- Konu Sahibi kadininfendi

Kürtaj ile ilgili haberleri okuyup bu haberlerin muhattabıymış gibi yorum yapan erkeklerin kurduğu cümleleri gördükten sonraki delirme halinin yansımasıdır bu cümleler !!! Hep söylüyorum yine söyleyeceğim kadınların meselelerini kadınlara bırakmadığınız sürece sizden hiç bir halt olmaz. Biz sizin prostatınızı, andropozunuzu, korunma yollarınızı tartışıyor muyuz ?
Yüzyıllar önce erkek egosu, kadının gelebileceği noktalardan korkup namus ve ahlak diye kavramlar üretmiş. Bunu da kadınların bedenine endekslemiş. Nasıl bir korkuysa bu, yine aynı kavramların savunucuları kadınları bastırmak için, onlara eziyet etmiş, dövmüş, sövmüş, tecavüz etmiş... O kadar sapkın ki işin boyutları, kızına, kız kardeşine , amca kızına vb. tecavüz edenden tut da karısına tecavüz edene kadar varmış olay... Sonra yine aynı sebeplerden bu cins kendi cinsinin ne kadar ciğersiz olduğunu bildiği için kadına onu giyme,buraya gitme, onunla konuşma vb. yasaklar getirmiş. Sonra akıllanmasın, düşünmesin, isyan etmesin diye okullara göndermemiş, eğitim vermemiş, bir de utanmadan" Kadın milleti aptaldır!"demiş. Yine aynı ciğersizler kadınları köle edip satmış, harem kurup cariye yapmış, ya benimsin ya toprağın diyip öldürmüş,mış miş muş... İlginç olanı şudur ki korkulacak olan kadınlar değil çünkü:
Biz kimseye tecavüz etmiyoruz, biz hiç bir bedene sahip olmak için kırk yalan kırk takla atmıyoruz, biz ana bacı küfür etmiyoruz ki ciğersizliğin en bariz örneğidir anneye bacıya sövmek o da ayrı mevzu !!! Biz futbol maçlarında olay çıkartmıyoruz, biz ne bakıyon lan diyip birbirimize dalmıyoruz...
Ahlak ahlak diye, namus diye yırtınmaktan vazgeçin artık ! Bizim beynimiz kasıklarımızda değil. Biz kalbimizle ,ruhumuzla , aklımızla yaşıyoruz....
Haa bir de bir saçmalık uydurmuşlar, kadın salonda hanımefendi, mutfakta hizmetçi yatakta da o...pu olacak diye... Pardon ama kadınlar bu dünyaya sizin egolarınızı, beceriksiliklerinizi, yetersizliklerinizi, sapkınlıklarınızı ört bas etmeye, doldurmaya gelmedi.
İşin bir de dinden anlamayan, ayetleri kendi kişisel çıkarları doğrultusunda yorumlayan, kulaktan dolma bilgilerle ben bilirim havası taşıyan beyinsizler aşaması var : Kürtajın bile dinen şartları var.
Kadın çocuğunuzken, kız kardeşinizken, karınız ve annenizken size Allah'ın emanetidir. Güçsüz diye değil, duyarlı ve kırılgan diye...
Siz yüzyıllardır emanete ihanet etmişsiniz, şimdi de ardı, namusdu, cinayetti diye bir türkü tutturmuşsunuz gidiyor! Hala kadın böyle giyinirse tecavüzü hak eder diyen bir zihniyet var bu ülke de, haaa bir de tecavüze uğrasa da kürtaj yaptıramaz diyen din adamları,bu konuya sanırım kadınlık organları bulunan erkek ve adam olmaktan aciz yorum yapanlar da var !
Boş kafaların boş ülkesi Türkiye, dünyaya artık çıktığın yerden bakmaktan vazgeç !!! Dışarıda çok daha fazlası var...
Not: Erkeklere bu kadar saydım da demeden geçemeyeceğim, ruhunu, bedenini ,kadınlığını menfaatleri için kullanan,erkekleri banka gibi gören,imkanları olduğu halde kendini geliştirmekten aciz, okumayan, sorgulamayan, diğer kadınların da kendileri gibi algılanmasına sebep olan haysiyetsiz kadınları ben de kınıyorum !!!
Esma Melek - Nefretimden Seçmeler
Son düzenleme: