- 3 Nisan 2017
- 10
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi keleebekk3434
-
Ay nolur şu bayan kelimesini kullanmayın bayan değil yahu kadınız rica ederim kullanmayınSanilanin aksine erkekler bayanlardan daha sıkı dost olabiliyorlar..
Doğru yanlış yazmısım. :) artık ne kadar üzüntü geldiyse bir farketmemişim biledost "giymekten" çok dost "diyebileceğiniz" kız arkadaşınız olabilir
Erkeklerin hepsi için değil fakat cogu için beklentiler farklı oluyor ilk baslarda dost gibi yaklaşıp sonra sanılanın aksi durumda tavırlar sergiliyorlar buda benim hoşuma gitmiyor artık evde dısarı bile cıkmak istemiyr durumuna geldimSanilanin aksine erkekler bayanlardan daha sıkı dost olabiliyorlar..
Elbette eminim! Kadınım herşeyden önce neden ikna olmayayım. İlginç olan bir taraf benim kanımca yok ordan nasıl gözüküyor bilmiyorum. Sorunum gayet acık yazıyor siz olaya farklı yerden bakmıssınız sanırımBayan olduğunuza eminsiniz değil mi? Kendiniz bile ikna olmamis gibisiniz. Baslik ilginc icerigi ise daha da ilginc. Erkek arkadas bulabiliyorsaniz pek tabi bayan arkadas da bulabilirsiniz. Sorun tam olarak ne anlamadim?
İhtiyacını anlıyorum ama inan ki çok dert edilecek bir şey değil. En kolay nasıl çözülür biliyor musun? Burada hobilerinle ilgili geni katılımlı konulardan birisine gir. Orada yorumlar yap. İnsanlarla konuş. Sonra orada arkadaş bulursun. Mesela kilo vermekle ilgili, sporla ilgili konular öyle oluyor. Bazen gerçek hayatımızda o kadar sıcak kimse olmuyor.zamanında göçebe bir hayatımın olmasından kaynaklımıdır bilmiyorum ama hiç kız arkadas edinemiyorum derdimi anlatabileceğim bir insan yok bi sorunla karsılastıgımda çözümü tek basına aglayarak çözüyorum hergün dua ediyorum allahım bi şekilde buna çözüm bul diye.. gerçekten üzülüyorum sürekli erkekler var ama ben yakın bir dostumun olup herşeyimi onunla paylaşmak tatile gitmek istiyorum ama bulamıyorum iştelütfen öneride bulunun çok önemli gerçekten
Yeni üye! Gecenin 4'unde acilan konu! Erkek arkadas bulabiliyorum ama bayan olanini bulamiyorum! Bayan oldugunu israrla belirten baslik! Kimse derdini yazarken burada cinsiyet belirtmez. Erkek uye zaten YASAK!!! bayan gorunumlu erkek uyeler nedeni ile paranoyak olduk. Bence sizde de erkek oldugunuzu dusundurecek yeterince delil mevcut!!! Kizmayin da diger soruma yanit verin lutfen. Erkegi nasil buluyorsunuz da bayani bulamiyorsunuz. Hep erkeklerin bulundugu ortamlarda mi takiliyorsunuz?Elbette eminim! Kadınım herşeyden önce neden ikna olmayayım. İlginç olan bir taraf benim kanımca yok ordan nasıl gözüküyor bilmiyorum. Sorunum gayet acık yazıyor siz olaya farklı yerden bakmıssınız sanırım
Farkını merak ediyorum. Sekreterim ve ofise bir hemcnsim geldgnde patronu arayp bi bayan geldi sizi bekliyor diyorum aliniyomudur acaba:)Ay nolur şu bayan kelimesini kullanmayın bayan değil yahu kadınız rica ederim kullanmayın
ben de anlamadım şu son zamanlardaki bayan değil , kadınız konusunuFarkını merak ediyorum. Sekreterim ve ofise bir hemcnsim geldgnde patronu arayp bi bayan geldi sizi bekliyor diyorum aliniyomudur acaba:)
Baydan türeyen baymak anlamına gelen bir kelimedir yani kadın olmak varken neden bayan biri olup o şekilde hitap edilsin anlamış değilim özellikle bunu bi kadının söylemesi de değişik bir ironiFarkını merak ediyorum. Sekreterim ve ofise bir hemcnsim geldgnde patronu arayp bi bayan geldi sizi bekliyor diyorum aliniyomudur acaba:)
İki cins vardır kadın erkek ! Hepsi bu kadar aslındaben de anlamadım şu son zamanlardaki bayan değil , kadınız konusunu
ne alaka , bir de bu mu çıktı başımıza şimdi
bayan deyince erkek mi oluyor
biri bana da anlatsın
O Halde erkekler için , bay , bey gibi kelimeleri de kullanmayalımİki cins vardır kadın erkek ! Hepsi bu kadar aslında
Hanımefendi beyefendi kelimesine bişey demedim bay bayan kelimesi yanlış dedim siz bayan olmaktan şikayetçi değilseniz ne mutlu sizeO Halde erkekler için , bay , bey gibi kelimeleri de kullanmayalım
Onlar neden takılmıyor acaba bu kelimelere.
daha sosyal ol. kurslara git. karsindaki kiselere karsi onyargili veya alingan biriysen kendini kotu pozisyona sokmadan bu huylari azicik torpule.zamanında göçebe bir hayatımın olmasından kaynaklımıdır bilmiyorum ama hiç kız arkadas edinemiyorum derdimi anlatabileceğim bir insan yok bi sorunla karsılastıgımda çözümü tek basına aglayarak çözüyorum hergün dua ediyorum allahım bi şekilde buna çözüm bul diye.. gerçekten üzülüyorum sürekli erkekler var ama ben yakın bir dostumun olup herşeyimi onunla paylaşmak tatile gitmek istiyorum ama bulamıyorum iştelütfen öneride bulunun çok önemli gerçekten
O Halde erkekler için , bay , bey gibi kelimeleri de kullanmayalım
Onlar neden takılmıyor acaba bu kelimelere.
Kız ve erkek kadın deil bebeklere de kadın denir o zaman cinsiyet sorulunca aciklamanzda garip geldi.İki cins vardır kadın erkek ! Hepsi bu kadar aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?