- 14 Mart 2013
- 7.857
- 3.915
- 448
- Konu Sahibi Deruchette
-
Dayaktan ölmeyip de telefona ulaşabilirse ne ala
Selam hatunlar,
az önce youtube da vidyo izlerken bi reklam gördüm. Bi gsm hattı şirketinin ama kurtarıcı nihayetinde o yüzden şirketin önemi yok.Reklamda Kadın önce bi saç toplama yöntemi gösteriyor sanırım dikkati çekmek için, sonra konuya giriyor. Uygulama şöyle kısaca, uygulamaya 3 kişinin numarasını giriyosunuz güvendiğiniz. Sonra şiddet anında telefonu 2 kere sallayınca o kişilere konumunuzu ve yardıma ihityacınız olduğunu gösteren bi mesaj gidiyo. Ben çok beğendim herkes indirsin telefonuna özellikle burda şiddete uğrayan arkadaşlarımız. Reklamı da nette bulmak mümkündür sanırım, uygulamanın adı ''Kırmızı Işık''
Maksimum kadına ulaşsın diye buraya yazdım, Mune ablanın affına sığınaraktan.
Bence öyle yapacağına elindeki telefonu 5-6 kez adamın kafasına kafasına vursun
yav ciddi bi iş yapmaya çalışıyoz şurda bütün konsantrasyonum yerle bir oldu
Selam hatunlar,
az önce youtube da vidyo izlerken bi reklam gördüm. Bi gsm hattı şirketinin ama kurtarıcı nihayetinde o yüzden şirketin önemi yok.Reklamda Kadın önce bi saç toplama yöntemi gösteriyor sanırım dikkati çekmek için, sonra konuya giriyor. Uygulama şöyle kısaca, uygulamaya 3 kişinin numarasını giriyosunuz güvendiğiniz. Sonra şiddet anında telefonu 2 kere sallayınca o kişilere konumunuzu ve yardıma ihityacınız olduğunu gösteren bi mesaj gidiyo. Ben çok beğendim herkes indirsin telefonuna özellikle burda şiddete uğrayan arkadaşlarımız. Reklamı da nette bulmak mümkündür sanırım, uygulamanın adı ''Kırmızı Işık''
Selam hatunlar,
Ben de izledim uygulamayı ama çok gizli kalmalı diyordu kadın erkeklerle paylaşılmamalı asla.keşke çoklu mesaj gönderme gibi bir uygulama olsa da özel mesaj yoluyla duyurulabilseydi bu çünkü buraya erkekler de ziyaretçi olarak gelip uygulamadan haberdar olabilirler.
Yalnız dikkat ettiyseniz, bu uygulamayı kimseye duyurmayın, el altından yayın diye de özellikle vurgulamışlar. Bence buraya yazarak uygulamanın gizliliğini de azaltmış oldunuz...
Güzel bir uygulama nette okudum bende şimdi,bir ara panik butonlarıda dağıtılıyordu hala veriliyor mu bilmiyorum.Peki bu uygulamayı kullanan kadın hiç ummadı bir yerde başına bir olay geldi uzak bir mevkide ve telefonu 2 kere salladı adres bilgileri en güvendiklerine gitti ama arada mesafe oldugu için gitme süreleri uzun sürdügü takdirde nasıl olacak.Yakınlarıda polise haber verdi diyelim bazen olaylarda polisler bile geç kalabiliyor.
Selam hatunlar,
evet dikkat ettim ama malesef başka türlü duyurma imkanım yok, erkeklerin haberi olmasın diye buraya giren binlerce kadını da bihaber bırakmak istemedim. erkekler görse de tutup bunu yayacak halleri yok heralde. böyle önemli bişeyi görev edineceklerini sanmam. gerçi siz şimdi bu kadar gizli yazdınız diye eminim gizli olan şeyi de açığa çıkarmak hoşlarına gider..
evet dikkat ettim ama malesef başka türlü duyurma imkanım yok, erkeklerin haberi olmasın diye buraya giren binlerce kadını da bihaber bırakmak istemedim. erkekler görse de tutup bunu yayacak halleri yok heralde. böyle önemli bişeyi görev edineceklerini sanmam. gerçi siz şimdi bu kadar gizli yazdınız diye eminim gizli olan şeyi de açığa çıkarmak hoşlarına gider..
Nette haberlerde okudum gizli kalmalı diye okumadım,gizli kalmalı derken telefona indirilen uygulamayı eşinizle yada güvenmediginiz kişiyle paylaşmayın diye söylenmiş olabilir yoksa haberin gizli kalması diye birşey olamaz eğer haber gizli kalırsa şiddet gören kadınlar bu uygulamadan nasıl haberi olacak.
Yok beni yanlış anlamayın, videodaki kadın özellikle vurguladı 'gizli' diye.. Ona istinaden yazdım, yoksa haklısınız bu platformda binlerce kadın haberdar oluyor bundan herkese tek tek özel mesaj da atamayacagınıza gore baska bır care yok sanırım bu sekılde duyurmaktan baska..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?