkiyeye acil büyük sayida mor catilar acilmasi gerekiyor, ve kadinlarin yürüyüs yaparak ayaklanmalari gerekiyor:113::113::113::113::113::113::113:

biseyler degismeli gercekten artik, esini döven erkeklere agir caydirici cezalar verilmeli

öffff bunaldim

Bir de Tokat lı bir bayan var eşi dövüp arabadan atmış, 15 yaşında evlendirilmiş 23 yaşında 3 çocuğu var 8 yıldan beri sürekli şiddet görüyormuş yüzü vücudu morluk içinde, eşini terkedip babaevine sığınmış psikopat herif tehdit mesajları atıyormuş ailecek dışarı çıkamıyorlar, Bayramdan sonra göreceksin falan diyormuş bir kaç güne o kadının da öldürüldüğünü duymayız umarım

:18:

yazık yaa....Allah yardımcıları olsun

kimsenın bişey yaptığı yok bunlara canım allah vijdan versın..

Kadina daha fazla haklar verilmeli,Kirmizidonlu nun dedigi gibi,Mor catilar artmali ve kadin Polise basvurunca ciddiye alinmali!

yok efendim kocandir falan filan,ya insanlik ayibidir kadinlar öldürülüyorsa göz göre göre,kadina egitim alip ayak üstünde durabilmeli...zaten yönetimde de daha fazla kadin olmali...

yazik

Neoluyor bu erkeklere anlamis degilim. Allah´im herkeze akil fikir versin. 1 ay evvelsi mahallemizden bir ablamiz sevgilisi tarafindan bicaklanarak öldürüldü. Aklima her geldiginde inanasim gelmiyor. Bu kizcagizin ilk evliliginden 1 tanede oglu vardi. Ve oglunun dogumgününden 2 gün sonra annesi öldürülüyor. Insanlar neden bukadar acimasiz oldu. Bir insan hayati bukadar önemsiz oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…