Kadin adamdan bosanmak istiyor ve esi olacak adam tarfindan kafasina birde onuzuna kursun sIkIlarak öldürülüyor...Haberin basligida su-Yedi yil dayak yedi sonra öldürüldü-
bu nedir ya niye bir kadin cikip adami öldürmüyor??
birde kizinin önünde olmus bu olay.simdi bu kiz ne olacak hayati belkide
Ya bana cogu yabanci soruyor,sizdede mi böyle yok bilmem sizdede var mi haberlerde duyuoruz ..
insan sasiriyor nasil bir izlenimimiz var gözlerde.
kadin henüz 23 yasindaymis..ya of yaaa Allah o cocuklari korusun...
dünyada neler oluyor
Bu erkeklerin cogu var ya ah akilsiz beyinsizler ah
23 mü
Ne kadar da genç, hayatının baharında...
Daha görecek yaşayacak neler vardı kim bilir.
Erkek sıfatında dolanan o kadar kendini kaybetmiş insan var ki, diğer erkeklere hakaret ediyormuşum gibi hissediyorum.
simdi yeni bir haber daha okudum. erzurumda 25 yasindaki kadini kocasi döverek komalik etmis.kadin 9 yildir evli ve 9 yildir siddet görüyormus simdi ise komada ve hafizasini kaybetmis, burnu ve bi cok yerinde kirik var.offff yaaaaaa nedir bu olaylar
Bir de Tokat lı bir bayan var eşi dövüp arabadan atmış, 15 yaşında evlendirilmiş 23 yaşında 3 çocuğu var 8 yıldan beri sürekli şiddet görüyormuş yüzü vücudu morluk içinde, eşini terkedip babaevine sığınmış psikopat herif tehdit mesajları atıyormuş ailecek dışarı çıkamıyorlar, Bayramdan sonra göreceksin falan diyormuş bir kaç güne o kadının da öldürüldüğünü duymayız umarım
Bir de Tokat lı bir bayan var eşi dövüp arabadan atmış, 15 yaşında evlendirilmiş 23 yaşında 3 çocuğu var 8 yıldan beri sürekli şiddet görüyormuş yüzü vücudu morluk içinde, eşini terkedip babaevine sığınmış psikopat herif tehdit mesajları atıyormuş ailecek dışarı çıkamıyorlar, Bayramdan sonra göreceksin falan diyormuş bir kaç güne o kadının da öldürüldüğünü duymayız umarım
bu canileri yetistirenler kadinlar, demekki yetistirilmede bi yanlislik yapiyolar
türkiyeye acil büyük sayida mor catilar acilmasi gerekiyor, ve kadinlarin yürüyüs yaparak ayaklanmalari gerekiyor:113::113::113::113::113::113::113:
biseyler degismeli gercekten artik, esini döven erkeklere agir caydirici cezalar verilmeli
öffff bunaldim
Ya insan sokakta karincayi dahi ezmek istemezken bu ne vahsiliktir.
analariniz yok mu be erkek misiniz siz-bunlari yapanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?