Mrb arkadaşlar akşam esimle birlikte kuzenime oturmaya gittim konu döndü dolaştı evliliklere aile içi ilişkilere falan girdi ben eşimle şehir değişikliği yaptım ve tasinmadan önce calisiyordum yeni ilde 3 ay calismadim ve kafayi yedim mevzu sadece para degil calismak benim kafami rahatlatiyor sosyallik cevre bunlar benim için önemli taşındığımız yerde 3 ay sonra bir iş teklifi aldım çalışmaya başladım 3 yıllık evliyim bu arada daha önce eşimle çok sıkıntılarım oldu hala da zaman zaman olur kimsenin hayatı gül bahçesi değil ben dedim ki eşimle aynı saatte işten geliyorum yemek yapmaya temizlik yapmaya yardım etmek zorunda dedim öyle deyince vay efendim sen nasıl ailede yetiştiğini unutuyosun erkek mutfağa girmez bu işler senin görevin yapmak zorundasin bunları yapmak sana zor geliyorsa işi bırak evinle kocanla ilgilen çocuk yapın bilmem ne ki çocuk istiyoruz Allah ne zaman nasip eder bilemiyorum sen çalıştığin için evliliğinde sorunlar oluyor yeterince birbirinize vakit ayiramiyosunuz falan dedi öyle deyince o kadar sinirlendim ki ne demek kadının görevi hayat müşterek ben aynı saatte işten gelicem eşim kanepeye kıcıni devirip yatacak ben eşek gibi yemektir bulaşiktir uğraşacağım eşim hic bir isin ucundan tutmayacak oylemi dedim ışte sen sosyetik olmaya çalışıyorsun bilmem ne salak saçma konuşup canımı sıktı en son dedim senin gibi düşününen cahiller yüzünden adamlar bu şekilde lütfen oğlunu bu zihniyette yetistirme karısına yazık olur dedim ve evden ayrıldım o kadar canım sıkıldı ki anlatamam