• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadını boğmak istiyorum..

Kadın Kırgız orda da üç çocuğu var annesi bakıyormuş artık onlar da gelince bi de doğuracak dört çocukla bize gelir yakında bn de çıldırırım. Daha kaynım yakın zmnda nişan düğün ypck yine gelip bnde klcaklar kafayı yyiiycm
Yani 3 cocugu orda annesine birakip gelip burda evlendigine gore fazlasiyla rahat bir kadin herhalde yoksa insan cocuklarini birakip gelip birde burda hamile kalmis.Siz bu kadina istemediginizi belli etmezseniz daha cok gelip caninizi sikar.Dogum yapinca bile gelebilir bu rahatlikla , geldiklerinde kesinlikle konusmayin , fazlasiyla soguk durun .En cok da tek basina gelip kalmasi sacma, bu kadar rahatlik bana gore normal degil.

Yani 3 cocugu orda annesine birakip gelip burda evlendigine gore fazlasiyla rahat bir kadin herhalde yoksa insan cocuklarini birakip gelip birde burda hamile kalmis.Siz bu kadina istemediginizi belli etmezseniz daha cok gelip caninizi sikar.Dogum yapinca bile gelebilir bu rahatlikla , geldiklerinde kesinlikle konusmayin , fazlasiyla soguk durun .En cok da tek basina gelip kalmasi sacma, bu kadar rahatlik bana gore normal degil.

Orası fakirmiiş burda para kazanıp yollamak için gelmiş ama koca bulunca kocası da işten çıkardı bn yollarım para deyip bi kere yolladı şimdiye kadar.
Ayrıca adam pisliğin teki o kadının düşündüğü gibi biri değil kadın daha kocasının evi var sanıyor oturduğu ev kira. Yaptığı işin tam olarak ne olduğunu bilmiyor. Kocasının eski karısını aldattığını ve birini öldürdüğü için hapiste yattığını bilmiyor. Kadına geçen geldiğinde istemediğimi belli ettim eşimle sürekli yanında tartıştık.. Kadına evine git artık sıkılmadın mı burda dedim yine geliyor

Gelsin çok kötü davrancam.. Hatta özlemimize dayanamadın galiba demezsem bn de turkuaz değilim.. Hatta misafir nasıl hoş tutulmaz önerilerinizi bekliyorum
Ben bir sey hazirlamiyorum, bir kuru cay. Yemege ozenmem, tek cesit, makarna neyine yetmez. Sabah gec uyanin, kahvaltıyı caniniz isteyince hazirlayin.

Günahını almayayım ama üç çocuğunu yurt dışından getirmek istiyor olabilir. Ama getiremiyordur çünkü hamile, nasıl bakacak? Çocukları yurtdışından getirip, sizin olduğunuz şehre taşınıp, sık sık size gelip çocukları olabildiğince size yıkmayı düşünüyordur. Olabilir yani. Başka mantıklı bir açıklama gelmedi aklıma.

Bunun için de tek ihtiyacı olan ses çıkaramayan bir gelin. Onu da bulmuş. Bundan sonra sık sık gelip sizde yiyip içerler. Yeni evlenince illa gelin diye çağırması, ufacık eve hepinizi zorla yatırması da bundan olabilir. Siz kaldınız, o da artık sizde kalma hakkı elde etmiş oldu.

Son düzenleme:
İşte kayınpeder olmasa yapardım da o da var onun yüzünden elim kolum bağlanıyor. Ciddi ve sinirli biri

Sinirlense ne yapabilir? Dövecek hali yok. Böyle rezil, düzenbaz adam sizin hakkınızda kötü düşünse ne olur, iyi düşünse ne olur? Ayrıca sadece kadını değil, adamı da evinizden olabildiğince uzak tutun. Bu kadar olayı olan, karısını kandıran insandan uzak durmanız lazım.

Ayrıca sinirlendirmeden de araya soğukluk koyabilir, hizmet etmeyebilirsiniz.

Orası fakirmiiş burda para kazanıp yollamak için gelmiş ama koca bulunca kocası da işten çıkardı bn yollarım para deyip bi kere yolladı şimdiye kadar.
Ayrıca adam pisliğin teki o kadının düşündüğü gibi biri değil kadın daha kocasının evi var sanıyor oturduğu ev kira. Yaptığı işin tam olarak ne olduğunu bilmiyor. Kocasının eski karısını aldattığını ve birini öldürdüğü için hapiste yattığını bilmiyor. Kadına geçen geldiğinde istemediğimi belli ettim eşimle sürekli yanında tartıştık.. Kadına evine git artık sıkılmadın mı burda dedim yine geliyor
Bana boyle soguk davranilsa bir daha gitmem , bu kadinin kafa yapisi nasil anlamadim,ama yazdiklarinizdan anladigim cok cok rahatmis.Ne tavsiye etsem bilemedim .ilgisiz davranin anlayacagini sanmam ama.

Bir de eşiniz arayıp diyemedi mi "Babacım ben size gelin dedim ama Turkuaz'ın bu hafta işi varnış, annesine gidecekmiş. O döndüğünde sizi ararız" diye. Veya en azından "Turkuaz annesine gidecekmiş ama isterseniz gelin" desin, siz yokken o ağırlasın.

Bana boyle soguk davranilsa bir daha gitmem , bu kadinin kafa yapisi nasil anlamadim,ama yazdiklarinizdan anladigim cok cok rahatmis.Ne tavsiye etsem bilemedim .ilgisiz davranin anlayacagini sanmam ama.
Hiç ilgilenmedim.. Surat yaptım eşimle yanında tartıştık öğlen iki de kalktım resmen kovdum yine geliyor daha npsam bilmiyorum kayınvalidem gelmedi daha o gittiğinden beri kaynvaülide çok yakın oturuyor kışın geldi en son

Hiç ilgilenmedim.. Surat yaptım eşimle yanında tartıştık öğlen iki de kalktım resmen kovdum yine geliyor daha npsam bilmiyorum kayınvalidem gelmedi daha o gittiğinden beri kaynvaülide çok yakın oturuyor kışın geldi en son
Buldum , onlar geldiginde kayinvalideyi cagirin.:KK53:Artik ona ragmende kalirsa, yapacak bir sey yok .Aklima baska bir sey gelmiyor.

Tatlım ara kayınpederini "eşimle konuşmuşsunuz baba ama kusura bakmayın hamileliğim çok zor geçiyor bu aralar başka bi zaman gelirseniz daha iyi olur " de bukadar

Back
X