Kadına şiddet neresi aranır

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Kızlar elim ayağım titriyor nerden yardım alacağım bilmiyorum polisi kadına şiddet hattını aradım zerre ilgilenmediler.

Kaç kere sokak seslerinden inledi adam kadını deki gibi dövüyor. Çocukları da var. Sokakta da dövmüş. Ama kadın şikayetçi olmuyor adamdan. Şu an yine dövüyor. Cam kırılma sesleri geliyor. Neresi aranır ne yapılır

2
Kızlar elim ayağım titriyor nerden yardım alacağım bilmiyorum polisi kadına şiddet hattını aradım zerre ilgilenmediler.

Kaç kere sokak seslerinden inledi adam kadını deki gibi dövüyor. Çocukları da var. Sokakta da dövmüş. Ama kadın şikayetçi olmuyor adamdan. Şu an yine dövüyor. Cam kırılma sesleri geliyor. Neresi aranır ne yapılır
Siz nekadar etseniz de kadın şikayetçi olmayınca bisi olmuyor siz suclu oluyorsunuz bide karakolu arayın direk

Biz iki kız öğrenciyken karşı dairede aynı şey olmuştu polisi aradığımızda direk gelmişlerdi. İlgilenmeleri lazım normalde.

Ben polisi aramıştım komşumuz icin hemen gelmişlerdi
Daha önce aradım defalarca geldiklerinde ses olmadığı için işlem yapmadılar kadının şikayetçi olması gerekiyormuş.

Şimdi polis yine geldi ve adam kapıyı açmadı

Benimde komsumun basina geldi polisi aradim hemen geldiler ama kadin sikayetci olmadi yollarini jestim polise kendim anlattim baktik olmuyo kadin sikayetci degil diyolar aksam esime soyledim mahallede camdan izelyenlere sovdu saydi adamida bi guzel hirpaladi ondan sonra bir tek tokat atmadi adam karisina.

Hanımlar polisi ve 183ü defalarca aradım işlem yapmıyorlar. Nerden yardım isteyebşlirim adam ayı gibi bağırıyor hala
Polis geldi hatta sabah da gelmiş adam kapıyı açmıyor

155 ve 183 ü ara.aslında video olsa elinde daha iyi.bildiğim kadarıyla kadın şikayetçi olmasa bile kamu davasına dönüşüyor bu kamusal alanda dayak olayında.bizim burda da böyle bir olay olmuştu kadın kocamdır diye onu koruyanları kovalamıştı hatta.olay (site adı vermek yasak mı bilmiyorum) t.....'a düşmüştü birkaç çok takipçili insana da ulaşınca çok yayılmıştı.Adam tutuklandı gerçi kısa sürede çıktı ama olsun.kadına sahip çıktı ailesi, adamla boşandılar, adamın ne mal olduğu ortaya çıkınca işinden de attılar hatta taşındı gitti.alkoliğin tekiydi.

IMG-20190824-WA0005.webp

Back
X