Kadinin dusmani kadin maalesef...

Aklıma bir arkadaşımın abisi geldi. Abi o sıralar nişanlıydı nişanlısının bir kız arkadaşına fazla samimi davranmış sonra yakınlaşmaya çalışmış fakat nişanlı bunu duymuş baya büyük problemler olmuş sonra barıştılar evlendiler ama bu olaylar yaşanırken abisi arkadaşıma ilerde eşinle hiçbir kız arkadaşını tanıştırma erkekler akıllarında yoksa da bir gülücük bir yakın davranış görürlerse fantezi kurarlar akıllarına düşer demiş...

Her erkek böyle değildir eminim ama olmayan erkek de mesafeyi koruyordur illaki.
Siz en başından haklıymışsınız lakin doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar. Kardeşiniz saflığından iyi niyetinden hiç şüphelenmemiş ama belli ki bişeyler yaşanmış o komşuyla yalnız şu kısma kısmen katılıyorum;
Kadın kadının düşmanı tamam ama bana göre 1 numaralı düşman eşlerini bu duruma sokan kocalar.

Birde kardesimin evliligi parmakla gosterilir o kadar yani. Karisinindeli gibi seven bir adam, evislerinde yardimci, naziyl oynayan. Sorunlari oldugunu kimser anamaz yani.

Çok acı bir durum Allah korusun...
Çok üzüldüm gerçekten benim eşim aslında sırf laçka olmayalım diye ne gelmelerini ister nede gitmek siz kadın kadına görüşün der...

Ne insanlar var ya. Allah iyi insanlarla karsilastirsin'i en iyi dua sectim bu site sayesinde.

Komşu hanımın eşinin de durumu bilmeye hakkı var bence. Yuva yıkanın yuvası olmasın, onun eşine de yazık.
Bu arada asıl kabahat adamda. Ne olursa olsun sadık kalmalıydı eşine.

bence başka bir yere taşınsın hemen düşünüyormu bunu..

Gidip yuzune haykirmakta istiyor. Offf benim istegimde i. Eger geri donerser kardesim esine evet tasinacak. Bu konuda suclular eslerine sadik olmayanlar tabii ki ama bizimki nasil affedilir. O kadin ise cocugunun gozlerine nasil bakiyor acaba.

Ne yanlış bir şey yapmamış?
Arkadaşlık edecek, evli barklı komşu kadından başkası mı kalmamış?
Ne gibi bir ortak noktası olabilir, ne paylaşabilir, masumane bir şekilde yazışacak?
Niyet belli işte, bir de inkar ediyor.

çokk çok çoook zor bir durum..Allah kardesınızın yardımcısı olsun

iyi ki şu güven duygusunu evlenmeden kaybetmişim...sağolsun ismi lazım değil arkadasım....

belki bana kızacaksınız ama ben bunu bilir bunu söylerim
kocamın yanına hiçbir arkadaşımı ,komşuma falanı filanı getirip kakara kikiri yaptırmam
hele de evli bir bayanla asla ve asla öyle ortamlar oluşturmam
koca eve gelince kadın da evinde olacak komşu arkadaş kapı dışında kalacak
valla bilmem ben öyle elin karısı elin kocası ne bu muhabbetler
bana ters

yuh yaa ınanılmaz ıgrenc mıdem bulandı resmen...burda adam degıl tek suclu yanıbasında hergun dınleyen ve herseyı ogrenıp adamı ayartan asıl fesattır..Erkekler durduk yere dur karımı aldatayım demez bırınden bı lamba yanar buldugu fırsatta da serefsızse hemen atlar,degılse de gerı cekılır..ama o ışıgı yakanda kabahat..kapalı cocuklu bı kadına asılmaz bı erkek..o kadında bıter olay ..zaten bu sacma ötesı facebook ınstagram cıktı sosyal medya evlılıklerı de bozdu..herkes herkesı ekleyıp duruyor sonra da gızlı ısler dönuyor..ASLA DÖNMEMELI ASLAA...zaten adam kadınla basbasa kalmıs kardesın evı terk etmıs ne haltlar yıyolardır rahatca...esıne söylese ve esı ınanmazsa ne olcak ..bence hııc dönmesın kendı yolunu cızsın...

Kadinin senin kardesine karsi bi sorumlulugu yok. Ona durust olmak zorunda degil. Aldatan kocadir. Evlenirken bir sozlesmeye imza attilar ve birbirilerinin iyi gunde kotu gunde yanlarinda olacaklarina soz verdilerse sorumlu kocadir. Kadin kendi vicdaniyla hesaplassin dursun ama kocasi kardesine hesap vermek zorunda. Dua etsin de bebek olmamis.

Kadinin kocasi ogrenmeli bu meseleyi ayrica. Komsusuna yan gizle bakan adamdan her turlu serefsizlik beklenir. Isterse yuva yikan abla desin. Sen kardesini o eve gonderme. Anne baba hayattaysa onlarla da paylas. Benim babam aldatildigimi ogrense esimin once ebesini beller beni de evden disari birakmazdi uzun sure :)

Katılıyorum. Her insan kendisinden sorumludur, o evli kadın eşinden sorumlu konu sahibinin eniştesi de kendi karısından. Kadın kadının düşmanı diyorlar da kimse erkeklerin kafasına silah dayamıyor.

Kardeşiniz asla affetmesin eşini. Yani kadın kadının kurdu diyerek erkek temize çekilmeye o kadın fettan gibi gösterilip adam affedilmeye çalışıyorsa çok yazık. Bal gibi de adam suçlu biriyle bağlılık yemini ediyorsan o yemini tutacaksın! Yok tutamıyorum pipimi, karakterim bozuk diyorsan da kimseyi aldatmayacaksın!

şaşırdıgım bir konu daha
Rabbim kardeşinin yardımcısı olsun
iyiki çocugu yok
o zaman daha kötü olurdu
dava açmayı düşünüyor mu

aynı hatayı yıllarca annem yaptı komşular girip çıktı ve babamı ayartmaya çalıştılar....saf annem bunları hissetsede olmaz dedi ama oldu yada olmadı Allah bilir......yuvasının huzuru bu konuda çok kaçtı......ben kimseyle komşuluk yapmayın diyemem ama samimiyeti eşlere kadar taşımamalı kadınlar ,bunu bilir bunu söylerim kadının düşmanı yine kadın malesef.........

O kadini niye yolmadinizz ayy elimde olsa vallahi simdi yolcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…