Kadina Siddet,gün gecmiyor ki yeni bir haber...

malesef bende sık olmasa da esımden sıddet goruyorum..ayrılmak istediğimi söylediğim zamanda ölümle tehtid ediliyorum.tv de izlediğin kadınlar gibi sonun olur diyor bana gözümü korkuttu ve iyece sindirdi beni artık sesimi cıkartamıyorum kavga edip bana el kaldırmasın dıye korkuyla yaşar oldum daha 23 yaşındayım gülüp eğlenmem gezip dolaşmam gerekirken ben bu güzel günlerimi üzüntülerle yaşıyorum..buna artık dur desinler lütfen arkamızda birileri olsun ki bizde bu çileyi çekmeyelim..

cnm allah yardımcın olsun. peki benim anlamadığım ilk ne zaman ve nasıl şiddet gördün. buna nasıl tahammül etin. severek mi evlendin? ailen arkadan değil mi?

cnm allah yardımcın olsun. peki benim anlamadığım ilk ne zaman ve nasıl şiddet gördün. buna nasıl tahammül etin. severek mi evlendin? ailen arkadan değil mi?

canım sorma ya severek evlendım tabıkı 2 yıl cıktık 1 yıl nısanlı kaldık daha sonra evlendım bazı acık yanlarını yakaladım yuzune vurunca yalanladı sesım cok cıkınca benı susturmaya calıştı ve şiddet basladı smdı ustune gıdemıyorum korkuyorumm çünkü neler izliyoruz tv de :18:

Canim cocugun yok galiba?

ailenin yanina siginsan sahip cikarlar mi sana?

bende haber sitelerinde gezinirken böyle olaylara o kadar çok üzülüyorum ki birde yorum yazıyolar gerizekalılar yok boşuna dayak yememiştir yok boşuna öldürülmemiştir hep kadın suçlu hep kadın bu şiddeti yapan erkeklerin hiç günahı suçu yok ben onlara erkek bile demiyorum

Canim cocugun yok galiba?

ailenin yanina siginsan sahip cikarlar mi sana?

YA canım solesem elbette arkamda olurlar kaldıkı ben zaten calışıyorum işim gücüm var kendı ayaklarımın ustunde dururum cocuğumda yok zaten ama nereye gıdersen gıt dıyor aılenın yanınamı gıtcen hepinizi mahfederim diyor bende o yuzden cok korkuyorum

cnm ailen peki? hiç destek olmuyo mu sana??

Hmmm bu durumda sikayet mi edilmeli bu adam?:26:

ama yinede korkuyorsun degil mi,sana ve ailene yinede zarar verebilir..canim bilmiyorum tabi hayat sartlarini senin ama eger hic dayanilmaz olursa uzaklarda bir tanidigin var mi yanina "kacsan"

belki sacma fikir ama...

CANIM bende bunları cok dusundum almanyada teyzem var yanına gıdebılırım ama neden kacan bız oluyoruz neden bunlara bır cozum bulunmuyor hem kacsam nereye kadar dımı elbet buraya gelmıcem mı yada ben gıdınce aıleme bırsey yaparsa ne yaparım benn ınanın zor durumdayımm ya

Evet o da dogru neden kacmak zorunda kalasin.

canim peki farz etki ayrildin,sence sahiden böyle piskopatca birseyler yapar mi sence?yani sonucta sorun ne sorabilirmiyim?

adamin derdi ne??

biride kocası tarafından öldürülmüştü. savcılığa tehlikedeyim die dilekçe vermiş. korunmak istediğini belirtmiş.
devletimizde çok gzl korumuş! dilekçesi üstündeyken öldürülmüş!

arkadaşalr çok üzüldüma adınızı:S 23 yaş ne demek ya severek evlenmişsiniz.. acayip korktum bn şimdi.s bnmkinin azcık piskolojik sorunları varmış eskiden geçmiş ALLAHa şükür. acaba oda öyle olurmu die düşünmekten kendimi alamadım:S gerçi bn yapcagını hiç sanmıyorum öyl biri değil
gerçi sizde eşinize 2yıl önce sorsalarda sizde o öyle biri değil derdiniz herhalde:S

aslında gene biz kadınların suçu, erkek çocukları pohpohlayarak büyütüyoruz, kız kardeşleri onların hizmetçisi oluyor, o evin oğlu ya bir dediği iki edilmiyor, yediği önde, yemediği arkasında, kendini kral zannediyor, lütfen bari bizler çocuklarımızı cinsiyetlerine göre değil insan oldukları için yetiştirelim, kız erkek ayrımı yapmayalım

Ne kadar ucuz görüyorlar hayati bazi insanlar degil mi..keske toplumumuzda kadina aile icinde daha cok deger verilse yani anne baba kizina deger verse basta.

evet sikayet ettiginde diyorlar ortada suan birsey yok,ne yapalim..ama keske karakollar vs kadina bu gibi durumlarda yol gösterebilse...aydinlatabilse ve keske memleketi yönetenler bu tür seylere coook ama cok önem verse....yazik ya ne hayatlar sönüyor...sirf o kadinlar mi öldürülüyor?geride kalan cocuklar ne cekecekler ne cektiler???

ve ben bundan dolayıdır 11 aydır erkek kardeşimle konuşmuyorum!

Yok canim Piskolojik sorunlarinin var olmasi zamaninda kötü biri olabilecegi anlamin gelmez illede.

evet bak arkadasin dedigi gibi ve bircok baska iliskilerde adam önceleri melek gibi evlendikten sonra tamamen degisebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…