Kadına Şiddet !!

CellarDoor

Always a lesson...
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
104
29
27
Arkadaşlar daha önce de bu konuya ait bir başlık açmıştım.Bizim mahallemizde yaşlı bir teyze var.Kocasıyla kalıyor.Aynı zamanda alzheimer hastası.Kızı var ancak kızının bu olayı pek umursadığını düşünmüyorum.Kısacası arkadaşlar yaşlı teyze kocasından şiddet görüyor.Biraz önce kuzeimle alışverişten döndüm.Kadının bir gözü mosmordu.Ona ne olduğunu sorduğumda bana kocasının onu dövdüğünü söyledi.Aynı zamanda adam polis emeklisi ve tekerli sandalyede.Kızlar bu konuya kayıtsız kalamam.Sizce ne yapmalıyım ?

Yaşlı olduğu halde o haliyle nasıl yapmış onu siddet yas tanımıyor artık

Tekerlekli sandalyede nasıl dövmüş,gürültü olduğunda polis filan çağırsanız belki korkar.

Arkadaşlar daha önce de bu konuya ait bir başlık açmıştım.Bizim mahallemizde yaşlı bir teyze var.Kocasıyla kalıyor.Aynı zamanda alzheimer hastası.Kızı var ancak kızının bu olayı pek umursadığını düşünmüyorum.Kısacası arkadaşlar yaşlı teyze kocasından şiddet görüyor.Biraz önce kuzeimle alışverişten döndüm.Kadının bir gözü mosmordu.Ona ne olduğunu sorduğumda bana kocasının onu dövdüğünü söyledi.Aynı zamanda adam polis emeklisi ve tekerli sandalyede.Kızlar bu konuya kayıtsız kalamam.Sizce ne yapmalıyım ?

allah allah yaşlı başlı adam utanmamış mı, bi de canım bizim bi akrabada alzheimer hastası idi yemek yediği halde bana yemek vermiyolar açım diye ağlardı biri geldiğinde öyle bi durumda olabilir emin miisiniz

Evet çünkü annem bizzat kadına el kaldırdığına şahit olmuş.Bir kere de onu evden kovmuş.Ve bugün kadının gözü mosmordu.

Sen adamı her şekilde kabul edersin.Tekerlekli sandalyede bakımı zor olmasına rağmen bakarsın.Aldığın teşekkür ise mor bir göz olur.
Yazık çok yazık.Keşke bir parça vicdana sahip olabilse herkes.

Siz polise şikayet edebilirsiniz ki etmelisiniz de.

Evet çünkü annem bizzat kadına el kaldırdığına şahit olmuş.Bir kere de onu evden kovmuş.Ve bugün kadının gözü mosmordu.

o zaman durumu polise bildirin. belediyedelerde aile masaları falan olması lazım bu bakıma muhtaç kişiler için teyzeyi öyle bi yere de yönlendirebilirsiniz hiç değilse rahat eder

Buraya yazana kadar ara sikayet et numarayida bilyndr bizmi dcez canim tamm anladik duyarlisin yav he he

bu konuya karşı hassasiyetinizi gördüm.Yorumunuz için teşekkür ederim.Ben yalnızca yaşım küçük olduğundan dolayı hangi kuruma ya da kuruluşa şikayet edeceğimi bilemedim.Ancak sizin gibi duyarlı insanlar olduğunu bilmek de çok güzel :) Neyse sizi böyle başlıklar açmıyor pek en iyisi mi siz futbol maçlarıyla ve kozmetikle ilgilenin.İyi günler efendim. :KK66:

Bu yorum neyin nesi ?
Nasil kaba bir üslup bu ?
İnsanlar sizin yuzunuzden derdini de acamiyor ya hu !
Su yaptiginiz yoruma bakin, kizcagiz nerden bilsin nereyi arayacagini ? Sanki her gün hepimizin basina gelen bir olay bu.

Buraya yazana kadar ara sikayet et numarayida bilyndr bizmi dcez canim tamm anladik duyarlisin yav he he

bu konuya karşı hassasiyetinizi gördüm.Yorumunuz için teşekkür ederim.Ben yalnızca yaşım küçük olduğundan dolayı hangi kuruma ya da kuruluşa şikayet edeceğimi bilemedim.Ancak sizin gibi duyarlı insanlar olduğunu bilmek de çok güzel :) Neyse sizi böyle başlıklar açmıyor pek en iyisi mi siz futbol maçlarıyla ve kozmetikle ilgilenin.İyi günler efendim. :KK66:

Bu yorum neyin nesi ?
Nasil kaba bir üslup bu ?
İnsanlar sizin yuzunuzden derdini de acamiyor ya hu !
Su yaptiginiz yoruma bakin, kizcagiz nerden bilsin nereyi arayacagini ? Sanki her gün hepimizin basina gelen bir olay bu.
Evet basimiza gelmsede duyuyrz goruyoruz tv de bangir bangir hergun bu olaylar ustelik bilgsyr vs kullanabilysa aramayida biliyordr bayan dye düsünyrm sahsen bn oyle bsyi gorsem pc acip kk ne girip sifre yazip konu acip yorumlra cevap yazip vakit kaybdene kadar arar sikayet edr yahut karakola gderdim canim

anlamadım. şimdi bu ne demek

Canim bn bu kurumlrn icindenim hergun tv de bu konulr spotlrla bile bildrliyor.ha yasinin kucuk oldgnu bilmyrmdum olabilr madem sende kusra bkma

alzheimer hastaları malesef olmamış şeyleri olmuş gibi hatırlayabiliyorlar. Bu yüzden dikkatli takip altında olmalılar. Mesela komşumuz bir kadın vardı.. Bir gün kadın dayak yemiş gibi mosmor bir halde bize geldi. Onu oğlunun dövdüğünü söyledi. Kadının iki tane kızı vardı oğlu yoktu şaşırdık.. Meğer merdivenden düşmüş kadıncağız.. Daha neler neler.. Bu yüzden gözlerinizle görmedikçe inanmayın.Polise giderseniz adam savunmasını da bu yönde yapacaktır.

Bunu yazan daha 17 yasinda ki bir genç kiz.
Belli ki fikir almak istemiş, yaptigim ve yahut yapmak istediğim doğru mu diye merak etmiş.
Kim olsa bu endişeleri duyar sonuçta 'kocamdir dover de sever de ' diyen milyonlarca kadin var.
Evet basimiza gelmsede duyuyrz goruyoruz tv de bangir bangir hergun bu olaylar ustelik bilgsyr vs kullanabilysa aramayida biliyordr bayan dye düsünyrm sahsen bn oyle bsyi gorsem pc acip kk ne girip sifre yazip konu acip yorumlra cevap yazip vakit kaybdene kadar arar sikayet edr yahut karakola gderdim canim

polise giderseniz o sizi yönlendirir aslında bakıma muhtaç 2 insan var. biri tekerlikli sandalyede. diğeri alzheimer. kısaca o ikisinin huzur evine yerleştirilmesi şart

Rastgelmis olabilir ama canm belki bir kaza yasadi evde ve hatirlamiyor yada uyduruyor olabilir öyle birşey basimiza geldiği için söylüyorum,ama tetikte ol en ufak bir ses duyduğunda polise ihbar et.

X