Kadına şiddet

Xsehercikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2018
27
19
3
26
Merhaba arkadaşlar
Oturduğumuz apartmana yaklaşık bir yıl önce yeni evli bir çift taşındı. Duyduğum kadarıyla sürekli kavga ediyorlarmıs. (Baska bir sehirde okuduğum için ben şahit olmadım).
Geçtiğimiz günlerde bir arkadaşım adamın karısını dövdüğünü söyledi ki kadın lohusa döneminde. Bunu duyduğum günün akşamında bende sesler duydum kadını baya dövüyordu çığlık sesleri geliyordu dayanamayıp kapılarını yumrukladım o ara ses kesildi kapıyı da açmadılar. Bugün kadını elinde minnacık bebeği ile gördüm yanağı mordu , şiddet gördügü cok belliydi. Konuşmaya çalıştım darp raporu almasını söyledim ama asla karşılık vermedi sadece "kuzum bana sen yardım edemezsin ki" dedi. Bir seyler yapmak istiyorum fakat ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Yardımcı olur musunuz?

Bir daha tanık olmamanızı diliyorum ama ola ki böyle şiddetli sesler duydunuz, alo 183 sosyal destek hattını arayın isimsiz ihbarda bulunun. Çok ilgileniyorlar, hem polis hem ambulans gönderiyorlar. Eğer kadın isterse sığınma evine de yerleştiriyorlar ama çoğu kadın istemiyor bazı sebeplerden ötürü. Siz komşuluk görevinizi yapın tabi ki, üzülmemek elde değil.

Çok teşekkür ederim umarım tekrar yaşanmaz.

Yapabilecek hiçbirşeyin yok kendisi kalkıp darp raporu alması lazım ve buna bir dur demesi lazım.

öyle bir duyum aldığınızda o an kesinlikle polisi arayın kadın korktuğu için yardım edemezsin demiş ama o da kurtulmayı ister bebeğiyle ilgili tehdit ediliyordur kesin elleri kırılasıca

öyle bir duyum aldığınızda o an kesinlikle polisi arayın kadın korktuğu için yardım edemezsin demiş ama o da kurtulmayı ister bebeğiyle ilgili tehdit ediliyordur kesin elleri kırılasıca
Allah belasını versin mutlaka yardım edecem o kadıncağıza şaka gibi kadın lohusa döneminde üstelik

Onun ben erkekliğine s.....
Adi şerefsizz.
Gücü o kadına yetiyor tabi. Aslında o kadar aciz ki.
Allah'ın belası...
Ooooffff sinirden kudurdum resmen
Böyleleri erkeğim diye gezmesin yaa

Onun ben erkekliğine s.....
Adi şerefsizz.
Gücü o kadına yetiyor tabi. Aslında o kadar aciz ki.
Allah'ın belası...
Ooooffff sinirden kudurdum resmen
Böyleleri erkeğim diye gezmesin yaa
Adam hemşire birde
Böyle şiddet yanlısı bir insanın (!) baskasina ne faydası olabilir ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…