Kadına şiddet neresi aranır

ılgılenmıyorlar dıye bırsey yok 155 ı aradıgınızda polıs mutlaka gelıyor kadın sıkayetcı degılım dese de kamu davasına donusuyor ben 3-4 kere aradım komsum sıddet goruyordu her seferınde hemen geldıler
adresını alır gonderır sogukkanlı sakın konusmaları yanıltmasın onlar neler duyuyor goruyor alısık

Hanımlar polisi ve 183ü defalarca aradım işlem yapmıyorlar. Nerden yardım isteyebşlirim adam ayı gibi bağırıyor hala
Polis geldi hatta sabah da gelmiş adam kapıyı açmıyor
hangı sehırdesınız

Kızlar elim ayağım titriyor nerden yardım alacağım bilmiyorum polisi kadına şiddet hattını aradım zerre ilgilenmediler.

Kaç kere sokak seslerinden inledi adam kadını deki gibi dövüyor. Çocukları da var. Sokakta da dövmüş. Ama kadın şikayetçi olmuyor adamdan. Şu an yine dövüyor. Cam kırılma sesleri geliyor. Neresi aranır ne yapılır
Kades diye bisey çıkmış bu arada kızlar yukleyin telefona şiddet gören hemen bassın çağrıya diye
Gene arayın polisi Allah belasını versin adamin

ılgılenmıyorlar dıye bırsey yok 155 ı aradıgınızda polıs mutlaka gelıyor kadın sıkayetcı degılım dese de kamu davasına donusuyor ben 3-4 kere aradım komsum sıddet goruyordu her seferınde hemen geldıler
adresını alır gonderır sogukkanlı sakın konusmaları yanıltmasın onlar neler duyuyor goruyor alısık
Eee ben defalarca aradım 155i de 183de geldiler bağırış çağırış bittiği için ilgilenmediler kadının şikayetçi olması gerekiyor dedi ama neden farklılık gösteriyor ki çok saçma

Eee ben defalarca aradım 155i de 183de geldiler bağırış çağırış bittiği için ilgilenmediler kadının şikayetçi olması gerekiyor dedi ama neden farklılık gösteriyor ki çok saçma
Ne oldu peki, kapıya çıktılar mı ?
Böyle saçma bi prosedür olamaz ya, belki kadın tehdit altında. Alıp götürsene karakola.
Eğer seve seve dayak yiyorsa da milleti bu şiddete ortak etmeye ne hakları var !! Biz de bunları duyup üzülüyoruz, korkuyoruz, hayattan soğuyoruz..

Kadından haber varmı durumu nasıl acaba kocası evden cıktıgı an gidip baksanız.

Hanımlar selam, durum aynı. Ben anlamadım açıkcası olanları. Pazar günü her zamanki gibi bağırış çağırış oldu. Şimdi kadın dışarda çocuğumu filan gezdiriyor. 27 yaşındaymış eşi de genç. Sosyal hizmetlerden şiddetle ilgili gelmişler. Kadın yine yok eşim beni dövöüyot dmeiş. Polis geçen geldiğinde de kapıyı açmadılar. Bilemedim, bu bir sevgi türü değil ama kadın inatla şikeyetçi olmuyor, eşini savunuyor hatta.

Back
X